Skaidrus 1X100ML Silikono Matavimo Puodelis Padalinta Puodelio Dervos, Silikono Formų Rankų darbo "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Priėmimo Įrankis Epoksidinės Dervos Taurė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.09

-31%

€4.48

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

-Su aiškiai svarstyklės ir skaidrios konstrukcijos, jūs galite pamatyti skystį viduje, užtikrindamas, kad galite tiksliai išmatuoti apimtis jums reikia.

-Pagaminti iš aukštos kokybės ir storą silikono, kad jie patvaresni.Sklandžiai ir ne klijuoti, lengva plauti ir sausai po naudojimo.

-Jis yra ilgas ir smailus nukreipimo uosto, kad pilant lengviau ir tiksliau, ir veiksmingai apsaugo skystį nuo likusios ant išorinės sienos taurės ir išlaikyti jį švarų.

Techniniai duomenys:

Quantit:1PC

Dydis:10.5 cm*7.5 cm/4.13 į*2.95 į(Vidut.)

Medžiaga:Silikonas

Paketas Apima: 1PC Matavimo Puodelis

Pastaba: 1.Prašome leisti 0.1-0.3 cm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

2.Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra 100% tas pats.

Žymos: žiedas rpn silikono, žiedo nuotrauka silikono, padalinta silikoninė alyva šepetys, silikono padalinta koja, iphone se2 silikono, padalinta sijonas sidabrinė, padalinta striukė silikono, silikono padalinta nagų, padalinta silikono taurė, žibinto silikono žiedas.

Charakteristikos

Medžiaga Silikono
Elemento Aukštis 7cm
Prekės Skersmuo 5cm
Elemento Ilgio 7cm
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 10g
Elemento Plotis 5cm
Prekės Pavadinimas LUlmo
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Pelėsis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Skaidrus 1X100ML Silikono Matavimo Puodelis Padalinta Puodelio Dervos, Silikono Formų Rankų darbo

Skaidrus 1X100ML Silikono Matavimo Puodelis Padalinta Puodelio Dervos, Silikono Formų Rankų darbo "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Priėmimo Įrankis Epoksidinės Dervos Taurė

Panašūs produktai: