Dvasia Žvėris Motociklo Posūkio Signalo Mobilių Priedų Dekoratyvinis Led Indikatorius 12V Motociklas Super Ryškios Šviesos Vandeniui

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€14.37

Dalintis

Apie prekę

modname=ckeditor

Produkto Pavadinimas:spirit beast lempos L21

Gaminio medžiaga: ABS nauji plastikiniai + didelis pralaidumas, akrilo

Produkto naudojimas: DC12V įtampa

Gaminio spalva: posūkio signalo geltona šviesa, šviesos važiavimui dieną raudona / balta / mėlyna šviesa neprivaloma

Produkto savybės: naujas šviesos važiavimui dieną dizainas yra gerokai pranašesnis už tradicinį apšvietimo produktų, atsižvelgiant į energijos taupymą.Ji turi aukšto ryškumo, mažai šilumos, mažos energijos sąnaudos, didelis našumas ir ne gijų struktūros.Su vėsioje formos dizainas, automobilis yra daugiau surūšiuoti ir turi didesnės grąžos norma.

Produktų skaičius: pora

Užtikrinti, kad ši dalis tinka motociklo prieš pateikdami užsakymą.Jei yra kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mums bus malonu jums padėti.

Prekės bus išsiųstos per standartinę pristatymo būdą per 1-3 darbo dienas, kai mes gavome mokėjimo.

Importo muitai, mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra buyerrsquos atsakomybė.Mes stengiamės sumažinti riziką muitus.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Esame profesionalūs pardavėjai su ilgamete patirtimi pasienio e-komercijos.Mūsų verslumo komanda yra visas 90-ųjų, ir mes suteikiame 12 valandų el. pašto reakcijos laiką, todėl nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų apie mūsų sąrašą arba savo pirkimo!

Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Nepamirškite, kad mums visiems Išsamių Pardavėjo Reitingus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.Mažai tikėtinu atveju jums nėra patenkintas juos, prašome susisiekti su mumis pirmieji gauti geresnį sprendimą prieš išvykstant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes tikrai negailėti pastangų padėti jums išspręsti bet kokią problemą.Labai ačiū :)

Žymos: benelli trk 502 led, auto varžtas, benelli trk502, peugeot motoroleris, licencijos plokštės motoroleris, "honda" riešutų, jdm riešutų, jdm licencijos plokštė, varžtas honda, motoroleris varžtas.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas RZOJUNMA
Elemento Tipas Posūkio Signalo Lemputė

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dvasia Žvėris Motociklo Posūkio Signalo Mobilių Priedų Dekoratyvinis Led Indikatorius 12V Motociklas Super Ryškios Šviesos Vandeniui

Dvasia Žvėris Motociklo Posūkio Signalo Mobilių Priedų Dekoratyvinis Led Indikatorius 12V Motociklas Super Ryškios Šviesos Vandeniui

Panašūs produktai: