1 metro 135cm 53.14" plotis šviesiai mėlynos spalvos blizgučiais 3D mesh išsiuvinėti audinys šokis vestuvių suknelė childrenwear MM213

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€17.43

Dalintis

Apie prekę

SVEIKI ATVYKĘ Į MŪSŲ PARDUOTUVĘ

Paketas ateina su nėriniais, kaip aprašyta pavadinimas, Atkreipkite dėmesį, kad yra spalvų skirtumas kiekviename kompiuteryje.

Kai kurie raišteliais turi serveral spalvas, prašome palikti dėmesį jūsų pageidaujamą spalvą, pateikdami užsakymą.Ačiū.

Y=Kieme, 1Y=1 Kiemas, M=matuoklis, 1M=1Meter 1cm=0.393 colių 1inch=2,54 cm 1cm=0.032 ft 1ft=30.48 cm, 1cm=10mm

Mes priimame Sąlyginio mokėjimo metodą.

Priimant mokėjimus pagal sąlyginio Deponavimo, Jūsų pinigai būtų pervesti į jūsų sąskaitą.Pinigų yra išleista tik mums patvirtinę pristatymo.

Prašome apsvarstyti siuntimo metu, remiantis jūsų priėmimo.Mes prognozuojame, laivybos laikas žemiau DAUGELIU atvejų, atsižvelgiant į mūsų patirtį.

Australija: Apie 25 Darbo Dienas

Jungtinės Amerikos Valstijos: Apie 20 Darbo Dienų

Jungtinės Karalystes: Apie 25 Darbo Dienas

Kitose Šalyse: Apytikriai 30 Darbo Dienų

Nemokama Laivas prie JAV, Papildomų 3.99 USD už registro oro pašto paslaugų ir Kitos Šalys.

Bet prašyti greitas pristatymas, pavyzdžiui, DHL,FEDEX,Prašome Susisiekti su MUMIS.

Pristatymas gali turėti įtakos šventės (tokios kaip Ačiū Duota, Kalėdos), renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti tikslaus atvykimo laiko.Prašome suprasti, mes negali kontroliuoti, kaip po tarnybų ir muitinės darbą.

Prekės bus išsiunčiami per 48 valandas nuo apmokėjimo gavimo.Ačiū.

1. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.

2.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Grąžina yra priimama, po 14 dienų nuo prekės gavimo .Prekė turi būti neatidaryta/nepanaudotų/tag dar pridedamas.

Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

1.Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, thank you so much !!

2.Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia.Ačiū!

Q:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.Q:aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

A: Ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Kaip tos nuotraukos, kurių buvo imtasi pagal natūralios šviesos, kuri gali sukelti kai kurių spalvų skirtumas, mes negalime įsitikinkite, kad spalva nuotraukoje yra toks pats, kaip materialius objektus.Be to, kiekvienas simbolis turi skirtingas rezoliuciją, kurioje taip pat rezultatų spalvų skirtumas nuotraukos.Tačiau, mes stengiamės sumažinti spalvų skirtumas.

Jei kyla kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu.

Žymos: 3d tinklelis, 3d nėriniai, akių motociklo sėdynė, 3d siuvinėjimo audinys, 3d gėlių nėriniai, 3d akių sėdynės, 3d akių motociklas, Oro Mesh Audinys, 3d medžiaga, 3d air mesh audinys.

Charakteristikos

Stilius Kietas
Tipas akių,blizgančiais
Technics Audiniai
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga akių,blizgančiais
Plotis 135cm
Modelis Blizgučiais
Produkto Tipas Kitas Audinys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1 metro 135cm 53.14

1 metro 135cm 53.14" plotis šviesiai mėlynos spalvos blizgučiais 3D mesh išsiuvinėti audinys šokis vestuvių suknelė childrenwear MM213

Panašūs produktai: