Raudona Spauda, Ofsetinė UV Nematomais Dažais,UV Sausos,1 kg

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€231.06

Dalintis

Apie prekę

Raudona Spauda, Ofsetinė UV Nematomas Rašalas

UV Sausos,1 kg

Specifikacija

Nematomas rašalas, taip pat žinomas kaip saugumo rašalas, yra medžiagos, naudojamos rašyti, kuris yra nematomas, bet prašymu arba netrukus po to, ir kuris vėliau gali būti matomas kai kurie reiškia.Nematomas rašalas yra viena forma, steganography, ir jis buvo naudojamas šnipinėjimo.Kiti naudoja įtraukti kovos su klastojimu, turto ženklas, rankų štampavimo dėl readmisijos, įdomus vaikų žaidimai ir ženklinimo identifikavimo tikslams gamybos.

Įmonės Informacija:

Įkurta 2004 m., Guangzhou Spausdinimo Sritį Trading Co.,Ltd " yra mūsų pačių profesinių rašalo R&D skyrius.Mes sukūrėme aukštos kokybės ekologiškas sojos ofsetinės spaudos dažai,įskaitant anty nulupus odą, blizgančios ofsetinės spaudos dažai,visų rūšių apsaugos dažai ir kt.Be to,siekiant patenkinti klientų requ irements,mes įsteigti vietoje spalva center užsakymą visi pantone spalvų.

Su prekybos plėtros,mes turėjome steigti filialus ir CTP centrą Mianmare.Tarnauti ir paskatinti vietos spausdinimo pramonėje.

Mūsų produktai turi aukštą reputaciją vidaus rinka, daugiau nei 16 metų.Kai kurie iš mūsų ofsetinės spaudos dažai klientai yra McDonald(Kinija), Pizza Hut(Kinija), KFC(Kinija) ir Singapūras leidykla.Mes dabar taip pat parduoti Šiaurės Amerikoje, Pietų Amerikoje, Rytų Europoje, Pietryčių Azijoje, Afrikoje, Okeanijoje, Vidurio Rytuose.

Mūsų įmonė siekdama principas iš "išgyventi pagal kokybę ir sukurti prekės ženklo"kredito".Nuoširdžiai pasveikinti klientus namuose ir laivą į priekį.

Žymos: baterija zenbook ux31, automobilio lipdukas matt brown, juoda lankstus bidė, bičių korio choker, bora galiniai žibintai led, asp nitro varikliai 60, apyrankė vyras 2019 mb, didelis dydis joggin kostiumas, kūno kojinių seksuali moteris.

Charakteristikos

Tipas Kasetės Drožlių
Suderinamos Prekės Kita
Taikoma Įranga Daugiafunkcinis Spausdintuvas
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Raudona Spauda, Ofsetinė UV Nematomais Dažais,UV Sausos,1 kg

Raudona Spauda, Ofsetinė UV Nematomais Dažais,UV Sausos,1 kg

Panašūs produktai: