TOPNAVI 7" 4+32GB Octa Core Android 8.0 Headunit Automobilio Radijo Benz E 2009 M. 2010 M. 2011 m. 2012 Auto GPS Navi Su RDS, 3G, WIFI, FM

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€371.51

-15%

€442.27

Dalintis

Apie prekę

Dear friend,įsitikinkite, kad įrenginys tinka jūsų automobiliui,prašome pranešti mums modelis ir metai savo automobilį,ir fotografavimas už galiniu langu jūsų asmeninis automobilis,panašus į šį vieną,mes patikrinti, ar jis tinka, ar ne.

TOPNAVI 7" 4+32GB Octa Core Android 8.0 Headunit Automobilio Radijo Benz E 2009 M. 2010 M. 2011 m. 2012 Originalių Automobilių LVDS NTG4.5 kvadratinių originalių Automobilių su AUX,originalus Automobilinis CD su "NAVI" mygtukas Auto GPS Navi Su RDS, 3G, WIFI, FM Veidrodis Nuorodą Automobilio Stereo

1. Grynas " Android 8.0 Sistemos automobilių GPS Navigacijos

2. Capacitive &.Multi-Touch Ekranas

3. PROCESORIUS: PX5 Octe core

4. RAM: 4G DDR3 Baitų

5.iNAND: 32GB &.Pagrindinis Frenqency: 1.6 GHz

6. Paramos veidrodis nuorodą funkcija

7. Ekrano raiška:1024*600(modelio ateina su daugiau nei 7" ekraną)

8. OBD/3G dongle/Skaitmeninis TV/DVR/DAB/TMPS funkcijos yra pasirinktinos

Dėmesio : Mes priimame didmeninė ir drop-parduotuvė, paslaugos,gali jums pasiūlyti geriausią kainą ir geriausias paslaugas!Kiekvienas produktas yra išbandyti ir prieš išsiunčiant!

1 Western Union,TT,P priimti, nes jis yra daug saugesnis už pirkėjo.

2 Visi mokėjimo būdai per saugumo mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

3 Prašome išmokėti kuo greičiau po pirkimo (ne vėliau kaip per 7 dienas po aukciono pabaigos)

1 laivybos visame Pasaulyje.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO adresas)

2 Mes nemokamai laivas EMS ir DHL .Mes paprastai laivas per 7 dienas nuo gavimo išvalytas mokėjimą(išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas).Jūs gausite elektroninį laišką, informuojantį, kai jūsų užsakymas turi išsiųsti.

3 mes tik laivas patvirtino, kad adresas, jūsų, kad adresas turi sutapti su jūsų gavėjo adresas.jei esate iš rusijos Federacijos , prašome palikti adresas, įskaitant savo vardą ir pavardę, kai jums padaryti, kad arba mes don ' t send.Jei jūs kilę iš Brazilijos ,pls pasiūlyti mums savo CPF ,ar mes don ' t send.Jei jūsų adresas yra nuotolinio DHL/UPS,35usd yra mokėti daugiau.

4 Pirkėjui reikia susisiekti su savo vietos papročius artimiausiu metu gauti sklypas,mes nereikės mokėti, jei jūsų vietos paprašyti vertus tarifų,skirtingų šalių, skirtingų politikos.Kai reikia tarifų,tačiau kai kurie ne.Ir tarifų yra skirtingas.Pls dėmesį jis.Ir mes ne gauti siuntinių, jei nesate pasirengę mokėti muitų tarifų jūsų šalyje.

5 Tai geriau pasirinkti shippment tik EMS arba China post jei tavo draugas ateina iš rusijos Federacija/Turkija/Vengrija nes jūsų vietinis paprotys yra labai rimta importuoti sklypas.

Mes turime labai griežtą kokybės kontrolės sistema, kurios žada, kad prekės, mes gaminami yra visada aukščiausios kokybės.Mes siūlome 7 dienų grąžinimo politika ,Jei gavote pažeistą punktą,Mes siūlome KEITIMO ar GRĄŽINIMO .Prekės turi būti unworn .Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinamosios išmokos arba mainus per 7 dienas po to, kai gaunate prekę.Pakeitimo arba grąžinamosios išmokos, kol mes gauti klaidingas prekės ir patvirtinti problema/klausimas.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo išlaidas .Grąžinti ar pakeisti bus išsiųstas gavus grąžinamas daiktas.

Mes vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus, paliksime teigiamų atsiliepimų jums gavę elementą.mes tikimės, kad jums bus suteikti man PENKIAS ŽVAIGŽDUTES .Jei nėra nieko neįprasta, ar jūs turite kokių nors abejonių, prašome nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, jūs galite susisiekti su mumis, be jokių dvejonių ir mes stengiamės ją išspręsti.Mes atsakyti į laiškus per 24 valandas (išskyrus poilsio ir švenčių dienas).Jei jums susisiekti su mumis ir negavo atsakymo per 24 valandas (išskyrus poilsio ir švenčių dienas).Tai visai tikėtina, kad mes ne gauti jūsų pranešimą ar el. paštu.Tai atsitinka kartas nuo karto.Prašome susisiekti su mumis per Taiji.lt pranešimą dar kartą.Mes branginame kiekvieną klientą ir užtikrinti pasitenkinimą.

Funkcijos Parametrų

OS

Android 8.0 sistema

CPU

PX 5 Octa core

RAM

SAMSUNG DDR3 4GB

Flansh

32GB

Radijas

FM/AM

GPS

SIRF III

Ekranas

Capacitive ir multi-touch ekranas (Originalus Hanstar Ekranas )

TFT ratai IC

RK3188

Krautuvas

FORYOU DL-30

Pasiimti

HITACHI 860XH

pavara

MABUCHI

Amplifer IC

TOSHIBA 7384

DVD dekoderis IC

Sunplus 8202VGQ

Radijo IC

ST TDA7706

Maitinimo šaltinis

4*45W

"Bluetooth"

Nemokamai Sparno FM3507

Vaizdo Dekoderis

1080P DN

WIFI

Pastatytas

Pagrindinės Funkcijos: GPS:Parama serijos GPS programinė įranga ir tinklo žemėlapį, AM/FM Radijas: RDS funkcija ir paramos taupymo 30 stočių.Skaitmeninės TV Funkcija:Parama DVB-T/ISDB/ATSC (option) "Bluetooth" laisvų Rankų įranga:Parama Kinų/anglų telefonų knyga, skambučių žurnalą, muzikos žaisti, ir "Bluetooth" duomenų perdavimo.WIFI: Belaidžio interneto prieiga ir prieigos tašku pasidalijimo funkcija.Filmo Formatas:palaiko visų "Android" vaizdo įrašus, srautinių transliacijų žaisti ir 1080P video dekoderis, tokių kaip MPEG-1/2/4,H264,RMVB,DivX, etc Muzikos Formatas:Support MP3,WMA,WAV,AC3,OGG,FLAC ir pan., ir tinklo, garso, žaisti.Nuotraukos Formatas: Parama JPEG, BMP, PNG, TIFF, etc.Dokumento Formatas: PDF, "Word", "Excel"; remia visi "Android" programinę įrangą.Paramos išorinį 3G Modulis naršyti internete.(variantas) Canbus box (parinktis), 1 x AUX AV-out, 2 x AUX, AV-in, 1 x žemų dažnių garsiakalbis audio-out, 1 x Galinio Vaizdo Kamera galinio vaizdo sistemos Palaikymas dvi SD uostus ir dvi USB sąsajos.Pagal 32G, SD kortelę, ir pagal 500G USB "flash" diską yra.Paramos RGB apšvietimas; kelių spalvų, kurie yra prieinami.OSD Kalba: palaiko keletą kalbų (Kinų, anglų, rusų, Japonų, portugalų ir kt.) Automatinis apšvietimo reguliavimas naktį daro važiuojant naktį patogiau ir padeda sumažinti regėjimo nuovargis.Navigacija, žiūrėti filmus bei mėgautis muzika gali pasiekti sinchronizavimas.Laisvai įdiegti programas, kurios gali dirbti su "Android" OS 7.1 .EQ: Triskart/mid/bass.Jazz, Pop, Classic, ir įvairūs garso režimai yra.

Žymos: automobilio radijas su usb peugeot 307, automobilio radijas, dab usb, fm siųstuvas usb, dc radijas, automobilio radijas su dsp, bluetooth fm transmitt, automobilio stereo rds, automobilių transmitt, jutiklinio ekrano automobilio radijo dacia sandero.

Charakteristikos

Elemento Dydis du din
Galia 9w
Už Benz E (2009-2012 M.) Originalus LVDS NTG4.5 aikštė su AUX CD Navi
Ekrano Dydis 7"
Prekės Pavadinimas topnavi
CPU PX5 Octa Core
Prekės Svoris 6kg
iNAND 32GB
OSD Kalba lietuvių
Krova In-Dash
Rezoliucija 1024*600
Modelio Pavadinimas HL-8502-2
Pagrindinis Frenqency 1.6 GHz
Specialios Funkcijos Radijo Imtuvas
Ekranas Capacitive ir multi-touch ekranas(Originalus Hanstar Ekranas)
OS Android 8.0 Sistema
Garantija 1 metų garantija ir eksploatavimo paslaugos
Max garso išvesties 45W x 4, Puikus Garso Efektu
Įtampa 12V
Radijo Dažnių Atsaką 87.5-108 HZ
RAM SAMSUNG DDR3 4GB
Ekrano Raiška 1024*600
Medžiagos Tipas stabilios medžiagos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

TOPNAVI 7

TOPNAVI 7" 4+32GB Octa Core Android 8.0 Headunit Automobilio Radijo Benz E 2009 M. 2010 M. 2011 m. 2012 Auto GPS Navi Su RDS, 3G, WIFI, FM

Panašūs produktai: