4 in 1 Daugiafunkcinis Automobilinis Dulkių siurblys Nešiojamų Dvejopo Naudojimo Automobilių Auto 5000PA Pripučiami Siurblys su Skaitmeniniu Ekranu, Oro Kompresorius

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€23.06

-21%

€29.56

Dalintis

Apie prekę

Produkto Informacija:

4 - in-1 " Automobilių Rankinį Dulkių siurblį su Smart Digital Padangų Pripūtimo Siurblio Slėgio Daviklis ir LED Light - 12V/120W 5000Pa Nešiojamų Auto Šlapias/Sausas Transporto priemonės Vakuuminis Su 4,5 M Elektros Laidą

Aprašymas:

1. Universalumas & Stipri Siurbimo:12V 120W automobilių dulkių, itin galingas siurbimo, paramos sausas ir drėgnas naudojimas, gali lengvai pasiimti dulkių, trupinių, naminių gyvūnėlių plaukai, skystas ir daug daugiau.Įrengtas, su 3 skirtingų tipų priedų, kad ji gera ir kas vietovių jūsų namų ar automobilio.Idealiai tinka įvairių programų, gali būti naudojamas automobilių valymas.

2. Novatoriškas Dizainas: Su smart digital Padangų pripūtimo Padangų Slėgio Daviklis, įsitikinkite, kad Tiksliai Padangų Slėgio ir pripūsti padangas, bet kuriuo metu, kur per 80 sekundžių.Padangų Slėgio indikatorius neleidžia daugiau-infliacija -padėti jums mėgautis ilgiau padangos, pagerinti dujų kilometražo,saugiau ir sklandžiau vairavimo patirtį.

3. Bulited-LED Šviesos: AUGIENB rankiniai dulkių, yra įmontuotas LED žibintas, puikus pagalbininkas tamsiose vietose valymo ir naktį valymas.Su šiuo, jūs galite valyti sunkiai pasiekiamose vietose, be jokių problemų.

4.Tyliau Veikla: Gamina mažiau kaip 80 dB garsu, išlaikant savo galinga siurbimo pajėgumą, remiantis Mechaninė Slopinimo Principus, kurie leidžia jums patogų valymo patirties, o ne sutrikdyti savo vaikų ir bauginantis jūsų augintiniai.

Produkto Specifikacijos:

Pavadinimas: Automobilių dulkių siurblys

Spalva: Juoda

Darbinė įtampa: DC12V

Darbinė srovė: 15A

Tiesa, oras: 5000pa

Nominali greitis: 29000-31000rpm

Cilindro skersmuo: 19mm ar 22mm

Nominali galia: 120W

Maitinimo laido ilgis: apie 4,5 m

Dydis: 390 * 112 * 125mm

Stilius: Rodyklė modelių,Skaitmeninis ekranas modeliai

Pakuotė :

1 * Automobilinis Dulkių

1 * Butas Siauras Antgalis

1 * Pailginti Lanksčia Žarna

1 * Cigarečių Degiklio Kištukas

1 * Pripūtimo Žarna

4 * Dulkių Šepetėlis

1 * Vamzdžių Jungtis

1 * Pripučiami Antgalis

Produkto Rodyti:

Vežimą:

1.Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas. 2.Prašome patikrinti, ar prekės yra geros būklės ir pasirašyti prieš pristatymas žmogus lapų. 3.Jei radote produktas yra pamestas arba sugadintas pakeliui.Prašome atkreipti foto ir tegul pristatymo vyrai ją patvirtinti.Tada mes padėsime jums padaryti jūsų prarasti. 4.Jei norite, kad produktai siųsti jums greitai, ar jums reikia skubiai, Prašome pasirinkti, DHL, "Fedex", UPS, TNT, AVS.jei manote, kad mokestis yra didelis, jūs galite susisiekti su mumis, mes patikrinti jūsų adresą ir jums pigiausias krovinių.

Garantija: 1. Visi produktai bus atidžiai bandymas prieš pristatymas.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema. 2. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų. 3. Jei nesate patenkinti produkto, Prašome susisiekti su mumis.Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą.

Atsiliepimų: 1. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

2. Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

3. Mes vertiname jūsų atsiliepimus labai daug.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Žymos: kampas modulis, automatinis dulkių, yakor dulkių siurblys, oro kompresorius ranka, kompresoriai, dulkių siurblys, 4 skaitmenų 7 segmentų ekranas, dmk oro siurblys, automobilių kompresorių usb, kompresorius purkštuvas, airbrush usb.

Charakteristikos

Įtampa (V) 12V
Sertifikavimo Kita
Galia (W) 120W
Įrengimas Rankiniai
Funkcija Šlapias ir Sausas
Specialių Siurbimo Antgalis Daugiafunkcinis Kombinuotas Šepetys
Maišelis Arba Bagless Bagless
Modelio Numeris F54169
Prekės Pavadinimas becornce
Dulkių Laikymo Tipas Dulkių Dėžutė/Dulkių Kibiras

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

4 in 1 Daugiafunkcinis Automobilinis Dulkių siurblys Nešiojamų Dvejopo Naudojimo Automobilių Auto 5000PA Pripučiami Siurblys su Skaitmeniniu Ekranu, Oro Kompresorius

4 in 1 Daugiafunkcinis Automobilinis Dulkių siurblys Nešiojamų Dvejopo Naudojimo Automobilių Auto 5000PA Pripučiami Siurblys su Skaitmeniniu Ekranu, Oro Kompresorius

Panašūs produktai: