USB Bluetooth 5.0 Adapteris Bevielio "Bluetooth" Siųstuvas-Imtuvas Stalinio Kompiuterio "Bluetooth" Raktu " Windows 10/8.1/8/7

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.66

-35%

€4.15

Dalintis

Apie prekę

USB Bluetooth 5.0 Adapteris Bevielio "Bluetooth" Siųstuvas-Imtuvas Stalinio Kompiuterio "Bluetooth" Raktu " Windows 10/8.1/8/7

Kulka Taškų: 1、Kelių priežasčių: USB 5.0 "Bluetooth" siųstuvą, imtuvą galima lengvai įtraukti "Bluetooth" funkciją į savo kompiuterį, kad kompiuteris gali belaidžiu ryšiu prisijungti daugiau "Bluetooth" prietaisų, pavyzdžiui, "Bluetooth" ausines, garsiakalbiai, klaviatūras, peles, išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių, spausdintuvų, Projektorių, žaidimo valdikliai ir daugiau WS ("Bluetooth Low Energy) įrenginius.

2、5.0 "Bluetooth" Prietaiso: "Bluetooth" 5.0 adapteris supranta, belaidis ryšys su įvairių "Bluetooth" prietaisų, įterpiant "Bluetooth" adapterį į ne "Bluetooth" prietaisų.Ji gali būti nuolat prijungtas prie TV, stereo, PC, MP3, automobilių, garsiakalbis, ausinių, smart phone, tablet, ir jis gali pasiekti maksimalų nuo 50 pėdų (apie 20m) lauke, o didžiausias diapazonas (apie 10m) patalpose.

3、Plug and Play: USB Bluetooth 5.0 adapteris yra maitinimo funkciją.Naudojimo metu, power adapterio gali tik tiekiamas USB prievadus (pvz., maitinimo adapterį, KOMPIUTERIO, automobilinis įkroviklis ir kitus USB ports).Kol imtuvas, "Bluetooth" siųstuvas įjungtas, jūs neturite jaudintis dėl išsekti, o klausytis muzikos.

4、Mažas Patarimas: Prieš dedant Bluetooth 5.0 USB adapterį į USB jungtį, įdiekite tvarkyklę iš MINI CD.Po tekančiu programinės įrangos, jums reikia tik įkiškite adapterį nustatyti ryšį.

5、Portable Bluetooth Adapteris: USB Bluetooth 5.0 adapteris yra kompaktiškas, ir jis yra nešiojamas, kad būtų galima atlikti juos bet kurioje vietoje, kuri tinka lauko veikla, pavyzdžiui, veikia ir žygiai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: USB Kompiuterio "Bluetooth" Siųstuvas

Lustas: 8761B

"Bluetooth" versija: V5.0

Dažnių diapazonas: 2.4 GHz

Perdavimo atstumas: 10-20 metrų

Įtampa: 5V

Sąsaja: USB2.0

Paramos sistemos: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1", " Windows 10

Dydis: apie 24*14*8MM/0.94*0.55*0.31 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Adapteris

1*CD Diską

1*Pakuotės

Žymos: raudona atveju voverės, raudoni debesys pakabukas, raudona atsitiktinis blousee, raudona baldai, raudona kamufliažas 6x6, raudonas automobilis diržo dangtelis, raudonas kailis mergina gaubtu, raudona kėdė bohemijos, raudona atvejais, automobilių sėdynės.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Zeblaze
Kiekis GARSO
Pakuotė No
Parama AAC Taip
Paramos Apt-x Taip
Modelio Numeris "Bluetooth" Adapterį
Parama Atminties Kortelės No
Garso Takelio Dvigubas
Kilmės KN(Kilmės)
Aukštos Raiškos Palaikymo 720P
WIFI Standartą NĖRA
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Sąsaja USB

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

USB Bluetooth 5.0 Adapteris Bevielio

USB Bluetooth 5.0 Adapteris Bevielio "Bluetooth" Siųstuvas-Imtuvas Stalinio Kompiuterio "Bluetooth" Raktu " Windows 10/8.1/8/7

Panašūs produktai: