NAUJAS 1800mAh Belaidžio Nuotolinio valdymo Šildomi Vidpadžiai Koja Atšilimo Trinkelėmis Kojų Šilčiau Kojinių Padas Mat Žiemos Lauko Šildymo Batų Vidpadžiai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.64

-33%

€10.06

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Norint pasiekti idealų valstybės reikmėms, prašom skaityti naudojimo instrukcijos prieš naudodami šį produktą.

Medžiaga apie šį produktą naudoja naują medžiagą Osley; ji turi savybes, graži išvaizda, šilumos išsaugojimo, orui, ir patogus nešioti.Vidaus elektroninė valdymo sistema priima aukšto dažnio dual-channel RF radijo dažnių belaidžio kontrolė, siekiant užtikrinti nuoseklumą, stabilumo ir estetika nuotolinio valdymo pultu.Įvairių raktų, nuotolinio valdymo skirtingų darbo rūšių.Šildymo medžiagos yra pagamintas iš kompozicinės anglies pluošto arba PET nikelio-chromo lydinio, kuris turi savybes aukštą šildymo efektyvumą ir stipri jėga.Kai anglies pluošto medžiaga yra įtampa ir įkaista, jis gali skleisti infraraudonuosius spindulius ir skatinti kraujo apyvartą ir kitos naudos sveikatai.Vidpadžio baterijos naudoja didelės talpos polimero baterijos ląstelių, turinčių labai aukštus saugos užtikrinti ilgiausią naudojimo laiką išlaikyti šiltas.Dėl didelio stiprumo, didelio minkštumo kompozicinės anglies pluošto, nes kaitinimo elementas, problema pakartotinai lenkimo ir sugadinti kaitinimo elementas, kai tradicinių šildymo vidpadis yra dėvėti ir vaikščiojo galima išvengti.Jis turi funkcijas, išlaikyti šiltas, pvz., patogus naudoti, aukštos šilumos gamybos, ir stiprus šilumos išsaugojimo veiklos rezultatus.

Instrukcijos:

1. Prašome visiškai įkrauti baterijas, prieš naudodami šį produktą.Prijunkite akumuliatoriaus įkroviklį, įkroviklio šviečia raudona spalva, ir vidpadžio įkrovimo lizdas taip pat šviečia raudona spalva, tai rodo, kad baterija kraunasi.Kai baterija yra visiškai įkrauta, kroviklio ir toliau šviesti raudonai, ir vidpadžio įkrovimo lizdas tampa žalias, nurodant baterija yra dabar visiškai įkrauta.

2. Pora nuotolinio valdymo pultas su vidpadžio: paspauskite ir palaikykite bet kurį mygtuką ant baterijos ir bet kurį mygtuką ant nuotolinio valdymo pulto, tuo pačiu metu, žiūrėti baterijos indikatorius flash žalia, atleiskite mygtuką ant baterijos, paspauskite bet kurį nuotolinio valdymo pulto mygtuką nuotolinio valdymo pultas gali veikti bateriją, tada nuotolinio valdymo susiejimas baterijos ir prietaisas yra baigtas (atsakė nuotolinio valdymo gamintojas, kad tokio pobūdžio nuotolinio valdymo kartojamas kas 60,000 adresai); mūsų įmonė atitiko baterija, prieš išvežant iš gamyklos.

Ypatingas dėmesys: Kai sudaroma ryšio pora, efektyvus atstumas RF nuotolinio valdymo pultas yra apie 200 metrų.Prašome išvengti kitų nuotolinio valdymo signalų, kai porą per 200 metrų.

3. Po to, kai baterija yra visiškai įkrauta, paspauskite nuotolinio valdymo lll mygtukas, nuotolinio valdymo pulto LED lemputė vieną kartą, vidpadžio LED raudonos šviesos yra, ir vidpadžio darbai high-end režimu.

4. Paspauskite ll mygtuką ant nuotolinio valdymo pulto, nuotolinio valdymo pulto LED lemputė vieną kartą, vidpadžio LED oranžinės šviesos yra, ir vidpadžio dirba vidurio diapazono režimas.

5. Paspauskite l mygtuką ant nuotolinio valdymo pulto, nuotolinio valdymo pulto LED lemputė vieną kartą, vidpadžio LED žalia švieselė, ir vidpadžio dirba žemos kokybės režimu.

6. Paspauskite klavišą ant viršaus ratu nuotolinio valdymo pulto, nuotolinio valdymo pulto LED ekrane mirksi kartą, vidpadžio LED užgęsta, ir vidpadžio nebeveikia.

7. Išjungimas: Po 48 valandų be jokio veikimo baterija, baterijos bus išjungtas (ilgas paspauskite baterijos nuotolinio valdymo pulto mygtuką vidpadžio, akumuliatoriaus lemputė, ir tada paspauskite mygtuką iki tol, kol baterija lemputė išjungta, baterija buvo išjungtas, ir nuotolinio valdymo negalite naudoti baterijos, šiuo metu veikia, įjungus baterijos, prašome paspauskite ir laikykite bateriją mygtuką ir baterijos indikatorius bus.Šiuo metu, nuotolinio valdymo pultas gali veikti su baterija.Išjungus baterijos, nuotolinio valdymo pultas gali veikti akumuliatorius bet kuriuo metu per 48 valandas.Po 48 valandų, jei nuotolinio valdymo ir vidpadžių, neturi jokios operacijos, Jums reikia iš naujo-pora, ir susiejimo metodas reiškia, kad 2 punkte, naudojimo instrukcijose).

Techniniai duomenys:

Šildymo parametrai:

Po pradžios, high-end gali siekti 50-55℃, naudojimo laikas yra apie 2,5-3 valandas.Mid-range gali pasiekti 45-50℃, naudojimo laikas yra apie 3,5-4,5 val.Mažos klasės gali pasiekti 38-45℃, naudojimo laikas yra apie 5-6 valandas. (Pastaba: Šis šildymo temperatūra yra išbandoma, kai aplinkos temperatūra yra 10-15℃, faktinė šildymo temperatūra produkto, taip pat mažėja sumažinti aplinkos temperatūros)

Elektros parametrai:

Vidpadis akumuliatoriaus įtampa: 3.7 V Vidpadis baterijos talpa: 1800mA

Darbo įtampos diapazonas: 3.0 V-4.2 V Įkrovimo atjungimo įtampa: 4.2 V

Išleidimo cut-off įtampa: 3.0 V Baterijos tarnavimo laikas: 500 ciklų arba daugiau

Kroviklis parametrai:

Apmokėjimo būdas: Nuolatinės srovės ir nuolatinės įtampos (CC/CV) Įkrovimo temperatūra: 0℃~45℃

Įvestis: AC/100-230V 40-60Hz Išvestis: DC5V 500mA*2

DC pagrindinė specifikacija: Φ0.7*2.0 mm

Vidpadžio dydis:

Didelis dydis: 41-46 kodas segmente;

Mažų kodas: 36-40 kodas segmente;

Yra yardage linija ant nugaros įtvarai, ir jūs galite sumažinti reikiamo yardage palei yardage linija.

Pakuotė:

1* Šildomi Vidpadžiai

Žymos: valtis brushless variklis, variklis sss, pėdos šilumos, kojų šildytuvas, jaustis įrankis, ios šildomi vidpadžiai, burlenčių su varikliu, kojas šiltas, mini usb remontas, šilumos padas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

NAUJAS 1800mAh Belaidžio Nuotolinio valdymo Šildomi Vidpadžiai Koja Atšilimo Trinkelėmis Kojų Šilčiau Kojinių Padas Mat Žiemos Lauko Šildymo Batų Vidpadžiai

NAUJAS 1800mAh Belaidžio Nuotolinio valdymo Šildomi Vidpadžiai Koja Atšilimo Trinkelėmis Kojų Šilčiau Kojinių Padas Mat Žiemos Lauko Šildymo Batų Vidpadžiai

Panašūs produktai: