Nauja Išpardavimas
Dujotiekio Mašina, Plastikiniai Solenoid Valve Greita Jungtis Greita Plug-in, Vandens Balionėlis Įterpti Tipo Vožtuvas Padidinti

Dujotiekio Mašina, Plastikiniai Solenoid Valve Greita Jungtis Greita Plug-in, Vandens Balionėlis Įterpti Tipo Vožtuvas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.06

Dalintis

Apie prekę

Į 6.3 chip pavasario naudojamas kaip terminalo, dėl elektros energijos tiekimo. 4.: Tai labai slėgio vožtuvas (slėgio) ir slėgio vožtuvas (0 slėgis), dvi, slėgio vožtuvas 0.02-0.8 MPA vandens slėgiui, nr. slėgio vožtuvas 0-0.15 MPA slėgio, prašome rinktis pagal savo realius poreikius. 5. nominali galia: 5W, prašyti dabartinį savo apskaičiavimas, be to paaiškinti, šiame skyriuje nereikia atskirti teigiamą ir neigiamą polių! 6. darbo stilius: gali dirbti ilgą laiką 7. naudoti skysčius: (0-100 C) vandens srauto charakteristikas 8. vanduo: nuo 0,02 Mpa > 1.5 L/min; 0.10 Mpa > 7L/min; 0.30 Mpa > 12L/min; 0.80 Mpa > 20L/min. 9. pagrindiniai matmenys produktas: 10. izoliacines charakteristikas: izoliacijos varža tarp laidininko ir ne dirigentas yra didesnis nei 100M 11. izoliacijos klasė: E klasė izoliacijos 12. gyvenimas: 500 tūkstančių kartų (laboratoriniai duomenys) yra daugiau nei 300 tūkstančių kartų (normaliomis sąlygomis) Rutinos trikčių šalinimas: Šis vožtuvas yra griežtai 100% vandens apžiūra, gedimo lygismažiau nei 1/50000, jei jūs gaunate prekes procesą, naudojant, prašome pagal toliau nurodytus veiksmus, kad šalinti! 1. kad aš pasiunčiau jus gaminio išvaizdą yra ne tai, kad jums reikia, įsitikinkite, kad įtampa jūsų pirkti yra daug, mes atsiųsime jums produktą įtampa ir nesvarbu, ar jūs perkate, jūs naudokite faktinė įtampa, ar atitinka reikalavimus (leistinos įtampos svyravimo intervalas 5 proc.). 2. patvirtinkite, kai jums įdiegti srautui kryptimi ne į rodyklės kryptimi (atvirkštinis ryšys gali neveikti tinkamai). 3. įsitikinkite, kad įsiurbimo vamzdis yra prijungtas, ir įsitikinkite, kad nėra vandens, įvežamų į solenoidinis vožtuvas. 4. patvirtinti savo slėgis, slėgio vožtuvas su slėgis iki 0.02-0.8 MPA, be slėgio vožtuvas slėgio 0-0.15 MPA, be spaudimo, per šį intervalą yra blogai veikia!Solenoidinis vožtuvas specifikacijos yra tokios: 1. šis vožtuvas yra normaliai uždaras solenoid valve, tai yra, maitinimą (vanduo), elektra atjungta (vandens), šis kintamasis atviro tipo. 2. įtampa specifikacija: Tai DC12V, DC24V, AC220V trijų rūšių įtampos specifikacijas, individualų turi kitokią įtampą, 500 nustatyti, parduotuvės antras kreipkitės! 3. sąsaja: keturių papildomų siūlų!

Žymos: 12v solenoido, pneumatiniai magnetinis ventilis, valv, jungtis magnetinis ventilis, 2jz jungtis, 12 voltų solenoido, 2 kontaktų jungtis "toyota", Solenoido, 3uz, 6 v magnetinis ventilis.

Charakteristikos

Struktūra Kontrolės
Prekės Pavadinimas easyelec

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dujotiekio Mašina, Plastikiniai Solenoid Valve Greita Jungtis Greita Plug-in, Vandens Balionėlis Įterpti Tipo Vožtuvas

Dujotiekio Mašina, Plastikiniai Solenoid Valve Greita Jungtis Greita Plug-in, Vandens Balionėlis Įterpti Tipo Vožtuvas

Panašūs produktai: