Kavos Filtro Laikiklis Iš Nerūdijančio Aukštos Kokybės Plieno Kavos Popieriaus Stalčiuko V Formos Vertus Lašinamas Kavos Filtro Popieriaus Konteineris Stovi

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.80

-14%

€6.82

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、techniniai duomenys: Vardas, pavardė: Kavos Filtro Popieriaus Laikymo Dėžutės Talpa: apie 100 vienetų, Medžiagos: medis, nerūdijantis plienas Dydis: apie 3.15 colių*6.89 colių*6.50 colių (80*175*165mm) Pakavimo Sąrašas: 1*Storage Box (be Filtro Popieriaus)

2、Vietos Taupymas: patogu organizuoti kavos filtravimo popierius, kuri nebebus užima papildomą vietą.Tinka kavos parduotuvių, restoranai ir kt.Tai puikus pasirinkimas tiems kavos mėgėjams.

3、Atidaryti V-formos Dizainas: atidarykite filtro korpusas yra atsparus dulkėms ir drėgmei atsparus.V-formos stalčiuko yra lengva stovėti vertikaliai ir gali būti dedamas ant korpuso, siekiant sutaupyti vietos.

4、Gera Patogumui: saugojimo dėžutėje yra skaidri, flip dangtelis, lankstus rotacija.Kavos filtravimo popierius dedamas per plyšį ant nugaros, kuri yra lengva atidaryti ir uždaryti.

5、Didelės Talpos: Tinka bendrojo kūgio formos, plokščiu dugnu ir aikštėje filtro popieriaus. 100 lapų kūgio ir ventiliatorius filtro popierius, gali būti apgyvendinami, atsisveikinti į chaosą.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kavos Filtras Saugojimo Dėžutė

Talpa: apie 100 vienetų

Medžiagos: medžio, nerūdijančio plieno

Dydis: apie 3.15 colių*6.89 colių*6.50 colių (80*175*165mm)

Pakavimo Sąrašas:

1*Storage Box (Be Filtro Popieriaus)

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: urmu bakas, kavos konteineris dulkių, kavos v60, kavos filtro stovo, dėžutė duona, kavos filtras, konteinerių maisto metalo, kavos turėtojas, kavos dripper, kavos filtras saugojimas.

Charakteristikos

Funkcija 1 kavos parduotuvės, restoranai
Medžiaga Poliesteris
Talpa
Kavos Filtro Popieriaus Laikymo Dėžutė kavos filtro laikiklis
Funkcija Kavos Filtro Popieriaus Laikymo Dėžutė

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kavos Filtro Laikiklis Iš Nerūdijančio Aukštos Kokybės Plieno Kavos Popieriaus Stalčiuko V Formos Vertus Lašinamas Kavos Filtro Popieriaus Konteineris Stovi

Kavos Filtro Laikiklis Iš Nerūdijančio Aukštos Kokybės Plieno Kavos Popieriaus Stalčiuko V Formos Vertus Lašinamas Kavos Filtro Popieriaus Konteineris Stovi

Panašūs produktai: