5D Nagų Lipdukai Blizga Rose Gold kalėdų Dizaino Nagų lako Slankmačiai Holographics Snaigės Nagų Dailės Dekoro Lipdukai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.92

-26%

€2.62

Dalintis

Apie prekę

5D Nagų Lipdukai Blizga Rose Gold kalėdų Dizaino Nagų lako Slankmačiai Holographics Snaigės Nagų Dailės Dekoro Lipdukai

Specifikacija:

Spalva: Rožinė Aukso Blizgučiai Kiekis: 1 Lapus, Lapo Dydis: Apytiksl. 12x7.5cm Modelis: Snaigė/Snaowflake/Briedis/Sniego Dizaino: Kalėdų Tipas: Žieminės Naujųjų metų "PASIDARYK pats" Perdavimo Klijų Patarimai Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Nagų Dailės Papuošalai Lengva taikyti, gamtiniai arba dirbtiniai nagai, Kaip naudoti: 1. Taikyti fono spalvą, jeigu pageidaujama, ir leiskite jai išdžiūti. 2. Naudoti pincetu atsargiai paimkite lipdukas. 3. Uždėkite lipduką ant savo nagų patarimai 4. Geriausios ir ilgalaikius rezultatus, taikyti sluoksnis nagų viršutinį sluoksnį.Pakuotė: 1 Lapas Kalėdos 3D Nagų Lipduką

Klientų Pranešimas

Pristatymas 1)1-3 Dienas lemti laiko reikės po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį. 2)Prašome pateikti teisingą adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. 3)DHL, TNT, "Fedex", UPS, Oro Krovinių, Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai.Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".Mokėjimo būdas 1.Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo sąskaitos,Kreditinės kortelės,Western Union". 2. Vartotojo pareigas, vietos mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į daiktų kainą, arba, laivybos mokestis.Tai pirkėjo atsakomybė, bet mes stengiamės bendradarbiauti su jumis, siekiant ją išspręsti sklandžiai, ir pasiūlyti, bet nemokamai dokumentai, jei yra bet kokia kaina, jis bus būti pirkėjo atsakomybė.Grįžti Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis.Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos galite pateikti užsakymą.Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.Atsiliepimai 1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !! 2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. 3) Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia.Ačiū!Susisiekite su Mumis, 1)Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! 2)Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau, bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena.Ačiū, kad lankotės, turite gerą dieną.

Žymos: aukso nagų lipdukai rožės, melodie nagų dailės lipdukai, nagų dailės lipdukas ange, nagų dailės lipdukai monet, nagų dailės lipdukai dianey, nagų lipduką rose dizainas, nagų dailės dekoracijos, lipdukai marilyn, nagų dailės patarimai rose, nagų dailės lipdukai calavera, plonas nagų dailės lipdukai gėlės.

Charakteristikos

Funkcija 1 Nagų lipdukai
Elemento Tipas Lipdukas & Decal
2 funkcija Linksmų Kalėdų Nagų Dailė Lipnios Folijos Apsiaustas
punktas 5D 2020 NAUJAS Žiemos Kalėdų Slankiklį Nagų
Savybė Nagų Accesoires Nagų Dizaineris
Prekės conditon 100% Brand New
Kilmės KN(Kilmės)
4 funkcija Nagų Dailės Lipnios Dekoracijas Perdavimo Patarimai
Tipas Šviečia Blizgučiai Slankiklį Nagų
Dizainas Nagų Dailės Lipduką "PASIDARYK pats" Manikiūro 3D Priedų
3 funkcija Atostogų Nagų Tatuiruotė naujųjų metų lipdukai nagams
Modelis Snaigė/Snaowflake/Briedis/Sniego

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

5D Nagų Lipdukai Blizga Rose Gold kalėdų Dizaino Nagų lako Slankmačiai Holographics Snaigės Nagų Dailės Dekoro Lipdukai

5D Nagų Lipdukai Blizga Rose Gold kalėdų Dizaino Nagų lako Slankmačiai Holographics Snaigės Nagų Dailės Dekoro Lipdukai

Panašūs produktai: