Nematomas Paslėptos Snap Užtrauktukas Zip Koja Buitinės Siuvimo Mašinos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.65

Dalintis

Apie prekę

Nematomas Paslėptos Snap Užtrauktukas Zip Koja Buitinės Siuvimo Mašinos

Medžiaga: Metalas Dydis: 2.2 cm x 1.5 cm/ 0.9" x 0,6"Vid.) Spalva: Skiedra

Savybės:

Reguliuojamas, kad tilptų šališkumo juostos įvairių pločių, Nuslėpė Nematomas Užtrauktukas Siuvimo Mašina pėdelės leidžia jums sukurti gražus ir profesionalus potinkinė užtrauktukas su lengvai ir tiksliai.Kad Nuslėpė Nematomas Užtrauktukas Siuvimo Mašina pėdelės yra pagaminti, kad tilptų bet Mažai Karka Snap-Siuvimo Mašina.Mūsų siuvimo Kojos yra aukštos kokybės siuvimo kojos, kad pateikti vartotojui lengva naudoti užduotis, jie gali būti labai varginantis, jei atliekama rankomis.Pradėti siuvimo su geriausiais, Savitas Siuvimo Kojos.Ši koja yra bendro pobūdžio, tiks Brolis, Babylock, Janome, Kenmore, Dainininkas ir daug daugiau siuvimo mašinos, kad naudoti akimirksniu pėsčiomis.

Naudojimo Instrukcijos:

Paslėptas Užtrauktukas Koja Leidžia jums įdiegti potinkinė užtrauktukas lengvai. 1. Paspauskite geležies-dėl sąsajų juosta siūlės pašalpa, kur užtrauktukas bus patalpinta. 2. Belsti siūlė uždaryti ir paspauskite. 3. Belsti palei užtrauktuką siūlės pašalpa. 4. Uždaryti užtrauktukas ir belsti palei siūlę pašalpa abiejų pusių užtrauktukas atidarymas. 5. Supjaustyti basting siūlių siūlės. 6. Kad ritė stovi ir siūti, turintis rite nuoroda linijų užtrauktukas iš abiejų pusių užtrauktukas. 7. Pasukite ir ištraukite iki tab. 8. Užsegamas metalo sustoti prie apatinio krašto užtrauktukas.

Pakuotė:

1 x paslėptas UŽTRAUKTUKAS KOJA

Atsiliepimų: 1.Jei jus tenkina prekių, vertiname imtis savo laiko, palikite mums 5 Žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.Mes atsiųsime jums mažą dovanėlę jūsų kitą užsakymą. 2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktais ar paslaugomis, pls susisiekti su mumis PRIEŠ paliekant neigiamą atsiliepimą.Mes esame tikri, išspręsti jūsų problemas ir suteikti jums 100% pasitenkinimo.Mėgautis gražus pirkinių laiko mūsų parduotuvės!

Žymos: snukio užtrauktukas, brolis koja, pauch siuvimo užtrauktukų, janome siuvimo užtrauktukų, mašina užtrauktukas, elastinga koja, pėdų nustatyti, paslėpti užtrauktuką, siuvimo užtrauktukai ykk, pencelcase siuvimo užtrauktukų.

Charakteristikos

Naudoti Pėdelės
Medžiaga Metalo
Tipas Siuvimo Mašinų Dalys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nematomas Paslėptos Snap Užtrauktukas Zip Koja Buitinės Siuvimo Mašinos

Nematomas Paslėptos Snap Užtrauktukas Zip Koja Buitinės Siuvimo Mašinos

Panašūs produktai: