Žuvų Lūpų Gripper 6" 9" Rankena Bass Upėtakis ABS Žvejybos Replės Pavarų Slankiojo Žuvų Valdytojas Žuvų Priemonė Kovoti su ABS Plastiko su Virve

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.58

-50%

€3.16

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1. ABS medžiaga: ABS medžiaga pasirinkta dėl kovos su korozija, kuris yra tvirtas ir patvarus, lengvas, ne rūdžių, antikorozinės ir lengva valyti.

2. Stora ir neleidžiančioms slysti žandikaulių: yra anti-slydimo taškų kakle, siekiant išvengti slydimo, dėmesį.Burna yra stiprus ir galingas.Ji gali kontroliuoti žuvų ir tvirtai, liftas didelės žuvys lengvai.

3. patogi rankena: ergonomikos dizaino, patogi rankena, anti slip dizainas, daugiau awesome kontroliuoti žuvų.

4. Nerūdijančio plieno užraktas: nerūdijančio plieno spyna, yra nustatyti žuvų valdytojas, taip, kad žuvis valdytojas gali sklendė atvira rankena, kai jis nėra naudojamas, siekiant sutaupyti vietos.

Aprašymas:

Šios žuvys kontrolės prietaisas turi stiprią funkcijas, ABS medžiaga, stabilios kokybės, lengvumo ir atsparumo korozijai, ir tinka įvairių vandenyse.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Tinka: žvejyba

Spalva: Juoda

Pakuotė:

1*Žvejybos įrankių + 1*virvė

arba

1* Žvejybos įrankių

Žymos: žvejybos abs rankena, žuvų tong, žuvų gripper metalo, rankena lūpų, žuvis su šlapia danga, abs šviesos plastiko, žuvis su šlapia danga lūpų, žuvų lūpų, žuvų tiekėjas, žuvų žirklių, žuvų gripper voguish.

Charakteristikos

Tipas su lynų,nr. virvė
Dydis 190 * 50mm / 7.5 * 2.0inch
Spalva Juoda
Medžiaga ABS
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Žuvų Lūpų Gripper 6

Žuvų Lūpų Gripper 6" 9" Rankena Bass Upėtakis ABS Žvejybos Replės Pavarų Slankiojo Žuvų Valdytojas Žuvų Priemonė Kovoti su ABS Plastiko su Virve

Panašūs produktai: