SteelSeries ARCTIS 1 BEVIELIS 4-in-1 Bevielis Žaidimų Ausinės su ClearCast Triukšmo Atšaukiu Ausinės PC PS4 Nintendo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€157.77

-29%

€225.38

Dalintis

Apie prekę

Saldus Patarimas:

Sveiki Brazilijos klientų, Brazilija, įgyvendino asmens mokestis, skaičius(CPF) politikos, nes "europa 2020".jei galite pateikti užsakymą mūsų parduotuvėje,prašome užpildyti jūsų asmeninę mokesčių skaičių ,tai padės išvengti savo sklypo įstrigo muitinės ar grįžti prie mūsų!Ačiū

Garsiakalbis Vairuotojai

Ausinių Dažnių Diapazonas: 20-20000 Hz Ausinių Jautrumas: 98 dBSPL Ausinių Impedansas: 32 Ohm Ausinių Bendras Harmoninis Iškraipymas:

Mikrofonas

Dažnio Atsakas: 100-6500 Hz Tipas: Nuimamas bumas Jautrumas: -38 dBV/Pa Polar Modelis: Dvikryptis Triukšmo Slopinimo

Belaidžio

Tipas: Lossless 2.4 GHz Grupė: 30ft / 9m Baterijos veikimo laikas: 20 valandų

Langelio Turinys

Arctis Belaidė Laisvų Rankų Įranga 1 USB-C Belaidžio ryšio Siųstuvas USB-A kabelio su adapteriu 4-polių 3.5 mm audio kabelis Gaminio Informacijos Vadovas Parsisiųsti : https://support.steelseries.com/hc/en- mums/straipsniai/231186447-Arctis-Produktų Vadovai

4-in-1

Žaidimas namuose

Ne porą, jokio vargo.Gaming-grade 2.4 GHz bevielis lossless, ultra-low latency garso ir pokalbiai apie PC ir PS4.

Žaidimo eiti

Naudoti kompaktiškas USB-C belaidės dongle, su savo Nintendo Jungiklis arba "Android" telefonas pat belaidžio ryšio garso ir pokalbių patirties, kai esate kelyje.

Parašas Arctis garso

Su tuo pačiu garsiakalbis vairuotojams apdovanojimai Arctis 7 Arctis 1 Belaidžio ryšio funkcijas pačiu parašas Arctis soundscape, kuri pabrėžia subtilių detalių suteikti jums garso pranašumą.

Nuimamas ClearCast mic

Nesutarimai-sertifikuota dvikryptis mic suteikia aukščiausios triukšmo anuliavimo, kad jūsų balsas skamba aiškus ir natūralus.Jis taip pat nuimamas, kol esate kelyje!

Plieno pluoštu lankelis

Pastatytas paskutinis su plieno pluoštu ekrano užsklandą, kad ne tik lengvai reguliuojamas, kad tilptų visi galvos dydžio, o likusius lengvas ir patvarus.

Kontrolės ranka

Reguliuoti garsumo, mikrofono išjungimas, ir groti/pristabdyti savo žiniasklaidos patogu ant rankų kontrolės.

Laidinis, kai jums reikia

Niekada nerimauti nėra prijungtas dėka pridėta lankstumą kabelis lengvai prijungti į "Xbox" valdikliai ir bet kokio kito prietaiso su 3,5 mm jungtimi.

Dažnai Užduodami Klausimai

Kaip veikia garso, palyginti su Arctis 7?

Arctis 1 Belaidis naudoja tuos pačius aukštos kokybės, mažo iškraipymo garsiakalbis vairuotojai, kurie yra rasti Arctis 3, 5, 7 ir 9 serijų produktai.Taigi, jūs galėsite mėgautis pačiu Arctis parašas garso, nesvarbu, kurį modelį nusipirkti.

Ji naudoja "Bluetooth"?

Ne, Arctis 1 Belaidis naudoja gaming-grade 2,4 GHz bevielio ryšio platforma, tos pačios technologijos, naudojamos Arctis 7 ir Arctis Pro " Belaidės ausinės su mikrofonu.Tai suteikia jums žymiai geresnių rezultatų nei "Bluetooth".Garso yra lossless, o ne suspaustas žymiai geresnės kokybės.Ji taip pat turi ultra-low latency taip, kad girdi kiekvieną garsą, kaip tai vyksta ekrane, o ne "Bluetooth", kurie gali turėti didelių vėlavimų.

Kaip padaryti, kad USB-C dongle darbą Įjungti ir "Android"?

Belaidžio yra visiškai plug and play.Tiesiog prijunkite kompaktiškas USB-C raktą į savo Jungiklį arba "Android" telefonas, ir tai iš karto aptikti.Garso jungikliai automatiškai.Tada tiesiog galia ant rankų ir jūs iki ir veikia.Ne pora ar parametrų valdymą reikia!

Kodėl yra balso pokalbių nėra "Samsung" Galaxy " telefonuose?

"Samsung" Galaxy " telefonų iki Galaxy Note 10, neturi balso funkcija per USB-C, bet periferiniai įrenginiai šiuo metu.Tai reiškia, kad jūs galite išgirsti jūsų laikmenos, pvz., žaidimų, muzikos ir vaizdo įrašus, bet negalės naudoti bet kurį USB-C produktai, skirti balso skambučiams arba balso pokalbių.Mes tikisi, kad "Samsung" priduria, šis funkcionalumas ateityje atnaujinimus.

Ką daryti, jei mano PC ar PS4 neturi USB-C?

Į Arctis 1 Belaidis apima adapterio kabelis, kuris leidžia jums prisijungti prie belaidžio raktą į bet kurį tradicinį USB-portas.Funkcija yra visiškai vienodos, ar prijungimas prie USB-A su adapteriu arba gimtoji USB-C lizdas.

Žymos: lazerio ps4, ausines arctis pro, arctis 3, žaidimas ps4, pelė razer, s2 zowie, epas, sade, žaidimų ausinės ausinės, arctis pro.

Charakteristikos

Garso Valdymas Taip
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20-20000Hz
Atsparumas 32Ω
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Vocalism Principas Kita
Komunikacijos Belaidžio+Laidinio
Parama Atminties Kortelės No
Linijos Ilgis NĖRA
Funkcija Mobilaus Telefono
Valdymo Mygtukas Taip
Kištuko Tipas Belaidžio
Paramos PROGRAMĄ No
Kodekai NĖRA
Prekės Pavadinimas SteelSeries
Jautrumas 98dB
Belaidžio Tipas Lossless 2.4 GHz
Yra bevielis Taip
Modelio Numeris ARCTIS 1 BELAIDŽIŲ Ausinių
Atsparus vandeniui No
Jungtys NĖRA
Su Mikrofonu Taip
Stilius Ausinių

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

SteelSeries ARCTIS 1 BEVIELIS 4-in-1 Bevielis Žaidimų Ausinės su ClearCast Triukšmo Atšaukiu Ausinės PC PS4 Nintendo

SteelSeries ARCTIS 1 BEVIELIS 4-in-1 Bevielis Žaidimų Ausinės su ClearCast Triukšmo Atšaukiu Ausinės PC PS4 Nintendo

Panašūs produktai: