Vaikų Kamera 12.0 MP 1080P 2.0 Colių Sn Vaikų Video su 32GB TF Kortelei Kamera Anti-Rudenį Vaikų Laikmatis Žaislas Cam

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€28.40

-24%

€37.37

Dalintis

Apie prekę

12MP & 1080P Tai VAIKAI SKAITMENINĖ vaizdo kamera turi dvigubą kameros ir 4X digital zoom, priekinis ir galinis, tiek 20 Megapikselių, Tai žymiai pagerina aiškumo nuotraukas.Tai VAIKAI VAIZDO KAMERA taip pat turi HD 1080P vaizdo rezoliucija taip, kad ji bus registruojama daugiau nuostabią akimirką savo vaikams.

2-6H LAUKIMO & 2.0 colių IPS SN Tai VAIKAI KAMERA turi built-in 600mAh įkraunama ličio baterija, kuri veikia 2-6 valandas.Todėl jūsų vaikams nereikės nerimauti apie senka baterijos, kai jie yra ne.Taip pat, jis bus automatiškai išjungti per 5 sekundes.Palyginti su kitais vaikais kamera, tai vaikai kamera turi HD 2.0 colių IPS akių apsauga sn kuris gali išvengti žalos jūsų vaiko regėjimas ir daro jūsų vaikai daugiau gamtos, kad būtų daugiau gražus gamtovaizdis.

32GB TF Card & ANTI-DROP SILIKONO ATVEJU Tai VAIKAI KAMERA yra pagaminta iš aplinkai nekenksmingų ir minkšto silikono medžiaga, ji yra anti-drop saugus dizainas ir patogesnis ir vaikų odos.Taigi, jis gali suteikti savo vaikams sveikas ir saugus būdas fotografuoti ir filmuoti.Taip pat, šis vaikas fotoaparatas ateina su 32GB TF kortelė užtrukti daugiau nei 2000+ nuotraukos.

MINI DYDŽIO & TURTINGAS, PRIEDAI Šis Mini Vaikas vaizdo Kameros yra per mažo dydžio(0.17 lb) nešiojami kišenėje kūno kamera, ir tai yra puiki dovana vaikams vaikų dienos/laisvalaikis/gimtadienio/Kalėdų.Tai vaikai fotoaparatas ateina su daug aksesuarų, tokių kaip tvirtos virvelės nešioti, mielas dekoratyvinis animacinių filmų lipdukai, USB įkrovimo kabelis.

Anti-rudenį Mini Vaikas Fotoaparatas

Naudojant šį fotoaparatai, merginos, ji gali sukelti reiškinį, eismo įvykių dėl netinkamo veikimo.Galite išimkite bateriją, arba paspauskite reset mygtuką, ir tada įjunkite jį vėl grįžti prie normalaus.

Svoris: 120g/0.26 lb

Baterijos Talpa:600mAh

Visiškai: Apie 1-2valandas

Budėjimo Laikas: Imtis 2,000+ nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti užregistruoti 2 valandas.

Foto Raiška:3072x1728px

Video Rezoliucija:1920*1080

Įtraukti TF Kortelės Talpa:32GB

Kortelių skaitytuvas spalva nėra fiksuotas ir negali būti parinkta pati.

spalva:Rožinė

medžiaga:Plastikas, elektroninių komponentų

dydis:Ekranas Sn: 2inch

Gaminio Dydis: 10*7*5CM

Pakuotės Turinys:

1 X pink vaizdo kamera

1 USB įkrovimo kabelis

1 X Vartotojo Vadovas

1 X virvelės

1 32GB Micro - SD kortelės

1 X TF card reader

1 X animaciją kačių apsaugos atveju

Pastaba:

Meniu nustatymas: Trumpi, paspauskite "Menu", iškviesti nustatymų meniu, paspausdami "Aukštyn" klavišą arba "Down " mygtuką",jums

gali ciklo aukštyn ir žemyn kiekvieno nustatymo elementą, Pasirinkite nustatymo elementą, kurį reikia keisti, ir patvirtinkite

entrychange trumpu mygtuko "Vaizdo,Kameros mygtukas"

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Taiji.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Taiji.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Žymos: kroviklis nikon s2700, vaiko medvilnės rankšluosčiai, apykaklės raimow blokada, porų paauglių apkabinti, priekinių žibintų karavanas, apykaklės rožinė šuo didelis, vaiko kostiumas koala, apykaklės taikos energijos, cottoncasual palaidinė.

Charakteristikos

Modelio Numeris Kaip parodyta
Medžiaga plastikiniai
Klasifikacija Skaitmeninis Fotoaparatas
Amžius > 3 metų
Savybės Interaktyvaus
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Baterija Kaip Aprašymas
Įspėjimas NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Vaikų Kamera 12.0 MP 1080P 2.0 Colių Sn Vaikų Video su 32GB TF Kortelei Kamera Anti-Rudenį Vaikų Laikmatis Žaislas Cam

Vaikų Kamera 12.0 MP 1080P 2.0 Colių Sn Vaikų Video su 32GB TF Kortelei Kamera Anti-Rudenį Vaikų Laikmatis Žaislas Cam

Panašūs produktai: