3/4 Colio DN20 Saulės Šildytuvas Termostatiniai Maišymo Vožtuvo Vamzdis Vožtuvas, Statybinės Medžiagos Standartas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€19.04

-36%

€29.75

Dalintis

Apie prekę

Kas yra termostatiniai maišymo vožtuvas?Yra Termostatiniai Maišymo Vožtuvas yra vožtuvas, kad mišiniai, karšto vandens (saugomi temperatūra high

pakankamai nužudyti bakterijos) su šaltu vandeniu, kad užtikrinti pastovaus, saugaus lizdo temperatūra prevencijos,karčios.Jie išjungimo greitai atveju karšto arba šalto pasiūlos nepakankamumas, siekiant išvengti karčios

ar šilumos smūgį.TMVs tiksliai kontroliuoti vandens temperatūrą maudymosi, dušu ir

rankų plovimas.Jie teigia, iš anksto nustatytos temperatūros, net jei vandens slėgis priklauso, kai kiti įtaisai, naudojami.TMVs gali būti sumontuotos pagal pirtys ir baseinai, dalis,dušo įranga, arba kaip priemonė, kuri, veikiama šalto ir karšto vandens maišytuvai.Vienas iš būdų vožtuvai:Gniūžtės įvadai turi vieną kelią, vožtuvai,1、 Fail-safe dėl Karšto arba Šalto Tiekimo Gedimo,2、 Pristato Stabili Sumaišyti Vandens Temperatūra,3、Extended Mix Temperatūros Diapazonas : 35-55 laipsnių Celsijaus,4、Idėja estic ir Viešojo Vandens Paraiškos,5、Apsaugos nuo suklastojimo Bžūp

Temperatūros nustatymo diapazonas:35-55 laipsnių Celsijaus,Karšto vandens įleidimo temperatūra:Žemiau 95,Šalto vandens įtekėjimo temperatūros diapazonas:4-29 Celsijaus,Maksimali darbinė temperatūra:≤99 Celsijaus,Temperatūros stabilumas+/-2 laipsnių Celsijaus

Slėgis:Vidutinio Slėgio

Modelio Numeris:NR.

Standartinius arba Nestandartinius:Standartinis

Temperatūra Žiniasklaidos:Vidutinės Temperatūros

Pramogos:Vandens

Pavaros Režimas:Su Instrukcija

Sriegio Tipas:NPT

Struktūra:kiti

Hidrostatinio slėgio:10bar

Max darbo slėgis(dinaminis):5bar

Darbinis slėgis:0.03-1Mpa

Idealus darbinis slėgis:0.1-0.5 Mpa

Įvadai: M, Angos: M

Srautas(1 kg) slėgio kritimas):26.67 L/min

spalva:Sidabrinė + juoda

Medžiaga:varis

dydis:9.8*7.9*4.8 cm

Jungtys: BSP,3/4 colio

Pakuotės Turinys:

1*Termostatiniai maišymo vožtuvas

Įrengimas Atsargumas:

1、Visi įrenginiai turi atlikti Licenciją turintis Specialistas.

2、Įdiegti pagal žymes ant sklendės korpusas.aš.e.karšto vandens įleidimo-pažymėtus H, šalto vandens įleidimo-pažymėtus C.

3、Po temperatūros nustatymas, jei įvadai temperatūra ar slėgis svyruoja, lizdo temperatūros pokytis yra +/-2 laipsnių Celsijaus.

4、išorės patikrinti vožtuvų įvadai išvengti kryžminio srauto karšto ir šalto vandens, kai įvadai slėgis yra ne tas pats.

5、Jei santykis tarp dviejų įlankų yra per didelis, viena srauto ribojimo vožtuvas turėtų būti nustatyta pusėje didesnis slėgis.

6、Prieš montavimą, turėtų būti priimtos nuostatos, praplaukite vamzdynus jokių šiukšlių ar kitos užsienio

medžiagų, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Taiji.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Taiji.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Žymos: kabelis rj45 trumpas, antspaudas saulės vandens šildytuvas, vamzdžių saulės, duda saulės vandens šildytuvas, sistemos, saulės vandens šildytuvas, aliuminis skydelis, rekomenduojama saulės vandens šildytuvas, paprasta, saulės vandens šildytuvas, 24 pin kabelis šukos, anime bitė.

Charakteristikos

Spaudimas Vidutinio Slėgio
Kilmės KN(Kilmės)
Žiniasklaida Vandens
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Maitinimo Šaltinis AC
Medžiaga žalvaris
Struktūra kampas
Sertifikavimo NĖRA
Pavaros Režimas Be Vadovo Ir Instrukcija
Temperatūra Media Normalios Temperatūros
Modelio Numeris Termostatiniai Maišymo Vožtuvas
Galia HIDRAULINIAI
Uosto Dydis 9.8 * 7.9 *4.8

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

3/4 Colio DN20 Saulės Šildytuvas Termostatiniai Maišymo Vožtuvo Vamzdis Vožtuvas, Statybinės Medžiagos Standartas

3/4 Colio DN20 Saulės Šildytuvas Termostatiniai Maišymo Vožtuvo Vamzdis Vožtuvas, Statybinės Medžiagos Standartas

Panašūs produktai: