1 Pora/2vnt USB Šildomi Vidpadžiai Koja Atšilimo Trinkelėmis Kojų Šilčiau Kojinių Padas Mat Žiemos Lauko Sporto Šildymo Batų Vidpadžiai, Žiemą Šilta

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.57

-44%

€8.30

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Spalva: Juoda

Medžiaga : EVA

Galia: 8W

Galia: 5V/2A

Dydis: ("PASIDARYK pats" Kolonėlė Vidpadžių Dydį)

dydis 39 Kostiumas (ES 35-40 )

dydis 44 Kostiumas (ES 41-45 )

USB Įkrovimo Šildomi Vidpadžiai: Šis šildomi vidpadžiai priimti nauja šildymo technologija padarė dažnai ir patogus EVA ruožas medžiagos, su gera pagalvėle, nešiojamų Šviesos, šildytuvas yra patogus su USB sąsaja naudojama šildymo per USB laidą, didelis šildymo paviršiaus, net šilumos paskirstymo, temperatūros siekti iki 50 °C/122 ℉.

Valomos & Pakartotinos Naudojimas : Šis usb vidpadžiai medžiaga yra atspari vandeniui efektas yra plaunamas ir reuseable, galite nuplauti jį per teptuku, o ne skalbimo mašina, ji turėtų būti pažymėta, kad reikia džiovinti po plovimo, ir turi būti visiškai sausi prieš naudojimą.

"PASIDARYK pats" Kolonėlė Vidpadžių Dydis : elektros vidpadžiai gali būti supjaustytas į jūsų poreikius, dydžio, reguliuojamas, kad jūsų batų dydis , batų dydžio intervalas yra pateiktas vidpadžiai savo "PASIDARYK pats" patogumas, šildomi vidpadžiai yra 5 mm storio, jūs neturite jaudintis dėl dydžio, yra linijos, pažymėtos ant vidpadžių, lengva kirpti.tinka vyrams ir moterims iš ES dydis 35-44.

Platus naudojimas ir Geriausia Dovana : šildomas batų vidpadžiai saugo jūsų kojų šilta šalta žiema, temperatūra pasieks iki 42 °C/108 ℉, todėl nesvarbu, kur jūs einate, jums gali jus šilta, tinka slidinėjimas ir lauko sporto šakų, kitų sporto šakų, kempingas,favoritai,medžioklė, išvykos pėsčiomis,žvejyba ir pan., yra geriausia kalėdų dovana.

Skelbimas:

1.Prašome leisti 3.0 Mm klaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jūsų pirkti.

2.Dėl skirtingų monitorių, gali būti subtilus skirtumai spalvos produktų.Mes tikimės, kad jūs galite juos suprasti.

3.Prašome palikite mums žinutę, jeigu pastebėsite kokių nors problemų dėl mūsų produktą ir mums bus malonu išspręsti šią problemą už jus.

Elektra šildomas batų vidpadžiai baterija šilčiau slidinėjimo įkrovos pėdų šildytuvas.

Laikyti kojas šiltai.Pažangios termostatas.

Kvėpuojantis, dezodorantas, nemokamai pjovimo.

Su aukštos kokybės ir patvarus rezultatus.

100% visiškai naujas ir geros būklės.

Paketų sąrašo:

1 Dvigubos * šildymo vidpadis

1* Įkrovimo linija

Žymos: usb powered kojinės, pėdos šilumos, kojų šildytuvas, usb šildomi vidpadžiai didelio dydžio, vidinis bato padas, sebs batai padas, ios šildomi vidpadžiai, kojas šiltas, usb atšilimo kojinės, plonas šildomi vidpadžiai.

Charakteristikos

3 funkcija Electricted Šildomos kojinės
Funkcija 6 PASIDARYK pats Pritaikoma
4 funkcija Šiltų Vidpadžių
Medžiaga eva putos
Funkcija 7 šildomos batai padas
Funkcija 1 USB Įkrovimo
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 5 šildomi vidpadžiai
2 funkcija Šildymo vidpadžiai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1 Pora/2vnt USB Šildomi Vidpadžiai Koja Atšilimo Trinkelėmis Kojų Šilčiau Kojinių Padas Mat Žiemos Lauko Sporto Šildymo Batų Vidpadžiai, Žiemą Šilta

1 Pora/2vnt USB Šildomi Vidpadžiai Koja Atšilimo Trinkelėmis Kojų Šilčiau Kojinių Padas Mat Žiemos Lauko Sporto Šildymo Batų Vidpadžiai, Žiemą Šilta

Panašūs produktai: