Geepro 300x300x70mm 3D Akustinės garso izoliacija Putų Akustinio Skydo Triukšmo Izoliaciją Studija 6/12/24pcs garso izoliacija Putų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.89

-11%

€13.51

Dalintis

Apie prekę

Pakuotė:

6/12/24 x garso izoliacija putų

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Aukštos kokybės putų

Spalva:Juoda

Dydis: 30x30x7cm/12x12x2.8v

Kiekis: 6 Vnt./ Set

Svoris: 454g

Savybės:

Funkcijų, su antipireno savybių.

Mūsų 3D akustiškai sukurta 2.8-colių putos padeda pralaužti garso bangos ir teikti idealus vidutinio garso valdymas ant sienos ar lubų.

Mūsų putų lenta yra suglaudinti, vakuuminio pakavimo ir greitai grįžta į savo įprastą dydį.Ji gali būti pateikta gerai vėdinamoje vietoje, apie 24 – 48 valandas, arba pamirkykite putų vandenyje vieną minutę, tada išgręžkite iš drėgmės ir naudoti plaukų džiovintuvu arba Leiskite jam oro/sausas.

Minkšta kempinė, nėra dulkių, didelis tankis;

Garsą sugeriančios kempinė su gražios išvaizdos ir gerų akustinių savybių, savo didžiausias funkcija: dėl savo formos, tai suteikia mažai difuzijos, tai suteikia jums daugiau garso, dinamiškas.

Labai tinka gyventi terapijos garso ant sienos, studijos, ar biuruose naudojamos įrašų studijos, dispečerinių, " office home studios home entertainment teatrų, namų biurams.Lengva formuoti ir supjaustyti, pakeitimas neturės įtakos rezultatams.

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: 3d banga sienelė, akustinis bosas spąstus, larg akustinių putų, 3d šviesos sienelė, sklandžiai akustinių putų, redmi garso pultas, obserb garso pultas, komercinės akustinių putų, acoust putų, akustinis spąstus.

Charakteristikos

Tipas Akustinis Porolonas
Feature2 akustinio skydo
Medžiaga Aukštos Kokybės Putų
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 3D akustiškai sukurta 2.8-colių putų
Kiekis 6 Vnt./ Set
Pareigos triukšmo izoliavimas studija
Dydis 30x30x7cm/12x12x2.8in
Sertifikavimo CE
Feature1 akustinis izoliatorius
Feature3 Garso izoliacija putų

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Geepro 300x300x70mm 3D Akustinės garso izoliacija Putų Akustinio Skydo Triukšmo Izoliaciją Studija 6/12/24pcs garso izoliacija Putų

Geepro 300x300x70mm 3D Akustinės garso izoliacija Putų Akustinio Skydo Triukšmo Izoliaciją Studija 6/12/24pcs garso izoliacija Putų

Panašūs produktai: