Nauja Išpardavimas
Kalėdų dovana robotas dulkių siurblys, skirtas Namų Automatinė Valymo Dulkių Sterilizuoti Smart Planuojama Mobile App Padidinti

Kalėdų dovana robotas dulkių siurblys, skirtas Namų Automatinė Valymo Dulkių Sterilizuoti Smart Planuojama Mobile App", Nuotolinio Valdymo QQ9

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€180.61

-25%

€240.82

Dalintis

Apie prekę

Naujausias Aukštos Technologijos GPS Navigacija ir Mobiliojo Virtualus Žemėlapis Robotas Dulkių siurblys QQ9

Jei iš UK,airija,Austrija, Belgija,Šveicarija,Airija,Nyderlandai,ar kitos Europos šalys,pls pasirinko pristatymas iš Ispanijos.

Daugiau Apibūdinimas:

Kokie skirtumai Mūsų naujausias Robotas Dulkių siurblys QQ9 Palyginti su kitomis Robotas?kiti Konkurentai?

Mūsų Robotas Dulkių siurblys QQ9 nėra tiesiog normalus robotas dulkių.Savo valdymo skyde akių formos, ne tik panašūs į yra pelėda – tai lygiai kaip ir dėmesingas.Robotas dulkių siurbliu yra pirmasis, su taip vadinama Automatine Navigacijos Sistema.Tiksliai jis sukuria žemėlapis valymo srityje – baldų, kliūčių ar kilimai – nieko praleisti.Net ir su daug kitų funkcijų ji outgoes savo konkurentų - App Control, Li-Ion baterija ir modernaus dizaino šepetys.Kitos pagrindinės Funkcijos:

1.Auto Įkrauti:Jis bus gauti į įkrovimo režimą iš anksto, kai Baterija yra nesiruošia paleisti.

2.Tvarkaraštis:jūs galite grafiku valyti tam tikrą laiką, bet kurią dieną ar dienas kiekvieną savaitę.

3.Nuotolinio Valdymo pultas: "IOS" Ir " Andriod Smartfon APP Nuotolinio Contorl, kuris yra daugiau Protingesni ir Lengviau

4.Sonic Sienos:su ultragarsiniais davikliais: Jis gali mikrorajonas siunčiant specialias infraraudonųjų spindulių signalo

5.Stabdžių kritimo sistemos:Jis gali išvengti nuleisti nuo stalo, laiptų, ir kitų aukštos Vietos įprastomis aplinkybėmis

6.Anti-susidūrimo:robotas švaresnis bus koreguoti kryptį automatiškai, kai ji eina į kliūčių

7.Smart valymas:Vieną Mygtuką, Automatinio Paleidimo ,Lengviau operacija

8.Dvigubo filtravimo:pirminis filtras+HEPA, kuri daugiau oro daugiau švarios

9.Klaida :Kai robotas turi problemą robotas bus pasakyti balsu

10.Lengviau remontas:Atsarginių dalių formų dizainas su smart projektavimas padaryti robotas labai lengva remontuoti net sau.Specifikacija: Skersmuo 33*8cn N.W/G. W 3.7 kg/4.6 kg Įtampa 100-240V sumetami į šiukšlių konteinerį 0,4 L Triukšmo Mažiau nei 55db Greitis 21.5~23.5 cm/s), elektros Energijos suvartojimas 25W Kambarys aprėptis 4.8 m*4m į 15min.Siurbimo Galia 5.0 m/s, Nuskaitymo iki gebėjimas 1cm Max

Šoninis Šepetys 2vnt Geležinkelių Teptuku 1pc(Pluošto ir Aliuminio lydinys plieno medžiagos, kurios yra patvaresni nei gumos Filtras tipai Pirminis filtras+HEPA filtras(Dvigubas)

Taikymo Aukštas : Marmuro Plytelių Kieto Medžio, Linoleumas, Kilimas

Ką pakavimo dėžė: 1pc Robotas dulkių siurblys 1pc belaidžio įkrovimo organizacija, 1pc Nuotolinio Valdymo 1pc Vandens bakas 1pc mop medžiaga 1pc Sonic Sienos 1pc Įkroviklis 2vnt Pusėje Teptuku 1pc Krūvą 1pc Vadovas Atsargines dalis žemiau esančią nuorodą:

BŪTINA PERSKAITYTI:

Mokėjimo ir Pristatymo:

1. Prašome patikrinti, ar jums vietos muitų politikos prieš užsakant, jei vietos papročius reikia rinkti muitus, visos išlaidos turi būti sudaryta pagal pirkėjui.

2. Kai kuriose atokiose vietovėse, laivybos metodą, pavyzdžiui, DHL, reikia pirkėjams mokėti nuotolinio mokestis.

3.Jei iš UK,airija,Austrija, Belgija,Šveicarija,Airija,Nyderlandai,ar kitos Europos šalys,pls pasirinko pristatymas iš Ispanijos.

4.Kažkada jei pasirinkote DHL,TNT,UPS,FEDEX,EMS,Aliexprss standrand pristatymas,Epacket,Kinija paštu registre oro sklypas,pardavėjo pristatymo būdas,Epacket,mes pristatymo pagal faktinę padėtį,ir naudokite Pardavėjo Pristatymas Metodas.

5.Jei Ispanija ar Portugalija , ir laivas iš Kinijos , pls pasirinko pardavėjo pristatymas metodas,kuris yra ne reikia muitų mokesčių.

6. Kalba vartotojo instrukcija yra anglų.

Prašome patvirtinkite, kad galite priimti anksčiau, prieš jums pirkti.

7. Kartais paketas būtų atidėtas muitų, blogas oras, ar kitų nekontroliuojamų veiksnių, jei apsaugos metu ketina paleisti, bet ne pristatytas dar, prašome susisiekti su mumis išplėsti apsaugą metu.

8. Drop laivyba yra sveikintinas.Prašome užpildyti išsamią ir teisingą lašas pristatymo adresą.

Garantija ir Sąlygos:

1.Visus mūsų daiktus (nebent nurodyta kitaip), esate tikri, kad būti visiškai naujas ir atliko visiškai ne mažiau kaip 12 mėnesių garantija.

2.Per garantinį laikotarpį, jei yra problema atsitinka dėl kokybės priežasties, prašome bendradarbiauti, imtis nuotraukas arba vaizdo įrašus į problemą ir siųsti mums patikrinti.

3.Už patvirtino produkto kaltų dėl jūsų patvirtinimo, mes galime atsiųsti jums atsargines dalis nemokamai.Mes padengs siuntimo mokestis.

Atsiliepimai:

1. Jei laikotės kokių nors problemų, prašome nedvejodami palikti mums blogų atsiliepimų tiesiogiai, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes padėsime jums.Jūsų laiškus bus atsakyta, kad dieną arba per 1-2 darbo dienos.Mes stengiamės išspręsti jūsų problema, kad jūsų pasitenkinimą.

2. Mes suteikiame visiems klientams, 5 žvaigždučių atgal.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums galėtų suteikti mums 5-žvaigždučių pagirti gavusi produktus, taip pat ir įkelti savo realių pirkėjų šou.Jūsų komentarai bus geriau būti padrąsinimas mums pasiūlyti geresnės kokybės ir geresnių paslaugų ateityje.Ačiū iš anksto!

Žymos: cleaner šlapias, aš robotas, lengva squeezer, ciklonas metalo, švaresnis dulkių šlapias, didelis ciklonas, namų valymo robotas intelligent, uv dezinfekuoti dėžutę, užuolaidų wifi, aparatas užuolaidų.

Charakteristikos

Įtampa (V) 100-240V
Anti-mažėja Taip
Navigacija Ultragarso ir giroskopas(3D žemėlapis)
Smart Atmintis Taip
sonic sienos Taip
Atmintis Prieinama
Vandens Bakas 200ml
Tipas Itin Smulkių Oro Filtras
Funkcija Šlapias ir Sausas
Valymo Maršrutą Planuojama Tipas
Sertifikavimo ETL
Dulkių Dėžutės Talpa (L) 0.6-1 L
Prekės Pavadinimas Robotas gyvenimo būdas
Triukšmo Maks.62dB
Laido Ilgis (m) 1m
Produkto Tipas robotas dulkių siurblys
Kilmės KN(Kilmės)
Smartfon App Kontrolės Taip
Baterijos Talpa 2600mAH, Li-ion baterija
Maišelis Arba Bagless Bagless
Įrengimas robotas
Auto Pakrautas Taip
Dydis(mm) 330*330*80
Galia (W) 25w
Valymo srityje 200 m2
Filtrai HEPA + 3D
Specialių Siurbimo Antgalis Švarus Cikloninis Dulkių Surinkimo Antgalis
Modelio Numeris QQ9
Šoninis šepetys Dvigubas
Dulkių Laikymo Tipas Dulkių Dėžutė
Laiko Rezervacija Taip
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Filtro Tipas HEPA
LCD Taip
Turbo Šepetys Taip
Baterijos Veikimo Trukmė 1 valandą ir 30 minučių-2 val.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kalėdų dovana robotas dulkių siurblys, skirtas Namų Automatinė Valymo Dulkių Sterilizuoti Smart Planuojama Mobile App

Kalėdų dovana robotas dulkių siurblys, skirtas Namų Automatinė Valymo Dulkių Sterilizuoti Smart Planuojama Mobile App", Nuotolinio Valdymo QQ9

Panašūs produktai: