Linksmų Kalėdų Dekoravimo Tortas Topper Laimingų Naujųjų Metų Cupcake Rėžtuvės Šaligatvio Kepimo Baby Shower Vaikai Šalis, Vestuvių, Gimtadienio, "PASIDARYK pats"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.59

-35%

€0.91

Dalintis

Apie prekę

Linksmų Kalėdų Dekoravimo Tortas Topper Laimingų Naujųjų Metų Cupcake Rėžtuvės Šaligatvio Kepimo Baby Shower Vaikai Šalis Vestuvių, Gimtadienio DIY Aprašymas :

Spalva: paveikslėlyje parodyta

Dydis: Prašome patikrinti nuotrauką

Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Rankinis matuojamas dydis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Ačiū! 100% Brand New, Pls maloniai kantriai laukti , Jei yra kokių nors pasiūlymų ar klausimų, pls nedvejodami kreipkitės į mus , ačiū.

Išsiuntimo ir grąžinimo politika:

1. Mes jums apskritai darykite užsakymus per 24 valandas, kai mokėjimas yra baigtas.

2. Paprastai, Kinija paštu registruotu oro paštu trunka apskaičiuota 15-90 dienų, kuri priklauso nuo paskirties šalies.

3. Rekomenduojama siuntas: Taiji.lt standartinis pristatymas --labiau stabili, saugesnis, greitesnis.

4. Mes taip pat siūlome express shippings kaip DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis.

5. Mes taip pat priimame grįžta ir grąžinamosios išmokos per 15 dienų po užsakymo baigtas.

Atsiliepimai:

1. Palikite 5 žvaigždutės, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių).

2. Jei produktai gavote su žalos ar blogo stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirmas , ir prašome susisiekti su mumis, mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus kuo greičiau, Jūsų satisfication yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.

Ačiū !

Žymos: kūdikių tortas toppers, laiškas cupcake rėžtuvės kūdikių, individualiems poreikiams pritaikytos happy birthday cake toppers, bičių kūdikių cupcake rėžtuvės, happg gimtadienio tortas topper, happy birthday cake toppers daug, gimtadienis cup cake toppers, gimtadienio tortas toppers, cupcake rėžtuvės berniukas mergaitė, lėlės tortas toppers kūdikių.

Charakteristikos

Kalėdų Velykų
Tipas Didmeninės No
san valentin valentino dieną
gimtadienis Tortas Dekoravimo Įrankiai
Kepimo anniversaire
tortas topper gimtadienis
Kilmės KN(Kilmės)
su Gimtadieniu Vestuvių dekoravimas
apdailos anniversaire Flamingo
Modelio Numeris laimingų naujųjų metų
Baby shower Nuotaka
Modelis Vientisos Spalvos
mariage navidad
Rinkinys Tipas No
Medžiaga Kartonas
Prekės Pavadinimas jeyomerry
pyragas vėliavas Vestuvės
Proga Kita

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Linksmų Kalėdų Dekoravimo Tortas Topper Laimingų Naujųjų Metų Cupcake Rėžtuvės Šaligatvio Kepimo Baby Shower Vaikai Šalis, Vestuvių, Gimtadienio,

Linksmų Kalėdų Dekoravimo Tortas Topper Laimingų Naujųjų Metų Cupcake Rėžtuvės Šaligatvio Kepimo Baby Shower Vaikai Šalis, Vestuvių, Gimtadienio, "PASIDARYK pats"

Panašūs produktai: