PPCrafts Spausdinimo vientisos spalvos pamušalo audinio nugarėlė audinio satino, šilko suknelė marškinėliai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.65

-19%

€7.06

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas

[ Funkcijos]

audinys drobė , storas , neblunka, gali ne kamuolys, atsparumas dilimui, ir gera apsauga nuo saulės ; soft touch draugiškas, gamtos ir patogus ; kvėpuojantis rezultatų , o ne "flash" negali kamuolys .

[Naudoti] užuolaidos , staltiesės , pagalvės, pagalvėlė apima, sofa-lova apima, placemats , stalo bėgikų , pagalvės danga, sofa padengti audiniai , automobilių sėdynių užvalkalai , ir ranka "PASIDARYK pats" ( Pieštuku / slipcase / dieną / modelių korėjiečių modeliai viename pakete ) gamyba.

Plovimas: medvilnė audinio pirmą kartą bus sukelti tam tikro laipsnio susitraukimas po skalbimo ir prarastas spalvų plūdė ( esant normalioms aplinkybėms ), kuris yra bendras bruožas medvilnės audinio , galima plauti rankomis arba skalbimo mašinai , ne bleach, ar ne sausas, švarus , be džiovinimo, pakabinti džiūti , susitraukimas 3% -5%.Pirmuoju bandymu nebuvo rekomenduojame naudoti bet plauti plovikliu , druska gali tik

Modelis yra labai geros kokybės ir šis produktas yra aukšto lygio, atitinkantis "Oeko-Tex Standard 100" .Jis yra tobulas, vyniojimo ir padaryti savo amatų, pavyzdžiui, lankai ir plaukų kirpčiukai.Ir mes vis dar tiekimo 100 M/roll paketą !Dėl išsamesnės informacijos, prašome, siųsti laiškus į mus!!!

APMOKĖJIMO Apmokėjimas turi būti gautas per 7 dienas po aukciono uždarymą arba paskutinio įsigytų iš "Kartu Mokėjimo/Shipping'.Siunta bus išsiųstos tik po apmokėjimo bus aišku.

Bet laivybos nuolaida (jei taikoma), prašome palaukti, kol gavau sąskaitą faktūrą iš pardavėjo, prieš priimant bet kokį mokėjimo.

PRISTATYMAS

Mes naudojame Kinija Po pristatyti jūsų parl; Kaip Kinijoje, todėl tolimojo pristatymas.Prašome suprasti, laivybos laikas ilgesnis, nei savo vietos pardavėjo.Taigi, normalus laivybos laikas:

Daugiau nei 2kg išsiųsta tik Ems Express".kaip bendra masė yra virš 2kg, negalėjo siųsti Registruotu Paštu į 1 sklypas.

JAV: 11-23business dienų

AS : 11-23 darbo dienas

Europa: 15-25 darbo dienas (Rusija:arround 75days)

Tačiau, kartais gali būti šiek tiek uždelsiama, muitinės kliringo arba pristatymas.Prašome įsitikinkite, kad turite pakankamai kantrybės, prieš dedant jūsų pasiūlymų/užsakymų.

Žymos: žalia šilko satino audinys, sunkiųjų spausdinti satino audinys, šilko audinys sakura, modalinis satino audinys, pagalvės audinio satino, spausdintos juostelės satino audiniai, audinio, šilko, satino, dirbtinė satino audinys, gumuotas satino audinys, šilko, medvilnės, satino audinys.

Charakteristikos

Technics Megzti
Neaustinių Technics Šilumos Tvirtinamu
Medžiaga 100% ES Pluošto
Suede Audinio Tipas N009
Plotis 150cmx50cm
Tipas Brokatas Medžiaga
Funkcija Dilimui Atsparus
Produkto Tipas Kitas Audinys
Prekės Pavadinimas PPCrafts
Megztas Modelis deformuoti
Modelis SPAUSDINTI
Stilius dobby

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

PPCrafts Spausdinimo vientisos spalvos pamušalo audinio nugarėlė audinio satino, šilko suknelė marškinėliai

PPCrafts Spausdinimo vientisos spalvos pamušalo audinio nugarėlė audinio satino, šilko suknelė marškinėliai

Panašūs produktai: