10VNT Keramikos Shisha Kaljanas Dubenėlio Skersmuo 7cm Aukštis 8cm 5 Spalvos su Skylėmis Viršutiniame Bokšto Pažangi Versija Phunnel

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.84

-29%

€19.77

Dalintis

Apie prekę

Keramikos Išmaišykite Shisha Kaljanas Dubenėlio Skersmuo 7cm Aukštis 8cm 5 Spalvos su Skylėmis Viršutiniame Bokšto Pažangi Versija Phunnel

Išmaišykite kaušeliai yra panašus į phunnel, kad jie nėra Egipto.Viduryje dubenį ateina į viršų, beveik kaip bokštą viduryje.Skirtingai nei phunnel nors,

verpetą turi skyles šone šis bokštas, leisti oro srautas lengviau, nei Egipto.Jie padės išlaikyti kai kurių sultys, bet tegul kai per anyways.

Tiesą sakant, išmaišykite yra pažangi versija phunnel, kurioje spire yra uždaromos viršuje ir turi skyles aplink savo pusės, taip panaikinant dažna problema su folija, apimantis viršų, kai ne ištraukė stora pakankamai.

Tai vorte dubuo turi visi vienodų matmenų ir funkcionalumo originalus Išmaišykite Kaljanas Dubenį.Dūmų ilgiau su šių patvarus kaljanas dubenys, kad išlaikyti shisha skonis stiprus, per visą sesiją!Pasirinkite arba mėlynos arba juodos spalvos dubuo, kad bus palaikykite 15-30 gramų kaljanas, tabakas.

Skersmuo: 7.2 cm (2.83 in)

Aukštis: 8 cm (3.15 in)

Gylis: 1.8 cm (0.7 in)

Grynasis svoris: 107g

Bruto svoris: 160 g

Už šį produktą, mes išsiųsti atsitiktinių spalvų išlaikyti greito siuntimo greitis.Jei jums reikia, kokios spalvos, prašome palikti pastabas ar žinutes.

Šiltas eilutę:

1.Parama Didmeninė,Lašas laivybos,Pritaikyti!

2.+Sekite parduotuvėje ir gaukite Nuolaidas, arba Kuponus.

3.Apie spalva: Daugelis produktų, gali būti pasirinkta spalva,Dalis produktų yra siunčiami atsitiktiniu spalva (JEI norite, kokios spalvos,prašome palikti pastabas ir užsakymus)

4.Apie kištukas :nesvarbu, kurioje šalyje esate, visi mes atsiųsime jums Standartinis Konversijos Plug tinka jūsų nacionalinė,prašome būti neramu.

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad siunčia prekes iš per 24hour po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas Taiji.lt Standartinis Pristatymas,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 15-45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes turime turtingą laivybos patirtį,jums bus ne turėti problemų su muitinės ,prašome 100% garantija patikėti mums.

Grįžti& Grąžinti:

Jei bet koks klausimas apie daiktų, prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,susisiekite su mumis siųsti ,grąžinti, arba grąžinti pinigus ,jums nereikia atidaryti ginčų.

Garantija: 100% Originali ir Kokybės Užtikrinimo!Visi straipsniai yra 1-3 metų garantija.

Žymos: phunnel, tabako phunnel bowl, dubuo shisha 5 skyles, pet dubenį 7 skyles, stiklinis kaljanas phunnel, kaljanas žarna patarimas, kaljanas phunnel, kaljanas žarna pavasario, hooka vamzdis, cachimba.

Charakteristikos

Formos Nemokamai Tipas
Spalva Juoda, Mėlyna
Modelio Numeris Kaljanas Dubuo
Skersmuo 7.2 cm / 2.83 cm
Skirtas Naudoti Shisha kaljanas, hookha, nargile, narguile dubuo
Medžiaga Keramikos
Technics Veidrodis
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

10VNT Keramikos Shisha Kaljanas Dubenėlio Skersmuo 7cm Aukštis 8cm 5 Spalvos su Skylėmis Viršutiniame Bokšto Pažangi Versija Phunnel

10VNT Keramikos Shisha Kaljanas Dubenėlio Skersmuo 7cm Aukštis 8cm 5 Spalvos su Skylėmis Viršutiniame Bokšto Pažangi Versija Phunnel

Panašūs produktai: