Naujo Modelio Rankinis Indukcijos Folija Sandarinimo Mašina 20-130MM

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€78.89

Dalintis

Apie prekę

Produkto Aprašymas

Naujausia rankinių elektromagnetinės indukcijos sandarinimo mašina

800B rankiniai elektromagnetinės indukcijos sandarinimo mašina naudojamas sandarinimo didelis dydis bžūp skersmuo 20-130MM!

Svarbiausia: antgalio dangtelį ir psichikos butelį dangteliu gali ne antspaudas, pirkėjas turi mokėti

dėmesio, ačiū!

Pastaba: Lyginant su įprasto indukcijos gruntas, ši mašina gali memerize duomenis galite nustatyti pagal elektros energijos tiekimui.Pilka apvalkalas yra iš aukštos kokybės apsaugos viduje circut tarybą.Kai naudokite įprastą indukcijos gruntas, paspauskite raudoną mygtuką uždarymo galva sandariklio buteliuko.Bet tai intelektinės gruntas gali automatiškai sandariklio buteliuko be paspaudus raudoną mygtuką.

Rankiniai elektromagnetinės indukcijos sandarinimo mašina yra ne susisiekti sandarinimo mašina, šiluma elektromagnetinės indukcijos metu, kad yra lydyto aliuminio folija

ant buteliuko!Šis procesas taikomas daugumai daiktų, siekiant išvengti užteršimo, saugojimo, veiksmingai

apsaugos produktai, siekiant išvengti, savo ruožtu, sėti, išspausti netikėtas perkrautas.

Naudojimas:

Plačiai naudojamas farmacijos, maisto, chemijos, naftos,pesticidų, kosmetika, viešbučiai, kelionės reikmenys ir kitų lengvosios pramonės aliuminio folija konteineriai.Konteineriai yra pagaminti iš plastikinių butelių, stiklinių butelių ir kitų nemetalinių medžiagų, tokių kaip: PE, PET, PP, PVC, ABS ir t.t.

Ypatybė:

1.Naudojant užsienio prekės modulinė elektros dalys, didelio efektyvumo,

mažo vartojimo, gerų rezultatų ne tik sandarinimo iš polietileno, polipropileno konteineriai, Sandarinimo

veiklos ir mažiau PET butelius, stiklinius butelius, taip pat gerai, sandarinimo efektas.

2.Saugus dažnių diapazonas 25-100KHz, žmogaus kūnas be sužalojimų, įranga nuo viršsrovių, perkaitimo ir perkrovos apsaugos įtaiso.

3.kompaktiškas ir lengvas, paprasta operacija, klijavimas laikas yra trumpas,greitas, atsparumas stiprių, stabilių rezultatų, dėl mažos partijos gamybai ir laboratorijos veiklą.

Techniniai parametrai:

Produkto modelio 800B Įtampos AC150~270 Galia 800W-1.2 KW Veikimo dažnis 100KHz ±5% Sandarinimo skersmuo Φ20~φ130 Buteliuko aukštis-Ne tik atskaitos tašką, atminties funkcija, Turi Sandarinimo greitis 20-30times/min Svoris 1.2 KG Matmenys(L*W*H). 21.5X20.5X30.5(cm)

Sudedamosios dalys

Ankstesnis stilius susideda iš 2 dalių: indukcinės energijos ir indukcijos sandarinimo galvos.Dabar iš 800 serijos " unikalus vientisas dizainas, derinant elektros energijos ir indukcinės ritės vienoje apvalkalas, kuris pagerina darbo efektyvumą ir suteikia daugiau patogumo naudotojui.

Naudojant Aplinkai

Aplinkos temperatūros, kad ši mašina gali būti ne didesnis kaip 45℃, o santykinė oro drėgmė turi būti mažesnė kaip 80%.Mašina turėtų būti pateikiami vėdinamoje aplinkoje.Aušinimo angos apačioje ir mašinos pusėje turi būti švarus ir be kliūčių.Per aukštos temperatūros ar drėgmės turės įtakos elektroninių dalių " naudoti gyvenimas arba net tiesiogiai pažeisti prietaisą.

Darbo režimai:

Mašina gali būti, dirbančių pagal 2 režimai:

Kai jums nustatyti mašiną pagal manual režimą, reikia paspausti rankenėlę perjunkite po pateikimo butelis pagal sandarinimo galvos.

Kai jums nustatyti mašiną pagal smart režimą, po to, kai mes butelis po centro uždarymo galvos, mašina bus plomba automatiškai, nespaudžiant rankena jungiklis.

Mašinos nuotraukos:

Indukcijos Antspaudas pavyzdžiai:

Žymos: alibaba motociklas, 5xl maudymosi kojos, anika touch telefonas, 5xl vyrų sekso kelnės, 12volt stroboscop, aleksas ovechkin skrybėlę, 12 v dc 200 relė, 08 g37 žibintai, 5xl dydis sundress.

Charakteristikos

Maitinimo Šaltinis Elektrinis
Su Dulkių Maišelis No
Kilmės KN(Kilmės)
Sandarinimo Ilgis 20cm
Tipas Stovas / Lentelė
Prekės Pavadinimas JL
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris 800b

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujo Modelio Rankinis Indukcijos Folija Sandarinimo Mašina 20-130MM

Naujo Modelio Rankinis Indukcijos Folija Sandarinimo Mašina 20-130MM

Panašūs produktai: