IPL-3 grožio lazerio akiniai 200-2000NM bangos akiniai lazerio apsauginiai akiniai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€24.91

Dalintis

Apie prekę

Ipl-3 grožio lazerio akiniai 200-2000nm bangos akiniai lazerio apsauginiai akiniai

Ypatybės lazeriniai akiniai:

B & P sauga dirbant su lazeriu akiniai yra savotiškas aukšto efektyvumo sprogimų apsauginiai akiniai, apsauginiai skydeliai, kurie yra gaminami iš polikarbonato (PC), ir šviesą sugeriančios medžiagos su konkretaus bangos ilgio importuojamas iš Australijos.Jo optinio saugos veiksmingumo visiškai atitinka gjb1762-93 "fiziologinius ir sveikatos standartas lazerio apsauginiai akiniai".Tai patogus, gražus, saugus ir patikimas.Sauga dirbant su lazeriu akiniai priimti principo šviesos sugerties: jie neturi atranka į šviesos šaltinį ir saugiai gali apsaugoti visų rūšių difuzinis atspindys šviesos; jie neturi atranka į incidento kampas šviesos šaltinį, todėl jie gali visapusiškai apsaugoti lazerio ir stiprios šviesos specialių bangų diapazone.Šviesos reakcija yra greitas.Slopintų rodiklis yra aukštas.Paviršius nebijo dilimui, net jei yra įbrėžimų, ji neturi įtakos saugos šviesos.EP-3 lazerio apsauginiai akiniai techninius parametrus ir taikoma lazerio: apsaugos juostos nm: 200-540 optinis tankis: od = 4-5 taikoma lazerio ir bangos ilgis: Ar jonų lazerio 488-514.5 nm od = 5 eksimerinis lazeris jis CD 441.6 nm od = 5 dažnis dvigubai Nd: YAG lazeriu 532nm od = 4 jonų lazerio 514nm od = 5, tuo pačiu metu, jis turi gerą ekranas nuosavybės apakinti baltos šviesos pagaminti lazeriniai operacijos.

Lazerio akiniai aprašymas:

1. Jūs negalite pažvelgti į lazerio šviesos šaltinis su sauga dirbant su lazeriu akiniai. 2. Sauga dirbant su lazeriu akiniai yra pagaminti iš polimerinių medžiagų, ir tai draudžiama nulio arba sumalkite sunku objektų paviršiaus.Švarus, lęšiai, prašome praplaukite jas su neutraliu plovikliu ir skaidrus vanduo, ir tada nuvalykite juos su akiniais audiniu.

Mūsų įmonės informacija sauga dirbant su lazeriu akiniai yra veiksmingos ir saugios akinius, kurie tinka įvairūs lazeriai ir lazerinės rašikliai.Šios serijos optiniai saugos akiniai yra patogūs, gražus, saugus ir patikimas dėvėti.Jo optinio saugos veiksmingumo visiškai atitinka GJB1762-93, ir sauga dirbant su lazeriu akiniai yra reflektuoti ir įsisavinimo, kuris gali apsaugoti lazerio ir stiprios šviesos konkrečioje bangų juostos į visas puses.Jis tinka įvairių lazerinė įranga.Matomos šviesos pralaidumas yra didesnis nei 70%, ir optinis tankis yra daugiau nei 5,0, (OT+5, OD+6, OD+7)

1.Prekės bus išsiųstos per 1-5 darbo dienas.

2.Mes atsiųsime elementus per 1-5 darbo dienas po to, gauti išvalytas mokėjimą be kita ypatinga padėtis.

3.Prekės yra vežamos per tarptautinio oro paštu kinija paštu,Paprastai,mes teikiame registruotas sklypas, paslauga, prekės pristatymas,su sekimo numeriu.Įprastomis aplinkybėmis,pristatymas trunka maždaug 15-30 darbo dienų.Kartais pristatymas užtruks ilgiau, jei pakuotė yra pasirinktas muitinės tikrinimas atsitiktinės atrankos būdu.

4.Pristatymo laikas visiškai priklauso nuo vartojimo muitinės ir pasiuntinių paslaugų bendrovė.

5.Tarptautinės Pirkėjai,atminkite:

Importo muitų ,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės vieneto kaina.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų.Mes esame atsakingi už laivybos,nes mes nesame atsakingi už muitinės formalumų atlikimo.

Pirkėjai turi tvarkyti muitinės formalumus jų pačių.

Atsiliepimai:

1.Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums,prašome užtrukti keletą sekundžių palikti puikus

atsiliepimus, jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos,ačiū labai.

2.Mes visada galime pasiūlyti geriausią kainos geriausius produktus ir paslaugas jums.

3.Prašome susisiekti su mumis per Taiji.lt arba elektroniniu Paštu, prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių),arba neigiamas(1-2stars)atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jums malonu apsipirkti nuotaikos čia,ačiū .

Žymos: išgirsti apsaugoti, apsauginiai akiniai laser cutting machine, veido odos, lipo terapija, braun silk, lazerio shr, grožio ipl aparatas, apsauginis langų lazeriu, 600000 ipl, ipl shr.

Charakteristikos

No. BP-3009
Specifikacijos Suaugusiųjų.
Veidrodžio rėmas reguliavimas Nėra.
Kilmės KN(Kilmės)
Veidrodžio rėmas colo žalia
Vykdomosios Standartai CE
Medžiaga PC
Tipas Apsauginiai akiniai.
Naudoti Apsauga Nuo Smūgių
Objektyvas spalva. žalia
Prekės Pavadinimas NE-WOLAND
Specialios Funkcijos Anti-glare
Funkcija Lazerio lase
Kilmės vieta Guangzhou
Lęšio storis 2.3
Šviesos pralaidumas 99

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

IPL-3 grožio lazerio akiniai 200-2000NM bangos akiniai lazerio apsauginiai akiniai

IPL-3 grožio lazerio akiniai 200-2000NM bangos akiniai lazerio apsauginiai akiniai

Panašūs produktai: