3PCS/Carton Cilindrų Striukės pavyzdys Kompensuoti Mašina

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€14.95

Dalintis

Apie prekę

Cilindrų Striukė Heidelbergo SM74

750*530*0.3 mm,8 skylės

5 vnt

Specifikacija

Cilindro Striukė naudoti Heidelbergo SM74

Įmonės Informacija:

Įkurta 2004 m., Guangzhou Spausdinimo Sritį Trading Co.,Ltd " yra mūsų pačių profesinių rašalo R&D skyrius.Mes sukūrėme aukštos kokybės ekologiškas sojos ofsetinės spaudos dažai,įskaitant anty nulupus odą, blizgančios ofsetinės spaudos dažai,visų rūšių apsaugos dažai ir kt.Be to,siekiant patenkinti klientų requ irements,mes įsteigti vietoje spalva center užsakymą visi pantone spalvų.

Su prekybos plėtros,mes turėjome steigti filialus ir CTP centrą Mianmare.Tarnauti ir paskatinti vietos spausdinimo pramonėje.

Mūsų produktai turi aukštą reputaciją vidaus rinka, daugiau nei 16 metų.Kai kurie iš mūsų ofsetinės spaudos dažai klientai yra McDonald(Kinija), Pizza Hut(Kinija), KFC(Kinija) ir Singapūras leidykla.Mes dabar taip pat parduoti Šiaurės Amerikoje, Pietų Amerikoje, Rytų Europoje, Pietryčių Azijoje, Afrikoje, Okeanijoje, Vidurio Rytuose.

Mūsų įmonė siekdama principas iš "išgyventi pagal kokybę ir sukurti prekės ženklo"kredito".Nuoširdžiai pasveikinti klientus namuose ir laivą į priekį.

Žymos: paltai vyrams, heidelbergo pm74, striukė vyrai, heidelbergo sm74, lauko paltai vyrams, heidelbergo sm52, vyriška striukė, striukė vyrų žiemą, striukė, striukė vyras.

Charakteristikos

Suderinamos Prekės Kita
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Tipas Kasetės Drožlių
Taikoma Įranga Daugiafunkcinis Spausdintuvas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

3PCS/Carton Cilindrų Striukės pavyzdys Kompensuoti Mašina

3PCS/Carton Cilindrų Striukės pavyzdys Kompensuoti Mašina

Panašūs produktai: