Šuo Pagalvėlė Padengti Pet Transporto Vandeniui Šuns Dirželis Automobilio Galinės Sėdynės Raštas Mažylis Hamakas Vandeniui, Sulankstomas 2021New

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€26.02

-40%

€43.37

Dalintis

Apie prekę

Funkcija produktus

Standartinis Dydis: 143cm Pločio * 152cm Ilgai

Extra Large Dydis: 153cm Pločio * 162cm Ilgai

Svoris: 1.2-1.3 kg

Spalva: Juoda ir Pilka spalva

Naudoti Scenų: Standartinis dydis tinka daugumos automobilių ir Džipai su galvos atramos

Extra Large dydis tinka daugumai Visureigių ir sunkvežimių

Pakuotė:

1 Šuo galinės Sėdynės Dangčiu ir 1 Stumdomas Šuo, Durų, saugos Diržų ir 2 Dirželiai

PILKOS SPALVOS EKRANAS

NERO RODOMAS COLORI

Jei turite automobilį ir pūkuotas geriausias draugas, tada jūs turite sėkmės receptas, kai jis ateina į imdamasi naujus nuotykius, kartu ar keliaujant su šeima.Dėl šios priežasties, jums reikia patikimo šuns užpakalinės sėdynės padengti, siekiama išlaikyti jūsų šuo patogiai, saugiai ir transporto priemonių švarą.

Privalumai

1. Niekada nepalikite savo šunį namie, keliaujant, naudojant šį šunį sėdynės padengti, už galinės sėdynės.Galite keliauti su jais.

2. Su Oksfordo lietpaltis, padengti ne tik palaiko plaukų ir kojų atspaudai nuo šuniukai, bet taip pat apsaugo nutekėjimas ir sujaukia.

Kodėl Verta Rinktis Vailge Šuo Automobilių Sėdynės Padengti?

1. Stebėjimo Langą: šuo hamakas su aprašymo lange yra didelis oro srautas į galinę sėdynę, jis gali taip pat sumažinti šuns nerimą, kai pamatysite, kad juos per langą.

2. Šoninės Juostos: kabrioletas pusėje sklendės pagalba šunims, norėdami gauti į arba iš automobilio, lengvai ir tuo pat metu išvengti braižymo odinis suoliukas ir duris.

3. Dviejų dydžių: atgal šunų šunų sėdynės padengti yra dviejų dydžių, standartas (W x 143cm 152cm L).Standartinis Šuo Automobilių Sėdynių užvalkalai tinka daugumos automobilių ir Džipai su galvos atramos.

4. Įvairiapusiškas naudojimas: Naudojant kaip hamakas-šuo hamakas galėtų apsaugoti savo automobilio sėdynės ir durų, išvengti, kad šuo iš šokinėja ant priekinės sėdynės, o automobilis juda.Naudojant kaip paplūdimio cover - galinio šuo sėdynės padengti ne tik apsaugo automobilio sėdynę, tačiau taip pat leidžia jums sėdynės su šunimi.

5. Lengva Įdiegti: Lengva įdiegti su greito atjungimo įrašus.Tiesiog snap sagtis dirželiai apie savo automobilio atrama galvai ir kimšti į sėdynės inkarai.

6. Kišenės Dizainas: dvi kišenės priekyje šuo hamakas, galinės sėdynės gali būti naudojamas gydo ar valymo maišeliai.

Žymos: pirštų plaštakos įtvarai, dviračio šuo sėdynės, nissan p12, automobilių pet sėdynės, paminkštintas automobilių sėdynės, vardinė šuo automobilių hamakas, šuns kojos raštas, augintinių mada aksesuarai, šuo automobilio sėdynės m, automobilių padengti šuo.

Charakteristikos

Elemento Tipas "Automobilių Kelionės Reikmenys "
Kilmės KN(Kilmės)
Sezonas Visi sezonai
Tipas Šunys
Stilius Klasika
Tipo di articolo Automobiliu Priedai
Medžiaga Poliesteris
Modelis Kietas
Funkcija Kvėpuojantis
Taikoma Šuns Veislė Mažas Šuo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Šuo Pagalvėlė Padengti Pet Transporto Vandeniui Šuns Dirželis Automobilio Galinės Sėdynės Raštas Mažylis Hamakas Vandeniui, Sulankstomas 2021New

Šuo Pagalvėlė Padengti Pet Transporto Vandeniui Šuns Dirželis Automobilio Galinės Sėdynės Raštas Mažylis Hamakas Vandeniui, Sulankstomas 2021New

Panašūs produktai: