25 Tinklų Mediniai Saugojimo Organizatorius Eterinis Aliejus Lagaminas, Aromaterapija Konteinerių Lobis Papuošalų Laikymo Dėžutė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.57

-27%

€14.68

Dalintis

Apie prekę

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY

Savybės:

Aukštos Kokybės ir Apsvaiginimo Dizainas: eterinis aliejus dėžutė pagaminta iš aukštos kokybės bambuko, gražiai sklandžiai su puikus meistriškumo.Ekologiškai švarus, lengvas, stabilus ir patvarus!

Išlaikyti ir Organizavo: Kelią naftos likučių nuo griauna baigti savo kovos arba lentelė su šiuo bambuko eterinis aliejus langelis - didelis esminius atveju, kad funkcijos 18 lizdus, leidžia jums įrašyti ir rodyti visiems savo eterinių aliejų buteliukus į vieną vietą.

Erdvės taupymo ir Puikus Vaizdas: Keli skyriai leisti tvarkingas, erdvės taupymo saugojimo ir patrauklus pristatymas jūsų eterinio aliejaus buteliai.

Lengvai Pasirinkimas: Ši tvarkyklė lengvai telpa iki 25 buteliukai, eteriniai aliejai, nagų lakas, lūpų dažai ar kitų dalykų.Stendas yra skirtingos, todėl jūs galite matyti visus butelius į savo kolekciją.Tai daro tai labai lengva palyginti ir pamatyti, kad visą savo kolekciją.Jūs netgi organizuoti savo kolekciją, spalvą tvarka.

Geriausia Dovana: Kaip daugiafunkcinis eterinio aliejaus ekranas langelį, jis yra!Tai yra puiki dovana jūsų partneris, draugei, šeimos Gimtadienis, Vestuvės, Valentino Diena, Motinos Diena, padėkos Dieną, Naujųjų Metų Išvakarėse ir kai kurie specialieji festivaliuose.

Specifikacija:

Medžiaga: Medinis

Spalva: kaip paveikslėlyje parodyta

Dydis: 28 x 15 x 8 cm / 11 x 5.9 x 3.1

Pastaba:1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 x Medinės eterinio aliejaus dėžutę

Žymos: medinių žymeklis organizatorius, eterinis aliejus atveju, plastiko, aromaterapija atveju, žiūrėti medinė užrašinė, namų organizatorius mediniai, aromaterapija saugojimas, eterinis aliejus atveju, mediniai, atveju ritinio butelis, 10 lizdą butelis atveju, siūlas medinė užrašinė.

Charakteristikos

Modelio Numeris D7YE8YY1001936
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas DUUTI
Dydis 28 *15 * 8cm / 11 * 5.9 * 3.1in
Stilius Europa
Technics Blizgus
produktas Papuošalų Dėžutės
Grotelės Kiekis 25
Spalva kaip rodo nuotrauką
Naudoti Įvairenybės
Medžiaga Medinės
Formos Stačiakampis
Funkcija Eco-Friendly

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

25 Tinklų Mediniai Saugojimo Organizatorius Eterinis Aliejus Lagaminas, Aromaterapija Konteinerių Lobis Papuošalų Laikymo Dėžutė

25 Tinklų Mediniai Saugojimo Organizatorius Eterinis Aliejus Lagaminas, Aromaterapija Konteinerių Lobis Papuošalų Laikymo Dėžutė

Panašūs produktai: