Kamoer protingas valdiklis susisiekti su F4,X4,X4 plius

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€166.07

Dalintis

Apie prekę

Kamoer Protingas Akvariumas Valdytojas

Kamoer Protingas Akvariumas Valdytojas yra profesionalus akvariumas valdikliai, jis yra labai lankstus ir lengvai išplėsti pažangi valdymo programa, tarkime, jūs turite daugiau laiko skirti savo mėgstamą žuvys, koralai, augalai, kraštovaizdžio, mėgautis įdomus šėrimo, praleidžia mažiau laiko daryti tai, techninė priežiūra, temperatūra, vandens, šviesos, įtraukti elementų, ar maisto ir įvairūs kiti darbai.

Su mūsų akvariumas debesų App, Kamoer Protingas valdiklis leidžia valdyti realiuoju laiku ekrane savo akvariumo bakas, norėdami pamatyti temperatūra, ph vertė ir kiti eksploataciniai parametrai per "iphone", "ipad", "Android" telefonus, bet kuriuo metu, bet kur, ir nuotolinio pilnas šviesos kondicionavimo sistema, vandens siurblio valdymas, elementas, be to, šėrimo ir daugiau dirbti, taip pat galite nustatyti automatinio valdymo programa, taip, kad aqurium valdytojas koordinuoti kelis įrenginius, visiškai uždaros kontrolės.

Kamoer Protingas Valdiklis yra ekonomiškai efektyvius produktus, jūs galite jį nusipirkti už labai prieinamą kainą mėgautis rinkinys akvariumo profesionalias paslaugas.

Parametrai ir Atsargumo priemonės

1. Prašome naudoti produktą reikalingą darbo aplinką.

2. Prašome naudoti su Kamoer standartinis maitinimo adapteris.

3. Jei jums reikia naudoti "Wi-fi" prisijungti Protingas valdiklis, galite naudoti tinklo kabelį prijungti namų maršrutizatoriaus LAN tinklo po akvariumo debesų App nustatymus.

4. Jei sąsaja nėra naudojamas ilgą laiką, prašome naudoti apsauginį silikono guma padengti padengti sąsaja.

5. Jei yra kitų problemų, jūs galite laisvai susisiekti su mumis per elektroninę klientų aptarnavimo akvariumas debesų APP".

Žymos: peristaltiniu siurbliu su stepper motor, karšto aliejaus siurblys, širdies ritmo matuoklis, kamoer siurblys, peristaltiniu siurbliu vamzdis, azoto siurblys, peristaltiniu siurbliu stepper, f4 smart, ne f4, širdies skaitiklis.

Charakteristikos

Modelio Numeris KICC1

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kamoer protingas valdiklis susisiekti su F4,X4,X4 plius

Kamoer protingas valdiklis susisiekti su F4,X4,X4 plius

Panašūs produktai: