Popierinių Rankšluosčių Laikiklis Ritininio Popieriaus Rankšluosčių Džiovykla su Kabliais, Virtuvės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.00

-39%

€1.66

Dalintis

Apie prekę

Popierinių Rankšluosčių Laikiklis Ritininio Popieriaus Rankšluosčių Džiovykla su Kabliais, Virtuvės

Kulka Taškų: 1、Aukštos kokybės Medžiagų: popieriaus rankšluosčių laikiklis yra pagamintas iš ABS+, nerūdijančio plieno, tvirtos PVC padas.

2、360°Besisukantis Dizainas: Šį popierinių rankšluosčių laikiklį funkcijų, sieniniai 360°besisukantis dizainas, ši konstrukcija gali sutalpinti daugiau daiktų.Jūs galite pasukti kablys lengvai vietoje, arba rasti virtuvės įrankiai, jums reikia, ir taip sutaupyti dauguma virtuvės erdvę.

3、Lengva Įdiegti: Nėra gręžimo reikia, jokios žalos į sieną, sukasi kablys rėmas yra įrengta su stipriais klijais, išardyti, kiek reikia, ir ji gali būti pakartotinai naudojamas.

4、Su Plieninio Vamzdžio Skylė: Tiek kairės ir dešinės baigiasi šio popierinio rankšluosčio laikiklis yra įrengtos, su plieninio vamzdžio angos.Pagal savo poreikius galite pasirinkti skyles, jums reikia įdiegti plieno vamzdis, išlaikyti savo countertop tvarkinga, tai popierinio rankšluosčio laikiklis, lengva valyti ir naudoti.

5、Daugiafunkcinis Laikiklis: Tai popieriniu rankšluosčiu savininkas taip pat gali būti naudojamas pakabinti reikia virtuvės indai ir dušo priedai patogus naudoti.

Techniniai Duomenys: Vardas, Pavardė: Popierinio Rankšluosčio Laikiklis

Medžiaga: ABS+Nerūdijančio plieno

Spalva: balta+oranžinė, raudona+balta, tamsiai mėlyna+žalia, šviesiai mėlyna+balta

Dydis: apie 103mm x 119mm/4.06x4.69in, 103mm x 385mm/4.06x15.16in (su plieno vamzdis)

Diegimo tipas: lipnios bazės įrengimas

"PASIDARYK pats" plieno vamzdžių veiksmus:

1 žingsnis: Įdėkite pajungti į apatinę skylę.

2 žingsnis: Skyles plieno vamzdis yra nustatytas kairės ir dešinės baigiasi, ir plieniniai vamzdžiai gali būti įdėta į skyles pagal jūsų poreikius.

Pakavimo Sąrašas:

1*Sukasi Stalčiuko

1*Plieno Vamzdis

1*Lipnus Pleistras

Pastaba:

Šio popierinio rankšluosčio laikiklis gali būti įrengtas ant lygios sienos, pavyzdžiui, plytelių, stiklo ar marmuro.Ji netinka miltelių pavidalo sienos, tapetai, nelygus paviršius, whitewashing sienos.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: lv kelionės lagaminą vyras, lv aukščiausiojo shirt juoda, lv dirželiai multipouchet, metallica jeans striukė, sleepova apranga moterims, smart žiūrėti mens kaina, metallic sportbačiai gyvenimo, pagalvę įdėkite 1616 sip, apšvietimo akvariumas a601.

Charakteristikos

Medžiaga
Montavimo Tipas
Spalva
Drop laivyba Parama
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Popierinių Rankšluosčių Laikiklis Ritininio Popieriaus Rankšluosčių Džiovykla su Kabliais, Virtuvės

Popierinių Rankšluosčių Laikiklis Ritininio Popieriaus Rankšluosčių Džiovykla su Kabliais, Virtuvės

Panašūs produktai: