Komercinės 30 kg/dieną Kubo ice maker mašina icemaker mašina/pramonės sluoksniuoti ice maker mašina su CE, ISO patvirtintas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€564.68

Dalintis

Apie prekę

Komercinės 30 kg/dieną Kubo ice maker mašina icemaker mašina pramonės sluoksniuoti ice maker mašina su CE, ISO patvirtintas

Kubas ice maker mašina parametrų Pavadinimas ice maker mašina Modelio elektros Įtampa 220v, 50hz Saugojimo pajėgumas 30 kg Colding būdu Oro aušinimo Šaltnešis R134a Dydis 500*436*807mm susisiekti luna +86-17734784788

Kubas ice maker mašina privalumų 1 Švarus ir higieniškas, nėra rankinis rankinis valymas, sutaupyti laiko ir pastangų, 2 Atnaujinti ledo plokštelėje, 40 tinklus, didinti ledo tinklelis, kad ledas greičiau 3 Visos dalys yra nekenksmingas aplinkai. 4 naudojame Europos prekės kompresorius, aukštos kokybės 5 Mikrokompiuteris pažangios kontrolės, bass operacija, mažiau triukšmo ir daugiau energijos taupymas

Kubas ice maker mašina nuotraukas rodyti

Kubas ice maker mašina pakavimo

Kubas ice maker mašina atsiliepimus

Mūsų bendrovė, Mūsų bendrovė-- Zhengzhou ŽINOMA, Mašinos , valdo turtingas eksporto patirtis daug metų, kurie specializuojasi gatvės maisto krepšelį ir užkandžiai mašinos.Su pasinaudoti gera reputacija ir didžiosios veislės aukštos kokybės ir nebrangūs produktai, mes eksportavo mašinų Amerikai, ES, AS, Pietų Afrika, pietryčių Azija ir pan.ir gerai vertina mūsų pirkėjas.

Kubas ice maker mašina susisiekti infoemation

1. Jei pasirinksite " Pristatymas jūra ", mes padėsime jums organizuoti vežimo jūra ir pristatyti į artimiausią uosto.

Jei laivybos jūra, mūsų pasiūlymas yra pagrįstas CNF prekybos sąlygos!Tai reiškia, kad, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys .

Jei laivybos iki jūros, nėra sekimo numerį, bet jis turi važtaraščio numerį (konosamentas yra išduotos laivybos bendrovė, tai pristatymo įrodymas).

Jei pristatymas per jūrą, tai reikia apie 10-60 dienų atvykti, skirtingų šalių su skirtingomis pristatymo laiką.Jei norite žinoti tiksliai laiko, kreipkitės į mūsų pardavėjas.

Jei pasirinksite vežimas jūra, bet jūsų šalis yra įsikūrusi vidaus, ji turi perkrauname transportuojant, kartais, ji turi atlikti muitinės formalumus ne perkrauname uosto.

2. Jei pasirinksite " Pristatymas, lėktuvo ", mes padėsime jums organizuoti vežimo lėktuvo ir pristatyti į artimiausią oro uostą!

Jei siunta iki skrydžio, atvykus oro uoste , pirkėjas neprivalo mokėti mokesčius, atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys .

Jei laivybos lėktuvu , nėra sekimo numerį, bet jis buvo perduotas oro transporto važtaraščio numeris (kvėpavimo takų bill yra išduotos laivybos bendrovė, tai pristatymo įrodymas)

Jei laivybos lėktuvu , tai reikia aplink 4-10 dienų atvykti, skirtingų šalių su skirtingomis pristatymo laiką.Jei norite žinoti tiksliai laiko, kreipkitės į mūsų pardavėjas.

Jei siunta lėktuvu, šaltnešis bus pašalintas iki siuntimo, nes tai yra draudžiama dėl lėktuvo.Taigi, jums reikia pildyti šaltnešio prieš naudojant, daugiau informacijos, mes jus informuosime, kai jūs gaunate mašina.

3. Jei pasirinksite" Pristatymas express" , mes padėsime jums organizuoti vežimo, tarptautinių express (tokios, kaip DHL, TNT, "FEDEX", ARAMEX,ECT) ir tiesiogiai pristatyti į jūsų adresą ("nuo durų IKI DURŲ PASLAUGA).

Ig shippmeng iki expres, po atvykimo, pirkėjas reikia tik mokėti mokesčius ir padėti laivybos kompanija muitinės klirensas yra gerai.

Jei siunta vy express, šaltnešis bus pašalintas iki siuntimo, nes tai yra draudžiama dėl lėktuvo, todėl jums reikia pildyti šaltnešio prieš naudojant, perkelti duomenis, mes jus informuosime, kai jūs gaunate mašina.

4. Jei pasirinksite " Pristatymas traukiniu ", mes padėsime jums organizuoti siuntą +Traukinio Sunkvežimių ir tiesiogiai pristatymą jūsų nurodytu adresu (nuo durų IKI DURŲ " PASLAUGA).

Jei vežimo Traukiniu + Sunkvežimių , po atvykstant, jums nereikia mokėti, bet daugiau!mūsų pasiūlymas jau apėmė mokesčių ir muitų mokesčių!

Šio metodo pagrindinis ly tinka klientai ateina iš Rusijos, Kazachstano, Kašmyro, Mongolijos, uzbekistano ir kitų vidaus countr ųjų . 5.Jei pasirinksite "neįskaičiuotos krovinių", mes padėsime jums organizuoti gamybą, tuo tarpu, mes susisieksime su jumis ir rekomenduos jums tinkamiausią vežimo būdą pagal savo situacija! 6.Po ilgo transportavimo, perdavimo, neišvengiamai šaldymo refliukso ir kitų reiškinių,

jei naujas pirkti keptas ledų mašina skrido naudojimas gali sukelti kompresorius sudegino.

Taigi, prašome įdėti naują mašiną bute ant grindų 12 valandų prieš naudojant. 7.Pirkėjai turėtų tikrinti paketas / prekių kruopščiai prieš pasirašant prekių gavimą.

Jei yra jokią žalą, kreipkitės į vietinį TNT / DHL / Fedex paprašyti skundų ir reikalavimų ARBA susisiekite su mumis per 24 valandas. 8.Apie mašinos dydžio, maloniai prašome pažymėti, ten gali būti ±10% dydžio matavimo nuokrypis dispersija.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome palikti pranešimą į mane!

Žymos: ice maker " įranga, komercinės ice maker", ice cube maker įranga, elektrinis ledų mašina, sluoksniuoti ledo, faro dieną maker, komercinės snow cone machine, sluoksniuoti ledo gaminimo aparatas, dieną maker visiškai, ice maker".

Charakteristikos

Priedai Fiksavimo Dangtis
Funkcija Šlifavimo
storge talpa 30KG
Prekės Pavadinimas Liuben
Garantija 1 metai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Kontaktai +86-17734784788
Dydis 500*436*807mm
Modelio Numeris KN-kk60
Pavadinimas ice maker mašina
Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė) 30KG
Sertifikavimo CE
Šaltnešio R134/R404
Galia (W) 500W
Įtampa (V) 220V
Galia 0.4 KW

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Komercinės 30 kg/dieną Kubo ice maker mašina icemaker mašina/pramonės sluoksniuoti ice maker mašina su CE, ISO patvirtintas

Komercinės 30 kg/dieną Kubo ice maker mašina icemaker mašina/pramonės sluoksniuoti ice maker mašina su CE, ISO patvirtintas

Panašūs produktai: