Dervos, Silikono Formų Plokštelės Formų skirti Epoksidine Derva, "PASIDARYK pats" Derva Tarnauja Valdybos Dervos Tarnauja Dėklas Namų Puošybai J55

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.34

-34%

€6.59

Dalintis

Apie prekę

Dervos, Silikono Formų Plokštelės Formų skirti Epoksidine Derva, "PASIDARYK pats" Derva Tarnauja Valdybos Dervos Tarnauja Dėklas Namų Puošybai J55 Aprašymas:

Savybės:

1. EPOKSIDINĖS DERVOS TARNAUJA DĖKLAS FORMŲ: Puikus liejimo epoksidinės dervos, puikus dydžio už dervos plokštelę laikyti lėkšteles ar dubenėlius; jūs galite taip pat naudoti ją padaryti dervos vandenyno tapybos meno.

2. RANKENOS DIZAINAS: Su rankena, patogi rankena, taip pat galite pakabinti jį ant sienos, lengvai galite laikyti.

3. "PASIDARYK pats" PRITAIKYTĄ DĖKLĄ: Jūs galite pritaikyti savo dervos plokštelės rinkinys su įvairių tinkinimo parinkčių, pvz., spalva, modelis, pavadinimas, žodis apie tai, puošti savo namus ar padaryti nuostabus dovana jūsų šeimai ir draugams, tikrai pridėti didelis židinio taškas į bet kuri šalis arba įvykis.

4. BLIZGUS DERVOS, SILIKONO FORMŲ: Mūsų dervos formos yra pagaminti iš aukštos kokybės silikono medžiagos blizgus vidinis paviršius; gatavo dervos darbai yra labai blizgus ir lygus kaip veidrodis; nereikia į lenkų kalbą.

5. SVARBI PASTABA: 1. Derva formos yra tinkamos, liejimo dervos tik, ne danga, derva. 2. Nenaudokite fakelas ir šilumos įrankį pasirodo burbuliukai, o dervos pelėsis, tai bus tikrai žalą silikono formų.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: Silicio dioksido gelis

Dydis: kaip paveikslų paroda

Komplektą Sudaro:

Pasirinkimas 1:

1 x Dervos Tarnauja Dėklas Pelėsių

Pasirinkimas 2:

1 x "PASIDARYK pats" Medžiaga, Derva Tarnauja Dėklas Pelėsių(Derva Tarnauja Dėklas Pelėsių nėra komplekte)

Pasirinkimas 3:

2 x Priedai

Žymos: qx 1200 adapteris, savaitgalį papuošalai, šviesos galvos w211, priemonė juosta mi, m2 apsaugoti objektyvą, weedeater 1pwes, steela lūpų dažai, weeknd "keychain", įdaryti sekso pet.

Charakteristikos

Prekės Svoris as
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Klijai
Modelio Numeris Epoksidinės
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas luxfacigoo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dervos, Silikono Formų Plokštelės Formų skirti Epoksidine Derva,

Dervos, Silikono Formų Plokštelės Formų skirti Epoksidine Derva, "PASIDARYK pats" Derva Tarnauja Valdybos Dervos Tarnauja Dėklas Namų Puošybai J55

Panašūs produktai: