1 Vnt Dulkių siurblys Karcher VC 2. (1.198-105.0)

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€107.58

Dalintis

Apie prekę

APRAŠYMAS:

Karcher VC, 2 -Kompaktiškas ir patikimas modelis klasikinis dulkių siurblys su dulkių maišelį, greitas valymas, grindų, baldų, kilimų.

Vartoja tik 700 W (energijos vartojimo efektyvumo Klasė: A * ), VC, 2 aukštas siurbimo galia, mažai triukšmo-suteikia paprastas ir patogus valdymas.

Karcher VC 2 yra įrengta ner filtro 12, kurie filtrai 99,9% alerginių dalelių daugiau nei 0,3 mikronų ir atitinka aukščiausios klasės dulkių sulaikymo efektyvumas (a).

Maži matmenys, ergonomiškos formos, galimybė saugoti priedai viduje atveju, automatinis laido apvija, ratai su gumos danga (taikoma apsauga medinės grindys)-kiekviena detalė yra kruopščiai apgalvota, siekiant maksimalaus patogumo valymo ir saugojimo.

* Modelių dulkių siurbliai Karcher VC serija su energijos vartojimo efektyvumo klasė "A" (pan-europinė klasifikacija energijos vartojimo efektyvumo iš 1.09.2014 suteikia klasėmis nuo A iki G) jie išsiskiria patobulinta elektros varikliai ir antgaliai, turi didelę siurbimo galią ir užtikrinti itin greitas ir lengvas valymas.Parkavimo padėtis

Leidžia patogiai laikyti dulkių siurblį ir yra būtinos pauzės valymas.HEPA filtras

Patikimas filtravimo sistema.Žiedadulkės ir dulkių dalelių, kurios gali sukelti alergijas, yra saugiai atidėtas.Švarus Oras-sveikas gyvenimas.Nuimamas antgalis

Galimybė prijungti linija reikmenys, valymo įvairiomis sąlygomis.

Standartinių modelių Karcher VC 2 :

Teleskopinis siurbimo vamzdis su stumdomomis mygtuką;

Perjungiamos antgalis skirtas grindims;

Antgalis-šepetys baldams;

Siauras antgalis;

HEPA filtras 12;

Filtro maišelis, pagamintas iš ne audinys.

Žymos: karcher wd2, automobilį aukšto slėgio vandens pistoletas, karcher wd3, nešiojamų automobilių belaidis dulkių siurblys, karcher wd, invictus auto belaidis dulkių siurblys, krepšys karcher dulkių siurblys, karcher plovimo galia, karcher, automobilių purkštuvas.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas karcher
Kilmės DE(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1 Vnt Dulkių siurblys Karcher VC 2. (1.198-105.0)

1 Vnt Dulkių siurblys Karcher VC 2. (1.198-105.0)

Panašūs produktai: