Dual Port 8S 30A Lipo Balansas Įkroviklis Išleidiklis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€348.77

Dalintis

Apie prekę

iCharger 308Duo Dual Port 8S Lipo 30A 1300W Įkroviklis Išleidiklis Produkto Aprašymas

Įvesties įtampos diapazonas: 10.0—30.0 VDC Maksimalus įvesties srovės ribos: Maksimali įkrovimo/iškrovimo srovė: [email protected] [email protected] Didžiausias pūtimo galia galia: 1300W (Kanalo 800W @įvestis > 23.5 V) Didžiausia impulsinė galia galia: 130W (Kanalo 80W) Didžiausias regeneracinės išlydžio galia galingumas: 2100W (Kanalo 1050W @35V/30A) Maksimalus srovės nutekėjimo subalansuoti: [email protected] [email protected] USB įkrovimo lizdas: 5V/1A(srovės ribojimas apsaugos 1.2 A)

Išsamus Savybės:

1 308DUO naudoja pažangiausias Sinchroninio buck-boost DC/DC konverteris technologijos, didelės galios, aukšto einamosios ir didelio našumo energijos konversijos grandinės.Maksimali įkrovimo galia galia yra iki 1300W, maksimali įkrovimo/iškrovimo srovės kanalas yra iki 30A, bei du kanalai Sinchroniniu Režimu iki 50A.

2 Kiekvieno kanalo palaiko 8s LiPo, Lilo, Gyvenimo ir NiZn baterijos, su didžiausia 1.2 balansas einamosios ir priima unikalus balanso skaičiavimas vidaus varža korekcija.Palaiko 1-20s NiMH/NiCd baterijas ir 1-15s Pb baterijos..

3 Su 1A/5V USB įkrovimo lizdas, patogu vartotojui įkrauti mobiliuosius telefonus ir Kompiuterius.

4 Kai išėjimo kanalas jungia baterijos po įkroviklio galios, jis automatiškai prasideda anti-uždegimo apsauga.

5 Protingas ventiliatoriaus kontrolė.Jutikliai vidaus temperatūra per vidaus temperatūros jutiklis, siekiant kontroliuoti ventiliatoriaus sukimosi greitis.

6 Vidaus temperatūros apsauga.Kai vidaus temperatūra viršija Galią, Sumažinti temperatūrą, išvesties galia yra automatiškai sumažinamas; ir įkroviklį bus išjungiamas, kai temperatūra viršija išjungimo temperatūra.

7 Šis įkroviklis gali išsaugoti 64 parametrus nustato ir palaiko duomenų importo/eksporto į SD kortelę

8 2,8-colių LCD ekranas suteikia daug informacijos, įskaitant srovės, įtampos, galios, gebėjimai, vidaus varža, kontrolės statusą, laiko ir temperatūros, ir kt.

9 Multi-iškrovimo funkcijos: savaiminio išlydžio, rekuperacinis įvesti biudžeto įvykdymo patvirtinimo, ir ličio baterija papildomų plečia biudžeto įvykdymo patvirtinimo.

10 Palaiko matavimo vidaus varža baterijos offline ir online.Gali matuoti ne tik vidaus varža visą baterija, bet taip pat įvertinti vidaus varža kiekviena ląstelė ličio baterija.

11 iCharger turi apsaugą, atvirkštinis poliškumas (įėjimo ir išėjimo), įėjimo įtampa/srovė, akumuliatoriaus temperatūra, baterijos talpa, viršyta laiko, o maksimali galia ir pan.

12 Remia modernizavimo aparatūros programą USB ar SD kortelės.Su iCharger taip pat remia "Logview" programinę įrangą ir gali rodyti, sklypas ir analizuoti įkrovimo ir iškrovimo duomenis jis. (Išsami informacija apie Logview tinklapyje: )

Grynasis svoris: 0.91 kg

Matmenys: 171.2 x 117.8 x 58.8 ±0,5 mm

Žymos: kroviklis motoroleris imax, skyrc imax b6 valdyba, skyrc imax b6 priedai, 3 įkroviklis imax, skyrc imax modulis, skyrc imax b6 skaitmeninis, kroviklis imax b, skyrc imax b6 galia, rc mokestis imax, baterijų skyrc imax.

Charakteristikos

Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dual Port 8S 30A Lipo Balansas Įkroviklis Išleidiklis

Dual Port 8S 30A Lipo Balansas Įkroviklis Išleidiklis

Panašūs produktai: