Naminių Vežėjas Katė Vežėjas Šuo Vežėjas, Aviakompanija Patvirtintų Naminių Kelionės Vežėjas Šuo Automobilio Sėdynės Katė Vežėjas Maišelis Šunų Vežėjų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€22.82

-19%

€28.18

Dalintis

Apie prekę

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Prašome parašyti savo teisę adresą ir pašto kodą taip, kad jums būtų gauti jūsų paketų greičiau.Tai būtų mažesnės, jei jūs perkate daugiau.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Geriausi Linkėjimai!

labai tinka katėms, kurių svoris mažesnis nei 17 svarų (maždaug 27.9 kg) Ir mažų šunų.Nereikia rinktis augintinio, kelioniniai krepšiai, remiantis svoris tik.Pirma, pasirinkti augintinio krepšys pagal dydį savo augintinio ir laikyti jį per maksimali svorio riba palikti pakankamai vietos jūsų augintiniui.

[Nemokamai Kvėpuojantis] nugarą katės ir šunys turi akių windows lengva ventiliacija, ir iš viršaus ir iš šono įėjimai, yra lengvai prieinama.Atidarykite viršutinį įėjimo užtrauktuką, augintiniai gali kišti galvas.

[Patogu laikyti] šunų ir kačių kuprinė yra lengva nustatyti ir gali būti sulankstyti ir saugomi butas.

[Patogus kačių ir šunų diržas] šuns diržas tinka maži šunys yra rankena ir reguliuojamas diržas per petį jūsų patogumui.

Saugumo Informacija:

1. Augintiniai negali būti paliktas be priežiūros.

2. Važiuojant automobiliu, įsitikinkite, kad nustatyti vežėjo automobilio sėdynė su saugos diržu.

3. Prašome kreiptis į oro linijų iki plaukioja su savo augintiniu, kad išvengti nereikalingų problemų ir turėti įtakos jūsų kelionei.

spalva: juoda + pilka

Medžiaga: Oxford medžiaga

dydis: 44x28x28cm

Pakuotės Turinys:

1 * Pet krepšys

Pastaba: Prašome priemonė jūsų augintiniui prieš perkant.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Mieli draugai,dėkojame jums, kad pasirinkote mūsų produktai

★ Jei norite atšaukti užsakymą ar kitos priežasties, visos lėšos bus atgal į jūsų sąskaitą per 7 -10 dienų per Taiji.lt.

Apie Laivybos

★ Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

★ Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą, pavardę ir teisę telefono numerį.Labai svarbu!!!

Dropship ir Paskirstymo

★ Didmeninė, mes siūlome nuolaida, jei jums susisiekti su mumis prieš jūsų mokėjimą.

Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus.

Apie atsiliepimą

★ Kokių nors atsiliepimų iš jums bus dėkingi.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei jus tenkina mūsų produktų, Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite pateikti mums 5 žvaigždučių.

Žymos: pet susisiekimas, dviračio šuo sėdynės, vežėjas šuo, vardinė šuo automobilių hamakas, oro linijų šuo vežėjas, krepšys automobilio šuo, didelių šunų carseat, šuo automobilio sėdynės m, eva katė vežėjas krepšys, minkštas šuo automobilių sėdynės.

Charakteristikos

Elemento Tipas "Automobilių Kelionės Reikmenys "
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naminių Vežėjas Katė Vežėjas Šuo Vežėjas, Aviakompanija Patvirtintų Naminių Kelionės Vežėjas Šuo Automobilio Sėdynės Katė Vežėjas Maišelis Šunų Vežėjų

Naminių Vežėjas Katė Vežėjas Šuo Vežėjas, Aviakompanija Patvirtintų Naminių Kelionės Vežėjas Šuo Automobilio Sėdynės Katė Vežėjas Maišelis Šunų Vežėjų

Panašūs produktai: