Nauja Išpardavimas
Didelės galios magnetrono nendrių 1525 dydis: 5X50MM Padidinti

Didelės galios magnetrono nendrių 1525 dydis: 5X50MM

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.91

-6%

€10.65

Dalintis

Apie prekę

Pakavimo kiekis: 200PCS/ box

Specifikacijos parametro:

Sausų nendrių vamzdžių principas :

Sausų nendrių vamzdis vadinamas sausas liežuvis nendrių vamzdis, adresatą pasyvus elektroninio jungiklio elementas, turi paprastą struktūrą, šlapimo kiekį, valdymo ir kitų privalumų, jo apvalkalas yra paprastai uždaromos stiklo vamzdžių ir vamzdelių yra įrengtos dvi geležies elastinga nendrių plokštes, pripildymo inertinių dujų su metalo rodis.Paprastai, stiklinis vamzdelis du yra pagamintas iš specialios medžiagos yra atskirta nuo nendrių.Kai magnetinė medžiaga, netoli stiklinis vamzdelis, pagal veiksmų magnetinio lauko linijos, du nendrės vidinio vamzdžio yra magnetized susisiekti pritraukti vienas kitą, nendrių bus apjungti, mazgai yra prijungtas prie grandinės ryšį.Išorės magnetinės jėgos dingsta, du nendrės atskirtas dėl savo tamprumo linija, taip pat yra skaldytų.Todėl, kaip naudoti magnetinio lauko signalą į valdymo grandinę įjungti prietaisą, sausų nendrių vamzdis gali kaip jutiklis, skaičiavimo, ribos ir pan. (saugumo sistema yra daugiausia naudojami priimant Menci, langų magnetinis), ir yra taip pat plačiai naudojamas įvairių ryšių prietaisus.Praktiškai taikyti, paprastai naudojamas nuolatinis magnetas kontroliuoti dvi metalo lakštai prijungtas ir ne, taip pat žinomas kaip "magnetrono".

Savybės ir paskirtis:

1, sausų nendrių vamzdžio turi privalumų, kompaktiška konstrukcija, lengvas, gali būti įdiegta per itin mažai vietos, tinka miniatiūrizuoti įranga.

2, sausų nendrių vamzdis jungiklis komponentai yra hermetiškos inertinių dujų atmosferoje, visada neturi sąlyčio su išorės aplinka, paslauga gyvenimą.

3, slankiojantis elementas nėra naudojamas sausas liežuvis nendrių vamzdis, nebus rodomas, todėl visi metalo skilimo metalo nuovargis reiškinys, užtikrinti, kad tai ne riba, ir tarnavimo mašina.

4, Magnetinio nendrių perjungti į mobiliuosius telefonus, programa, kontroliuojamų jungikliai, kopijavimo aparatai, skalbimo mašinos, šaldytuvai, kamera, dezinfekcijos spinta, Menci, langas, magnetinė, elektromagnetinė relė, elektroninės svėrimo aparatai, skysčio lygio matuoklis, dujų skaitiklių, vandens skaitiklių ir t.t. buvo labai gera programa.

Nendrių pastabos :

1, Smulkinti arba lenkimo sausų nendrių vamzdis, pagrindinis pėdos, kai turi būti labai atsargūs, kad nebūtų daryti nereikalingo streso ir padaryti stiklo metalo plomba pažeista.Tinkamas tvirtinimo įrankiai turi būti naudojami.

2, Poveikio, temperatūros ir didelio poveikio laikas gali būti sugadinti stiklo, metalo, plomba (krekingo, nuotėkio ir kt.), ir todėl turi būti greitas ir patikimas, suvirinimo technologija (procesas).Siūlomi suvirinimo sąlygos: rankiniai suvirinimo 280 ~ 300 ~ C , bangų litavimo 250 iki 300 ~ C .

Žymos: bžūp magnetrono, reed switch 12mm, vizija, decal motociklas, lipdukas "honda", bžūp magnetrono mikrobangų, linijiniai jungiklis jutiklis, magnetrono mikrobangų, 11mm suderinta taikymo sritis, antenos magnetrono.

Charakteristikos

Teorija magnetas jungiklis
Medžiaga Mišinio
Tipas Biosensor
Galia Perjungimo Rele
Naudojimas magnetas jungiklis
Prekės Pavadinimas XIN NUO QI

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Didelės galios magnetrono nendrių 1525 dydis: 5X50MM

Didelės galios magnetrono nendrių 1525 dydis: 5X50MM

Panašūs produktai: