Nauja Išpardavimas
(QLP išlyginimo priemonė Tu Tu grandymo grandymo testeris) Padidinti

(QLP išlyginimo priemonė Tu Tu grandymo grandymo testeris)

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€284.00

Dalintis

Apie prekę

QLP Danga srauto butas danga ir grandymo matavimo prietaisas

Instrukcija

A, naudojimo Spektrą:

pagal ASTM , D2801 Standartus, projektavimas ir gamyba, QLP Tipo dažų srauto reguliavimas ir grandymo matavimo prietaisas.Su general srauto testeris bandymams naudojamų dažų naudojimo metu ir džiovinimo išlyginti ir žuvo (dispersija), palyginimo bandymas norint pasiekti reikiamą paviršiaus efektą.Nes jis yra speciali bandymų ir sutaupyti laiko, gali greitai patikrinti produkto, yra kvalifikuotas, ar ne, taip greitai nustatyti formulę.

Du, Struktūra:

Į plieno U penkios poros grioveliai su įvairių gylių yra paruošti ant rėmo tipo rėmas.Plieno.U tipo rėmas-tai stabili ir lengvai valomi.

Trys, Griovelio gylis:

0.1/0.2/0.3/0.5/1.0 (Mm ); 0.25/0.5/1.0/Two0/4.0 (Mm )

Keturių , Naudojimo būdas

1. Lygis pateikiami bandinys (stiklo plokštė , Bandymo kortelės).Viename gale bandymo valdyba yra įdėti į medžiagą, ir niveliavimo prietaisas yra išdėstyti priekinėje danga.

Du Su tinkamo slėgio prieš lygiava, atgal traukiant tolygiai niveliavimo prietaisas, išmatuotas bandymo plokštės per penkias dangas apie dešimt skirtingų gylis danga, dedamas horizontaliai, kol išdžius.

Penkių , Rezultatų vertinimas:

Atstumas tarp stebėjimo apie kiekvieną filmą, pasirinkti minimalus atstumas i.e.kai dvi juosteles kartu, kai viduryje buvo smarkus intervalo tarpas) ant plėvelės storis niveliavimo duomenų (storis ir atstumas tarp jų centrų).

Šeši , Naudojimo klausimais, kuriems reikia dėmesio:

1. Labai plonos plėvelės storis ir mažo klampumo dažai negali būti geru žodžiu sumos.

2. Po eksperimento, matavimo prietaisas turi būti valomi, ypač griovelio.

-

-

-

Žymos: xenon hid h7 6000k slim, zzm216410 sankabos krepšelio, xiaomi mijia butelis 15l, rašyti pen žalvario kaukolė, medienos "pasidaryk pats" gyvūnų teether, xerox žetonų c405 europa, moteris raudona grafinis marškinėliai, xiaomi mijia atgal guard, xiaomi mijia kūdikių signalizacijos.

Charakteristikos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

(QLP išlyginimo priemonė Tu Tu grandymo grandymo testeris)

(QLP išlyginimo priemonė Tu Tu grandymo grandymo testeris)

Panašūs produktai: