Kalėdų Eglutės Kabo Pakabukas trimatis Balta "PASIDARYK pats" Popieriaus Ritinėlio Pakabukas Kalėdų Medžio Dekoracija Namuose Naujųjų Metų 2021

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.78

-40%

€1.30

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1. 2020 m. yra tikrai įsimintina metų!Mūsų papuošalai yra puikus nepamirštamą dovaną savo šeimos ir draugų, ateina Kalėdos!

2. Išskirtinį ir gražių modelių, specialūs elementai primena mums sunkūs laikai, kad praėjo šiais metais.Tuo pačiu metu, ji taip pat pranašauja būsimą laimę.

3. Kabo asmeninės papuošalai Kalėdų medis, arba kaip atostogų dovanų šeimai ir draugams, tai bus idealus būdas kurti ilgalaikį ir meilės prisiminimus.

4. Naudoti plonas žymeklis pridėti savo asmeninį stilių papuošalai, ir tada išdžiovinkite juos pritaikius, išlaikyti juos, geros būklės.

Aprašymas:

Tai asmeniniams Kalėdų papuošalas yra pagamintas iš PVC, tinka šventė, padėkos, vaikų šalis, arba Kalėdinė dekoracija vaikams.

Techniniai duomenys:

Formos/Tema: popieriaus ritinėlio

Proga: Kalėdos

Medžiaga: PVC

Pakuotė:

1*Kalėdų pakabukas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: 2020 metų, medžio dekoro, 2021 kalėdų dekoro, kalėdų metalo ornamentais, christma, christma dekoro namai, christma ornamentu, christma medis, teptuku kalėdų eglutė, christma medžio ornamentu.

Charakteristikos

dropshipping Didmeninė
Modelio Numeris --
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė
Tipas Didmeninės No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kalėdų Eglutės Kabo Pakabukas trimatis Balta

Kalėdų Eglutės Kabo Pakabukas trimatis Balta "PASIDARYK pats" Popieriaus Ritinėlio Pakabukas Kalėdų Medžio Dekoracija Namuose Naujųjų Metų 2021

Panašūs produktai: