Magnetas Sagtis Musė Magnetinio Net Laidos Įrašą Juoda Kabinti Turėtojas Virvelę Įrašą

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.86

-21%

€3.66

Dalintis

Apie prekę

Produkto pavadinimas: magnetas sagtis

Gaminio spalva: gun spalva, juodas

Gaminio ilgis: 146mm, 108mm

Produkto svoris: 0.025 KG

Produkto jėga: 2KG

Funkcijos: 1.Kabo sagtis pagaminta iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagos, patvarus ir gali aptarnauti ilgą laiką.

2.Su galinga magnetizmo, Šioje pusėje magnetas gali būti greitai prijungtas prie kito galo. 3.Galingi magnetai surengs savo grynosios savo liemenę, ar paketas su stipriu vilkikas ju rankena jūs būsite pasirengę sausumos savo žuvis. 4.Multi funkcinis naudoja daugiau kaip prisijungti tinklai, ji gali būti pritvirtinti žirklės, replės ir kitas priemones, paieškos mažųjų žvejybos reikmenys, kaip antai prarado akimirksniu, kablys. 5.Išlaiko net saugu ir patogu, kai jums yra žvejybos, yra net rankena žemyn lengvai pasiekti ir neleidžia snagging dėl teptuku. 6.Galite turėti didelių traukos jėga ir ne lengva prarasti, atraminių iki 3,5 KG. 7.Idealus reikmenys, lauko kempingas palapinė, tentas, karavanas ir kt.Paketą Sudaro: 1 * Magnetinė Sklendė Pastaba: 1. Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Žymos: magnetas ju, žuvų tong, magnetas batraištis, žuvų virvė, įrašo batraištis, skristi magnetas, jade ju, įrašo magnetas, keychain magnetas, žuvų įrankis.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Magnetas Sagtis Musė Magnetinio Net Laidos Įrašą Juoda Kabinti Turėtojas Virvelę Įrašą

Magnetas Sagtis Musė Magnetinio Net Laidos Įrašą Juoda Kabinti Turėtojas Virvelę Įrašą

Panašūs produktai: