12V lietaus lašas Valdytojas Relės Modulis Lapus Drėgmės Drėkinimo Jungiklis Lietaus Jutiklis Arduino

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.31

Dalintis

Apie prekę

{infomodule}

Produkto aprašymas: 1. Jutiklis priima aukštos kokybės FR-04 dvipusis medžiagos, su didelio ploto 5x4cm, ir yra gydomi nikeliuotas paviršius, kuris yra aukščiausios kokybės nuo oksidacijos, elektrinis laidumas ir gyvenimas; 2. Modulis yra tiesiogiai įrengta su didelės galios relės tiesiogiai valdyti apkrovą; 3. Su potenciometru reguliuoti jautrumą, kontrolės atidarymo rėlės, kai įvairių vandens.Savybės: Prijunkite maitinimo, maitinimo lemputė, kai nėra vandens lašelis ant jutiklio valdyba, relė išsitraukia, susijusios įrangos funkcija, jungiklis indikatoriaus lemputė.Lašas vandens lašai, relė atsijungia, ir jungiklio lemputė išjungta.Eksploatacinių parametrų Modulis maitinimo įtampa: 12V Ramių srovė: 5-12mA Relay keliamoji galia: 250V 10A (AC), 30 V, 10A (DC) komplektą sudaro: 1 x lietaus lašas jutiklis valdybos 1 x Valdymo plokštė 2 x 20cm DuPont linija

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, ir es importuoti į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: lietaus daviklis sensorius wifi, lietaus jutiklis, ccs811, 5v arduino relė, arduino pro, Arduino, nendrių relės perjungimas, radono jutiklis arduino, xiomi jungiklis jutiklis, automobilių lietaus jutiklis.

Charakteristikos

Galia Analoginis
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Drėgmės Jutiklis
Medžiaga Polimeras
Naudojimas Kita
Teorija Kita
Prekės Pavadinimas TMOEC
Modelio Numeris Kita

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

12V lietaus lašas Valdytojas Relės Modulis Lapus Drėgmės Drėkinimo Jungiklis Lietaus Jutiklis Arduino

12V lietaus lašas Valdytojas Relės Modulis Lapus Drėgmės Drėkinimo Jungiklis Lietaus Jutiklis Arduino

Panašūs produktai: