Kalėdų Beveidis Lėlės Linksmų Kalėdų Dekoracijos Namų Žalia Miško Santa Claus Ir Kalėdų Lėlės Ornamentu Naujųjų Metų 2021

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.87

-46%

€7.17

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Sukurti Šventinę Atmosferą: Ši šventė nykštukas bus pridėti spalvų į visas laimingas progomis, pavyzdžiui, Velykų, pavasario šalims, Valentino Dienai, vestuvėms, gimtadienių šventės ir Kalėdų, sukurti šventinę atmosferą.

2、Rankų darbo Lėlės: Tai švedijos nykštukas pliušinis pagamintas iš rankomis skintų vilnos veltinio, užpildytas aukščiausios kokybės poliesterio įdaru, ir visiškai ranka prisiūta.Tai yra puikiai tinka jūsų unikalų skonį.

3、Puikus Namų Papuošimas: Įdėti šį širdies formos šiek tiek žmogaus, lentyna, stalas, staliukas, sofa-lova, spinta ar stalas ir t.t., tai pridės atostogų žavesio jūsų namų puošybai.

4、Dydis ir Struktūra: Šį įdaryti nykštukė yra šiek tiek ilgesnis, nuo viršaus iki apačios 28*12 CM.Ji turi ruda barzda, pliušinis nosies, tobula spalva ir struktūra, tinka Kalėdų ir Naujųjų Metų apdovanojimai.

5、Grąžinimo Garantija: Jei esate nepatenkinti su produkto ar dydžio, mes garantuojame 100% grąžinimo ir visa grąžinamoji išmoka.Arba jei turite kokių nors klausimų ar pasiūlymų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums ir išspręsti jūsų problemą kuo greičiau.

Aprašymas: puikus namų dekoro, įdėti juos kur tik norite.Į kambarį, virš židinio, ant virtuvės stalviršio, ant stalo, gal spinta, valgomasis stalas, naudojamas kaip centras kavos staliukas, vaza, kabinti ant Kalėdų eglutės, arba leisti jiems stovėti ant staliukas.Taip pat Kalėdų dovana ar šventinę dovaną nykštukas kolekcionieriams, draugams, šeimos nariams, kolegoms, kaimynams, ir vaikams.

Specifikacija :

Pavadinimas: Beveidis Lėlės

Medžiaga: poliesteris

Amatų: rankdarbiai

Tipas: vyriški, moteriški

Vieneto svoris: apie 0.16 kg

Dydis: apie 28*13cm/11.02*5.12 į

Pakavimo Sąrašas:

Beveidis Lėlės*1

Žymos: pirštų atspaudų šifravimo u, "huawei" p10 geležinis žmogus atveju, "huawei" p10 lite atveju soa, "huawei" p10 įdėklai disney, ausinės ausinių laidai, pirštų atspaudų garbę viv 20, "huawei" p10 blizgučiai vandens, ausinės-laisvų rankų įranga vaikas, "huawei" p10 lite atveju 80s.

Charakteristikos

Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas No
Amatų Rankdarbiai
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris Kalėdų Dekoravimo Papuošalai
Dydis about 28*13cm/11.02*5.12in
Tipas Beveidis Lėlės
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kalėdų Beveidis Lėlės Linksmų Kalėdų Dekoracijos Namų Žalia Miško Santa Claus Ir Kalėdų Lėlės Ornamentu Naujųjų Metų 2021

Kalėdų Beveidis Lėlės Linksmų Kalėdų Dekoracijos Namų Žalia Miško Santa Claus Ir Kalėdų Lėlės Ornamentu Naujųjų Metų 2021

Panašūs produktai: