31pcs Professional "Pasidaryk pats" Rankdarbių Priemonė, Siuvimo Priemonės, Odos Susiuvimo Štampavimo Drožyba Balno Oda Amatų Rankiniai Įrankiai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.39

-40%

€22.32

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

- Kiekviena siuvimo siūlai yra 50 metrų ilgio, 5 spalvas, kad atitiktų jūsų įvairius poreikius.

- Odos įrankių rinkinys ateina į 7 įvairių dydžių adatų, yla, siuvimo antpirštis ir matavimo juosta, pakankamai, kad atitiktų jūsų poreikius.

- Vaškas linija yra labai dilimui ir vašku padengtas, todėl siūlės yra labai paprasta sugriežtinti, jaučiasi sklandžiai, tvirtos ir nėra lengva nešioti.

- Tai odos siuvimo įrankių rinkinys ateina su siūlėmis ylos, pirštu lopšius ir kitus elementus, kad juos daug lengviau siūti, odos ir apsaugo pirštus.

- Tinka automobilių sėdynių, sofos, skėčiai, kilimų, baldų apmušalų, apsiaustai, palapinės, čiužiniai, kailiniai, galite siūti įvairių odos, audinio, džinsinio audinio, drobės arba tentu.

- Odos rankiniai įrankiai padės jums įsiskverbti į odos lengvai, ir šie vertus, siuvimo adatos yra lengva siūlai siūlai, per net ir be threader,Lengva ir patogu valdyti.

Pakuotė:

1* Antpirštis

2* Fingerstalls

5* Butas vaškas lynai

1* 4 in 1 Siuvimo yla

2* Štampavimo punch Įrankiai

2* Slėgio danties audiniai

1* Odos krašto šlifavimo lenkijos įrankis

1* Reguliuojamas groover

1* V tipo nerūdijančio krašto beveler

1* Medienos smaigalys

3* Vilnos hairballs

1* bičių Vaškas

1* Minkštas valdovas

1* Žirklės

7* Odos adatos

1* Šlifavimo juosta

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Žymos: silicio atveju homtom ht3, silicio atveju galaxy m10, įrankiai grafika vaikams, sony kss 240a mechanizmas, usb wifi antene android, spoileris pirmyn bmw e87, vinilo marškinėliai dizaino "pasidaryk pats", įrankiai dovana virtuvė metų, vuiton kuprinė derliaus.

Charakteristikos

Tipas Įrankių Rinkiniai
Rinkinys Tipas Taip
Medžiaga 100% Poliesteris
Naudoti Mezgimo
Prekės Pavadinimas testamentų
Tipas Didmeninės No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

31pcs Professional

31pcs Professional "Pasidaryk pats" Rankdarbių Priemonė, Siuvimo Priemonės, Odos Susiuvimo Štampavimo Drožyba Balno Oda Amatų Rankiniai Įrankiai

Panašūs produktai: