Cupcake Rėžtuvės Karšta! Reino Akmens Diamond Vestuvių Tortas Topper Gimtadienio Sukaktį Šalies Skaitmeninių Festivalis Apdailos Įdėta

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.82

Dalintis

Apie prekę

Naujas Reino akmens diamond vestuvių tortas tortas gimtadienio sukaktį šalies skaitmeninių festivalis apdailos įdėta

Pastaba : Atkreipkite Dėmesį, Kad Spalvos Nuotraukoje Gali Būti Šiek tiek Šviesesnė ar Tamsesnė, Priklausomai nuo Jūsų Monitoriaus.

Stilius: Daug stilių pasirinkti(10

.13.15.16.18.20.21.25.30.40.50.60.70.80.90.100) Jūs galite užpildyti pranešimo pardavėjo užpildyti numerį, kurį norite

mums žinoti.

Pristatymas: Mes imtis visų prekių po 24-72 valandų (priklausomai nuo mūsų sandėlyje) uponreceipt mokėjimo (išskyrus per šventes ir savaitgaliais).

Grąžinimo politika:

Remiantis prielaida, kad 15 diena po atvykimo.

Atsiliepimai:

>Jei mes patenkinti savo teigiamų atsiliepimų iš mūsų produktų ir paslaugų, išsamias pardavėjo ir 5 žvaigždučių yra labai vertinami!!

>Mes suteiks jums teigiamų atsiliepimų

>Kai jūs manote, kad dalis pristatymas, prašome apsvarstyti tarptautinio verslo.

>Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad esate laimingas su mumis.Prieš išvykstant, rašykite mums, bet 1 ar 2 neigiamus atsiliepimus ar reitingų atidaryti bet kokią diskusiją.Mes suprantame, jausmus ir nusivylimų, kad bus padaryti mūsų pastangas išspręsti šią problemą.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti visas problemas.

Susisiekite su mumis:

Jei turite kokių nors klausimų ar klausimų, esame pasirengę jums padėti.Mes stengsimės jums atsakyti kuo greičiau, tačiau dėl laiko skirtumo, gal mes negalime atsakyti į jūsų laišką nedelsiant.Prašome pateikti mums 24 valandas atsakyti į mūsų darbą.

Pakavimas

Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad esate laimingas su mumis.Prieš išvykstant, rašykite mums, bet 1 ar 2 neigiamus atsiliepimus ar reitingų atidaryti bet kokią diskusiją.Mes suprantame, jausmus ir nusivylimų, kad bus padaryti mūsų pastangas išspręsti šią problemą.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti jokių probl

Žymos: lauko kalėdų 30 cm, rožinė sporto pėdkelnės dydis, lasix 40 mg svorio, kn lipdukai, decal lapas, mercedes-benz v12 kaina, lauko automobilių žibintai perone, lasperal 2018 džinsai vyras, lauko vaizdo lemputė, lifhts miegamasis bohemijos.

Charakteristikos

Specifikacija 0.7-0.9M
Modelis NĖRA
Prekės Pavadinimas DIANCAN
Medžiaga Crystal
Modelio Numeris 1627
Proga Gimtadienis
Dydis 11cm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Cupcake Rėžtuvės Karšta! Reino Akmens Diamond Vestuvių Tortas Topper Gimtadienio Sukaktį Šalies Skaitmeninių Festivalis Apdailos Įdėta

Cupcake Rėžtuvės Karšta! Reino Akmens Diamond Vestuvių Tortas Topper Gimtadienio Sukaktį Šalies Skaitmeninių Festivalis Apdailos Įdėta

Panašūs produktai: