KARŠTO!-Maisto Vakuuminio Gruntas Mašina Automatinė Mašina Maisto Užsklandos su Starter Kit,Dry&Drėgnas Maistas Režimas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€34.20

-27%

€47.49

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

1. Laikyti šviežius Maisto vakuuminio sandarinimo gali ne tik veiksmingai pailginti maisto išsaugojimo laiką, bet taip pat padaryti virimo ir valgio ruošimo lengviau ir pigiau.Tai patogu savo gyvenimą, jūs to verti.

2. LENGVA VALDYTI: Visiškai automatinis paprasta elektros kištuko dizainas su kontrolės centro, ant viršutinės plokštės ir minkštos Paspausdami skaitmeninius mygtukus kartu su led indikatoriaus lemputės protingas prietaisas jūsų šeimos tarnyba.Maisto vakuuminio gruntas pašalina orą iš specialiai maišeliai.Multi-sluoksnio medžiagos šilumos ruoniai išlaikyti oro ir išvengti šaldiklio dega, sumažėja broko ir maisto atliekų.

3. DVI SANDARINIMO REŽIMAI: Naudinga ir praktiška, vakuuminio sandarinimo sistema yra protingai suprojektuoti turinti du pasirenkami režimai pateikti savo maisto su kuo išsaugojimo remiantis maisto rūšies jūs norite antspaudas galite pasirinkti sausas nuoroda kieto maisto elementus ir drėgną nuoroda lukšto, virta arba garinta maisto.

4. Aukštos KOKYBĖS: Vakuumas medžiotojai išsaugoti maisto iki 5 kartų ilgiau, nei užtrauktukas baggies arba konteineriai, iš esmės, priklausomai nuo maisto rūšies Dulkių Gruntas tačiau, buvo kankinamas, konkrečių laboratorinių tyrimų veiksmingai padidinti maisto produktų galiojimo laiką.

5.Atskirti & Kompaktiškas Dizainas - Mūsų dulkių gruntas kūno dydis yra 37x13x7cm,mažesnis ir lengvesnis nei dauguma mašinų rinkoje., lengva saugoti ir perkelti aplink, galite nuimkite viršutinį dangtį valyti gruntas mašina lengvai & saugiai.puikus imtis kartu, kur jums eiti ir tinka kempingas

Techniniai Duomenys:

Vardinė įtampa: 110-240V AC

Nominalus dažnis: 50~60 Hz

Nominali galia: 85-120 W

Sandarinimo laikas: 5 ~12 sekundžių

Vakuumo Galia: 68 kpa

Kištuko Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

Kištuko Tipas:UK plug,ji taikoma Malaizija, Jungtinės Karalius ir t.t.

Kištuko Tipas: JAV Kištuko,ji taikoma, Kanada, Indija, Japonija, Meksika, Tailandas, Taivanas, jav, Filipinų ir kt.

Spalva:Mėlyna/Juoda

Medžiaga:ABS

Dydis:37x13x7cm

Pakuotės Turinys:

1 * Dulkių Gruntas Aparatas

10 * Dulkių Gruntas Krepšiai

1 * Adapteris

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Taiji.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Taiji.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Žymos: vama vakuuminės mašinos, yks vakuuminės mašinos, vakuuminis dengimas mašina, didelio vakuumo aparatas, dulkių konteinerio mašina, mašinos, pramoniniai dulkių, drobė vakuuminės mašinos, vakuuminės mašinos grynas, vakuuminės mašinos roll, brangus vakuuminės mašinos.

Charakteristikos

Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas Cikuso
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

KARŠTO!-Maisto Vakuuminio Gruntas Mašina Automatinė Mašina Maisto Užsklandos su Starter Kit,Dry&Drėgnas Maistas Režimas

KARŠTO!-Maisto Vakuuminio Gruntas Mašina Automatinė Mašina Maisto Užsklandos su Starter Kit,Dry&Drėgnas Maistas Režimas

Panašūs produktai: