20 Pak 8inch Dirbtinės Kalėdų Raudonos Uogos, Kyla Kalėdų Eglučių Papuošalai, "PASIDARYK pats" Kalėdų Vainikas,Atostogų ir Namų Dekoro

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.57

-20%

€6.97

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

20Pcs atskirų raudonos uogos kamieninių Kalėdų eglutė ir kalėdų vainikas dekoracijos, šventė, namus, pobūvių, vestuvių Papuošalai, Šių ryškių raudonų uogų auginiai gali būti naudojamas kaip užpildų vazos į savo kambarį, girliandas ar ornamentais ant durų pridėti šventinę atmosferą.

Pakuotėje yra 20 uogų stiebų ir kiekvienas stiebas su 14 raudonos uogos, Vaisiai galvos val.skersmuo 0.55 in, stiebo ilgis maždaug. 8v, įlašinami keli iš jų į savo Kalėdų gėlių susitarimus, paprastas, vainikai, swags, girliandas ar Kalėdinės eglutės, suteikti jai aspektu ir liven it up!

Šios raudonos uogos yra pagamintas iš putų kamuoliukus ir viela.Jie gali būti šiek tiek išlenktas ir veikti pagal savo poreikius.Raudonos uogos dekoras gali būti naudojamas kaip fotografijos rekvizitai ir nuotraukų aplinkos nustatymo ar scenos dekoracijas.

Tobulos Kalėdų eglutės, garliava ir wreathdecor, dirbtinės raudonos uogos puikiai tinka papuošti jūsų eglutę, didinti Kalėdų atmosferą.

Raudonos uogos papuošalai su viela kamieninių į "PASIDARYK pats" Kalėdų vainikas, kad jūsų amatų darbų, netinka vaikams iki 3 metų.

Funkcija

Naudojimas: skirtas, kaip ornamentas Kalėdų vestuvėms ir šventėms, įmonių renginius ir kita šventė funkcijas.

Gali būti pridėta prie plikos dėmės jūsų Kalėdų eglutės, vainikai, centerpieces, puokštės, tvarkos ir kitų dekoro.

Spalva:Raudona

Medžiaga:Putų + viela

Dydis:Ilgis: apie 20cm, vaisių vadovas: apie tai, kaip 14mm

Pakuotės Turinys:

20 x Dirbtinės Kalėdų Raudonos Uogos Stiebai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: kaimiškas kanapių apšvietimas, raudona middi suknelė kailis, saugumo kuprinė nz, porte statybos blokas, vyriškos piniginės 10x15 cm, jewlery maišą, kaip padaryti, web kamera 5 mp ashu, rūbeliai marškinėliai nėščia, vožtuvas įleidimo 190e.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

20 Pak 8inch Dirbtinės Kalėdų Raudonos Uogos, Kyla Kalėdų Eglučių Papuošalai,

20 Pak 8inch Dirbtinės Kalėdų Raudonos Uogos, Kyla Kalėdų Eglučių Papuošalai, "PASIDARYK pats" Kalėdų Vainikas,Atostogų ir Namų Dekoro

Panašūs produktai: