KARŠTO PARDAVIMO Moteris Visiškai Padengti Nagų Lipdukai Girls Cartoon Dizaino Nagų Lipdukai "PASIDARYK pats" Manikiūro Apdailos Įrankiai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.63

-27%

€2.26

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Tai animacinių filmų manikiūro lipdukas yra skirta saldus,gražus raštas ant paviršiaus,miela dovana suteikti jūsų draugėms.

Šis manikiūro lipdukai yra paprasta naudoti, ir jūs galite greitai klijuoti jį į savo nagus ir galite neapdailintais kraštais ji lengvai,puikiai tinka "PASIDARYK pats".

Šis manikiūro lipdukai gali padaryti, kad moterų rankos, atrodo daugiau neįvykdyti, ir jūs galite jį naudoti kasdien arba naudoti jį prieš šalis,klubas,pasimatymai ir daugiau.

Ši nagų dailės lipdukas naudoja sveikas medžiaga, norėdami padaryti ir yra ekologiškas ,odos draugiškas,nėra lengva pakenkti nagų ir odos.

Šį nagų lipduką gali likti ant nagų ilgą laiką ir spalva nebus lengvai išnyks, ir jūs galite jį naudoti skirtingų nagai,pvz., natūralių nagų,netikri nagai ir gelio nagai ir pan.

Specifikacija:

Spalva: Rodo kiek vaizdą.

Dydis: Rodo kiek vaizdą.

Pastaba

Ten gali būti šiek tiek spalvų iškraipymus dėl skirtingų kompiuterio rezoliucijos.

Gali būti šiek tiek klaidų, dėl įvairių rankų matavimas.

Pakuotė:

1* Nagų lipduką

Žymos: dailės nagų lipduką, vaikas nagų lipduką, nagų nustatyti aplinkosaugos ¾enklelis, mergina nagų, disney nagų, decal nagų, animacinių filmų nagų lipduką, nagų lipduką vandens, dizainas nagų lipduką, vaikas nagų lipduką.

Charakteristikos

Elemento Tipas Lipdukas & Decal
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 0
Modelio Numeris MJ12834
Prekės Pavadinimas BGVfive
Stilius Mados
Medžiaga vandens nagų lipduką
Kiekis 1pcs

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

KARŠTO PARDAVIMO Moteris Visiškai Padengti Nagų Lipdukai Girls Cartoon Dizaino Nagų Lipdukai

KARŠTO PARDAVIMO Moteris Visiškai Padengti Nagų Lipdukai Girls Cartoon Dizaino Nagų Lipdukai "PASIDARYK pats" Manikiūro Apdailos Įrankiai

Panašūs produktai: