Nauja Išpardavimas
G serijos gervė nuotolinio valdymo pultu Padidinti

G serijos gervė nuotolinio valdymo pultu

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€231.52

Dalintis

Apie prekę

JUUKO G serijos gervė nuotolinio valdymo pultu

JUUKO G serijos gervė nuotolinio valdymo pultu yra labai patikima pramonės belaidžio nuotolinio valdymo pulto.Unikalus reguliuojamas dizainas, gali visiškai patenkinti įvairių rūšių pramonės eismo, kranai, ožiniai kranas, statybos technika, kelių mašinų ir kitų sunkiųjų mašinų poreikius.

JUUKO G serijos neperšlampamas nuotolinio valdymo kranas yra naujas valdymo naujosios serijos,, geresnių rezultatų, kas pažanga nėra geriau už klientų aptarnavimo, nuotolinio valdymo G6 6 punkto bendrosios spartos belaidžio nuotolinio valdymo, gali būti plačiai naudojamas CD-tipo elektros keltuvo vairavimas, vairavimo, kranas, portalinių kranų, 6-temperatūros kontrolė mechaninė ir elektrinė įranga.

Produkto Aprašymas

1, IP65 apsaugos klasės, veiksmingai apsaugo nuo dulkių, vandens, aliejaus, ir kt.į nuotolinio valdymo sukelti žalą

2,gervė nuotolinio valdymo pultu yra built-in antenos dizainą, kuris gali efektyviai vengti naudoti nuotolinio valdymo procese mažėja, ir t.t., laikyti antenos nėra pažeistas.

3, JUUKO kontrolės naujoji G nuotolinio valdymo naudojant plačiajuostį įtampa, skirstomi į žemos įtampos versija (AC / DC24-48V) ir aukštos įtampos versija (AC / DC110-460V), siekiant patenkinti įvairių įtampa šalyje ir užsienyje.

4, gervė nuotolinio valdymo pultu tęsia senas dalyje automatinio dažnio charakteristikų kodą, vartotojas turi būti įrengta siųstuvo arba imtuvo atveju, pagal kodekso žingsnis dėl savo FM kodekso, pasiekti su originaliu rungtynės, Panaikinant būtinybę pakeisti kristalų, pirkimo duomenų linijų, programinė įranga ir kitos išlaidos, ir lengva valdyti.

5, nauja G serijos pramonės nuotolinio valdymo pultas yra PA6 +30% stiklo pluošto, PA6, taip pat žinomas kaip nailonas 6, yra permatomas ar nepermatomas baltumo dalelių, su termoplastinio, lengvas, gerai, ištvermė, geras atsparumas chemikalams ir patvarumo Savybes, paprastai naudojama auto dalys, mechaninės dalys, elektros ir elektronikos gaminiai, projektavimas reikmenys ir kiti produktai.Stiklo pluošto turi privalumų, gera izoliacija, gera šiluminė varža, gerą atsparumą korozijai, didelis mechaninis atsparumas, ir derinys dviejų konkrečių dalis padėtį, visus aukštos kokybės savybės geriau matomi.

Pakavimas Ir Pristatymas

Susiję Produktai

Klientų Pagirti

DUK

1. Q: Koks tavo MOQ?

A: 1 Komplektas;

2. Q: Kas yra pakuotėje?

A: Pagrindinis organas, fanera dėžutės ar plastiko medvilniniai audiniai; Atsarginės dalys iš faneros dėžių;

3. Q: Koks tavo pristatymo laikotarpis?

A: Per 10/25/40 dienų po jūsų išankstinis gauta; tikslus laikotarpis turėtų būti pagrįstas dėl išsamių reikalavimų ir faktinės laikotarpį;

4. Q: Koks tavo garantiniam laikotarpiui?

A: 12 mėnesių nuo gervės priimtas;

5. Klausimas: Ar turite inžinierius oversea diegimo paslaugą?

A: Taip; turime;

6. Q: Kokių produktų ar turite?

A: Visų rūšių pramonės elektros gervė (ypač nestandartinių); Tiltinių Kranas; Portalinių Kranų, Elektrinis Keltuvas; Sraigtinis Keltuvas; Radialinio/Butas Vartai, Keltuvas; Plieno Vartai; ir kt.

7. Q: ar Galima pirkti atsarginės dalys iš vietos, kai jie yra iš darbo?

A: Mūsų pagrindinis elektros dalys, prekės ženklas yra "Siemens" arba " Schneider prekės; tai labai lengva pirkti visą pasaulį.Bet jei yra sunkumų galime skelbti jūs express, tokios, kaip DHL, UPS, FEDEX, Aramex ir kt.

8. K: Ar galite pateikti liftas įrankiai?

A: Taip, mes galime pateikti bet kokia rūšių liftas, įrankius, tokius kaip liftas, diržas diržas, liftas, apkabos, patraukti, magnetas , skrysčių, kablys, užrakinti sugauti, vielos virvės, pluošto virvių ir pan.

9. Q: ar jūsų gervės vilkite linkęs?

A: Taip, mūsų elektros gervės galėtų vilkite horizontalus, vilkite linkę, kabinti vertikaliai.Susisiekite Su Mumis

Žymos: valtis vertus gervė, priekabos gervė, rankinio lyno gervė, nešiojamų gervė, elektriniai rankų gervė, smittybilt gervė nuotolinio valdymo pultu, utv gervė belaidžio nuotolinio valdymo, valčių gervė, ranka rankinė gervė, belaidžio gervė nuotolinio valdymo pultelis.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas LanYuXuan
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

G serijos gervė nuotolinio valdymo pultu

G serijos gervė nuotolinio valdymo pultu

Panašūs produktai: