Nerūdijančio Plieno Elektrinis Triratis Krovininis Dviratis Suaugusiųjų Triratis, Mobilus Maisto Krepšelį, Parduodame Minkštų Ledų Gatvėje

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1 885.10

-30%

€2 693.00

Dalintis

Apie prekę

Nerūdijančio Plieno Elektrinis Triratis Krovininis Dviratis Suaugusiųjų Triratis, Mobilus Maisto Krepšelį, Parduodame Minkštų Ledų Gatvėje

Mažas ledų maisto van bike triračio parametrai

Mažas ledų maisto van bike triračio privalumai

1

Maisto Dviračiu yra įsipareigojusi kurti jums labiausiai profesionalių ir unikalus espresso " platformoms pritaikytą aplink savo konkrečius poreikius ir diegimo strategijas.

2

Mūsų mobiliųjų dviračiu yra žinomas dėl savo kokybės ir ilgaamžiškumo, o sukurti labiausiai unikalus atmosferą galima kavos entuziastai.

3

Mūsų padaliniai yra labai patogi ir užtikrinama, kad procesą pradėti amobile verslą yra lengva, linksma ir pelninga, bet ir verslininkas.

4

Mes turime rankinis ir elektrinis modelis.

Mažas ledų maisto van bike triračio paveikslų paroda

Mažas ledų maisto van bike triračio pakavimo

Mažas ledų maisto van bike triračio atsiliepimus

Mažas ledų maisto van bike triračio susisiekti luna

Mažas ledų maisto van bike triračio atkreipkite dėmesį

1:Pirkėjai turėtų tikrinti paketas / prekių kruopščiai prieš pasirašant prekių gavimą.Jei yra jokią žalą, paprašykite skundų ir reikalavimų ARBA susisiekite su mumis per 24 valandas.

2:Visi duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, yra nuokrypis, jei jūs nieko prieš, nereikia pirkti.

3:Mes tik teikti pakavimo sąrašus, sąskaitas faktūras ir sąskaitas-faktūras.Jei turite kitų poreikius, prašome leiskite mums žinoti iš anksto.

4:Jei pasirinksite "jūra", mes padėsime jums organizuoti vežimas jūra, o pristatymas į artimiausią jūrų uosto!Jei laivybos jūra, mūsų pasiūlymas yra pagrįstas CNF prekybos sąlygos!Tai reiškia, kad, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekių.

5: Jeigu pasirinksite " oro ", mes padėsime jums organizuoti vežimo lėktuvo ir pristatymo į jūsų artimiausią oro uostą!Jei siunta iki skrydžio, atvykus oro uoste , pirkėjas neprivalo mokėti mokesčius, atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekių.

6: Jeigu pasirinksite " iki express ", mes padėsime jums organizuoti vežimo, tarptautinių express (tokių kaip DHL / TNT / FEDEX,ECT) ir tiesiogiai pristatymą jūsų nurodytu adresu (nuo durų IKI DURŲ " PASLAUGA)!Jei siuntos, express, po atvykimo , pirkėjas reikia tik mokėti mokesčius, yra gerai.

Jei siuntą e xpress , šaltnešis bus pašalintas iki siuntimo, nes tai yra draudžiama dėl lėktuvo.Taigi, jums reikia pildyti šaltnešio prieš naudojant, daugiau informacijos, mes jus informuosime, kai jūs gaunate mašina.

8: .Jei pasirinksite "Rusijai", mes padėsime jums organizuoti vežimą Traukiniu + Sunkvežimių ir tiesiogiai pristatymą jūsų nurodytu adresu (nuo durų IKI DURŲ " PASLAUGA)!Jei vežimo Traukiniu + Sunkvežimių , po atvykstant, jums nereikia mokėti, bet daugiau!mūsų pasiūlymas jau apėmė mokesčių ir muitų mokesčių!Šio metodo pagrindinė tinka klientai ateina iš Rusijos, Kazachstano, Kašmyro, Mongolijos, uzbekistano ir kitų vidaus vandenų šalį.

Žymos: maisto sunkvežimis ledai, ledų sunkvežimis, skirtas parduoti, 50cc kinijos motoroleris, elektrinių transporto krepšelį, visos šaldytuvas, krepšelis kavos, greito maisto priekaba, elektriniai parduotuvė krepšelį, mano šaldytuvas, dviračių kavos.

Charakteristikos

Baterija 36V/10Ah
svoris 80kg
Mašinos pavadinimas maisto van bike triračio krepšelį
Pagrindinė Medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Galia (W) NĖRA
Įtampa (V) 220V
Function1 maisto krepšelį
kontaktai luna +86-17734784788
Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė) maisto van bike triračio krepšelį
Modelio Numeris KN-T06A
Priedai mobiliųjų maisto produktų krepšelis, skirtas parduoti, filipinai
Variklis 250W
Function3 Suaugusiųjų Triratis
Function2 Krovinių Dviratį
Medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Modelis KN-T06A
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Liuben
Sertifikavimo ce
Funkcija mobiliųjų maisto krepšelį dviratį
Matmenys Traile 2380*850*1000mm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nerūdijančio Plieno Elektrinis Triratis Krovininis Dviratis Suaugusiųjų Triratis, Mobilus Maisto Krepšelį, Parduodame Minkštų Ledų Gatvėje

Nerūdijančio Plieno Elektrinis Triratis Krovininis Dviratis Suaugusiųjų Triratis, Mobilus Maisto Krepšelį, Parduodame Minkštų Ledų Gatvėje

Panašūs produktai: