7mm Objektyvas USB Endoskopą vaizdo Kameros Vandeniui Lanksčios Vielos Gyvatė Vamzdžių Tikrinimo Borescope PC "Micro USB" Tipo C "Android" Telefonus

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.68

-24%

€8.90

Dalintis

Apie prekę

7mm Objektyvas USB Endoskopą vaizdo Kameros Vandeniui Lanksčios Vielos Gyvatė Vamzdžių Tikrinimo Borescope PC "Micro USB" Tipo C "Android" Telefonus

Produkto parametrai: vaizdo Kameros skersmuo: 7mm

Fotoaparato vaizdo taškų: 300,000

Raiška: 640 x 480/30 kadrų

Objektyvo kampas: 67 laipsnių

6 reguliuojamas baltos LED lemputės

Trumpojo nuotolio produkto (SF) akių linija: 3cm ~ 10cm

Objektyvo vandeniui: IP67

Darbo temperatūra: -10-80 laipsnių

Darbo platforma: "android" / windows2000 / windows xp / vista / windows7 / windows8 / windows10 /

Priedai: instrukcija, kablys, magnetas, veidrodis, tvirtinimo įvorė

kaip naudoti:

1. Dėl "Android" telefonas: nuskenuokite QR kodą į rankinį jei norite įdiegti PROGRAMĄ, arba eikite į atsisiuntimo nuorodą, jei norite įdiegti PROGRAMĄ, ir tada pasirodys piktograma mobiliojo darbalaukio.Spustelėkite piktogramą, norėdami naudoti produktą.Tai yra labai lengva valdyti šį "Android" endoskopą.Tiesiog atsisiųsti Programą, ir įdėkite endoskopą į savo prietaisą, App bus automatiškai atpažinti (įsitikinkite, kad jūsų telefonas turi OTG, uv-C funkcija ir palaiko išorinį camera).

2. Kompiuteryje: Pirma įdiegti programinę įrangą į kompiuterį (galima atsisiųsti iš Interneto), tada atidarykite programinė įranga, prijunkite fotoaparatą prie kompiuterio, vairuotojo bus automatiškai įdiegtas į kompiuterį.Po to, kamera gali būti naudojama dėl kompiuterio su programine įranga.

Savybės:

1. Naujausius modelius, "Android" telefonai gali imtis nuotraukas, vaizdo įrašus ir garsus, ir nuotraukos ir video failai bus saugomi tiesiai į savo "Android" telefoną.Visą rekordas yra tikrinami siekiant supaprastinti visą procesą stebėjimas ir tyrimas.

2. Ji turi varantys koreguoti ryškumą šešių LED žibintai, siekiant, kad nėra pakankamai šviesos, kai kuriose vietovėse darbą.

3. Tai yra IP67 atsparus vandeniui vaizdo kamera su Mikro USB į USB kabelį, kuris taip pat gali būti naudojama kompiuteryje.

4. Labai tinka intraoral vaizdo kameros sistema, povandeninis fotoaparatas, atsparus vandeniui mikro kamera, motorinių transporto priemonių detektorius, kanalizacijos detektorių.

5. Geriausia paieškos ir gelbėjimo operacijas, nusikaltimų ir muitinės detektorius, aptikti archeologinių, PCB aptikimo, priežiūra namuose, aviacijos ir kosmoso pramonės.

6. Tinka slaugos ir traktorių pramonei, naftos gręžimo pramonės, statybos ir t. t.

Žymos: micro usb kabelis lankstus trumpas, usb jungtis android, surinkimo gyvatė, micro usb kabelis metalo lankstus, spy kamera, wifi gyventi, tangmi spy kamera, wifi, omen gyvatė, spy kamera, wifi spy, micro usb kabelis reguliuojamas, lankstus, "android" usb.

Charakteristikos

Prašymas Android / PC / MAC
Modelis NĖRA
Proga Grandiozinis Renginys
Produkto pavadinimas 3IN1 Endoskopą
Objektyvo 7mm
Tipas Didmeninės No
Savybės Endoskopą kamera hd
Stilius C TIPO USB Endoskopą
Raktiniai žodžiai tikrinimo kamera
Skaičius, Vnt 1pc
Parama Dropshipping & Didmeninės Ir Mažmeninės Prekybos
Rinkinys Tipas No
šviesa 6 Aukščio Balta, šviesos DIODAI
Funkcija Mini Vaizdo Kameras

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

7mm Objektyvas USB Endoskopą vaizdo Kameros Vandeniui Lanksčios Vielos Gyvatė Vamzdžių Tikrinimo Borescope PC

7mm Objektyvas USB Endoskopą vaizdo Kameros Vandeniui Lanksčios Vielos Gyvatė Vamzdžių Tikrinimo Borescope PC "Micro USB" Tipo C "Android" Telefonus

Panašūs produktai: