Nemokamas pristatymas! Aukštos kokybės mados Vestuvių Dovana nuotakos dušas džiaugtis lietaus, saulės, sulankstomas skėtis, dovanos moterims ir merginoms!

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€17.43

Dalintis

Apie prekę

Kokios Mandagumas!

` 1.Šią Nuorodą, Mes Paprastai siūlome "Nemokamas pristatymas Kinija Paštu Registruotu oro paštu" ,

Jei norite, kad laivas DHLor Fedex, prašome įvesties kiekis, ir tada spustelėkite vietą, "Nemokamas pristatymas" pasirinkti kitą pristatymo būdą ir savo šalyje, ir tada pamatysite, kiek daug visiškai bus, jei DHL ar Fedex!Jei turite kokių nors klausimų, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis elektroniniu Trademanager arba atsiųskite mums e-mail, ačiū!

2. Spalvos paprastai spalvų (C, E, G, visada yra sandėlyje, prašome tiesiog pasirinkite spalvą, kai jūsų užsakymas bus gerai, jei norite kitų spalvų, prašome susisiekti su mumis prieš jus, kad ir mes jums patvirtinti, ar spalva norite, kad nėra, ačiū už jūsų supratimą!Aprašymas: Gaminio Medžiaga: ABS plastikas + nerūdijančio plieno (stereotipinis) + Poliesterio audinio skėtis Produkto stilius: raudona, rožinė, violetinė,......Svoris: 314g Pakuotės dydis: 5 * 5 * 31cm Gaminio Matmenys: nėra atviras ilgis 30cm, atviras 95 * 57cm Savybės: Saulės/Lietaus/Vėjo skėtis gali būti naudojami bet kokiu oru, Skirtų moterų, vyrų, ladys, merginos, Sulankstomas, Kompaktiškas stiliaus su Skėčiu maišelį Pakavimo Sąrašas: Rose vaza lietaus, saulės, skėtis * 1

Apmokėjimas:

Mūsų mokėjimo metodai yra įtraukti: Kreditine Kortele , Banko pavedimu, Qiwi piniginės", "Webmoney", "Western Union" ir "MoneyGram".Jūsų pinigai yra saugūs Taiji.lt sąskaitą , Prašome patvirtinkite su Taiji.lt ir išleisti pinigus, po to, kai prekės yra pristatytos.

Vežimą:

Gerbiami visiems Klientams, siekiant sumažinti ar išvengti kai kurių laivybos ginčus,ir sukėlė mums gauti mokėjimo atidėtas arba mokėjimas būtų gavo tampa kai kurių nuostolių, čia nori visi klientai turėtų perskaityti visi straipsniai čia arba taisyklių desciption ir manau, kad apie tai prieš jūs įdėti savo užsakymą mums ,jei sutinkate su visomis ,laukiame jūsų geras ir gražus tvarka.mes dėkingi jums labai!!!

1. Mes atsiųsime prekes per 3 dienas po apmokėjimo tikrina Taiji.lt.

2. Mūsų nemokamas pristatymas įtraukti tik ar išvengti,Kinija paštu, oro paštu ,ir svoris turi būti ne daugiau kaip 2 KG.Jei norite siųsti EMS,Fedex, DHL,UPS ir TNT, jums turėtų sumokėti už dditional skino pristatymas,prašome maloniai susisiekite su mumis dėl papildoma siuntimo išlaidų, mes pakeisti kainas, jūs ne vieną kartą.

3. Kai mes išsiųsti prekes , mes atsakingi už problema Kinijos Muitinės ,ir pirkėjas turėtų atsakingas už problema pirkėjo šalies Muitinės.

Garantija:

1. Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal griežtą tyrimą, kol jie yra siunčiami.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

2. Pažadame, garantija, kokybė vienerius metus, jei yra kokybės problemų per 7days nuo tos dienos, kai jūs gaunate, jums reikia susisiekti su mumis vienu metu ir grąžinti jį mums ir mes atsiųsime jums geros naujų keitimu arba grąžinsime jums pinigus, jei daugiau nei 7days, mes apsvarstysime, kaip numatytuosius, kad jums turėjo naudoti elementus ir MUMS NEBUS PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI!Grįžti laivyba išlaidos turėtų būti apmokamos pagal klientų.

3. Jūsų pasitenkinimas mūsų produktai yra garantija.Jei nesate patenkinti produkto, jums gali grąžinti prekes dėl mainų, tačiau prašome susisiekti su mumis prieš grįžti.Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Jie turi būti pagal resalable būklės.Vyrai yra defektų, nėra garantijų, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

Atsiliepimai:

1. Jeigu esate patenkinti pristatyti prekių, maloniai prašome padėti palikti teigiamą atsiliepimą ir mes bus daryti tą patį už jus.

2. Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir stengsis išspręsti visus netikėtų problemų.

3. Jei nesate patenkinti su prekių, maloniai prašome susisiekti su mumis metu, ir siųsti pranešimą pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl alibaba.Mes visada darome viską, kad išspręsti problemą ir gyventi savo pasitenkinimą.

Žymos: skėtis nuotaka, skėtis fotoaparatas, skėtis 3 metrų, skėtis sienos, skėtis mobilusis telefonas, atvirkštinis atvirkštinis inside out " skėtis, skėtis vejos, skėtis bridesmaid, skėtis visą kūną., skėtis nuotaka.

Charakteristikos

Proga
Vestuvių nori
Medžiaga ABS plastikas + nerūdijančio plieno (stereotipinis) + Poliesterio audinio skėtis
Tema
Gaminio Dydis ne atidarykite ilgis 30cm, atviras 95x57cm
Medžiaga, Pedikiūro rinkiniai ABS plastikas + nerūdijančio plieno (stereotipinis) + Poliesterio audinio skėtis
Modelio Numeris UBL001
Produkto Pavadinimas
Spalva

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas pristatymas! Aukštos kokybės mados Vestuvių Dovana nuotakos dušas džiaugtis lietaus, saulės, sulankstomas skėtis, dovanos moterims ir merginoms!

Nemokamas pristatymas! Aukštos kokybės mados Vestuvių Dovana nuotakos dušas džiaugtis lietaus, saulės, sulankstomas skėtis, dovanos moterims ir merginoms!

Panašūs produktai: