USB belaidžio "Bluetooth" adapteris automobilinis USB, "Bluetooth" imtuvo garso konverteris USB 3,5 mm stereo imtuvas "iPhone", "Android"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.50

-36%

€2.38

Dalintis

Apie prekę

Belaidžio "Bluetooth" ryšio AMP USB Dongle Adapterį, "iPhone", "Android" Mobiliojo Telefono, Kompiuterio, KOMPIUTERIO Automobilinis Garsiakalbis 3,5 mm Stereo Muzikos Imtuvas

Savybės:

Lengva naudotis: tiesiog prijunkite garsiakalbį su mūsų prietaisas, nedelsdami išjunkite garsiakalbius į mados belaidį "Bluetooth" garsiakalbį.

Belaidžio Peržiūros: Pašalinti vargo laidiniu ryšiu, belaidžiu ryšiu ir perdavimo, mėgautis aukštos kokybės muzika bet kur patalpoje bevielio ryšio valdymo.

Puikiai Suderinama: Mūsų produktai gali būti suderinama su beveik 95 proc. mobiliaisiais telefonais ar kompiuteriais rinkoje.Suderinamas su iPhone ir dauguma tipų išmaniuosius telefonus.

Nešiojamų Dizainas: Su mini dydžio, nešiojamų funkcija leidžia jums atlikti juos bet kurioje vietoje norite.

Operacija Veiksmus:

Pirmas žingsnis:

Garsiakalbių be USB lizdas: maitinimo įrenginio prijungus įkroviklį su 5V USB sąsaja, prijunkite prie pagalbinio uosto garsiakalbį su garso kabelį.

Už garsiakalbiai su USB prievado: Prijunkite įrenginį prie USB prievado garsiakalbis tiesiai, tada prijungti papildomas uosto garsiakalbį su garso kabelį.

Antras Žingsnis:

Įjunkite "Bluetooth" funkciją-kompiuterio, mobiliojo ryšio ar kitas prietaisas, turintis "Bluetooth" funkcija, ieško H-163 prietaisas prisijungtų ir įėjimas: 0000 pora, kai prietaisas yra atitinkamą režimą.Po sėkmingai ryšio porą, lemputė lėtai.Galite jį naudoti "iPhone" ir kitų "bluetooth" siųstuvas, muzikos.

Komplektą sudaro:

1 x USB, "Bluetooth" Garso ir Muzikos Imtuvas (Garsiakalbių nėra, tik kaip nuoroda)

1 x 3.5 mm Audio Kabelis

Pastaba: Mes ne pasiūlyti mažmeninio paketo, bet mes paketą, jis taip pat prieš išsiuntimą.

Pakavimo sąrašas

Komplektą sudaro:

1 x USB, "Bluetooth" Garso ir Muzikos Imtuvas (Garsiakalbių nėra, tik kaip nuoroda)

1 x 3.5 mm Audio Kabelis

Žymos: garso din wifi, pritaikyti wifi, wifi garso imtuvas mesti, spy garso wifi, belaidžio headphon, "bluetooth" headphon, wifi garso imtuvas ios, ethernet ir usb, audiocast, garso wifi.

Charakteristikos

Sąsaja USB
Paramos Apt-x Taip
Funkcija NĖRA
Parama AAC Taip
WIFI Standartą 2.4 G
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas selectec
Sertifikavimo CE
Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Kiekis GARSO
Kilmės KN(Kilmės)
Garso Takelio Dvigubas
Parama Atminties Kortelės No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

USB belaidžio

USB belaidžio "Bluetooth" adapteris automobilinis USB, "Bluetooth" imtuvo garso konverteris USB 3,5 mm stereo imtuvas "iPhone", "Android"

Panašūs produktai: